Kocam çocuk gibi boşanmak zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burayi tam anlayamadim. Kadina bir taciz olur ne demek?

Iyi niyetli ve allah korkusu var diye evlenmissiniz. Zaten pek tutku vesaire aramamissiniz ki. Suan yetmiyor bu adam diyorsaniz bosanin.
Yanlış ifade etmiş bence.
Kıyıda köşede insan eşini öper, mıncıklar , orasına burasına dokunur demek istedi diye düşünüyorum

Eski konularınıza baktım da eşiniz pekte sizin anlattınız gibi biri değil gibi geldi sokak ortasında size o...p deyip hakaret etmiş otogarda ..12 gün eve gelmemiş kavga ettiginizde...en ilginci de bu.................. . Okuldayken bi beni çok sevdiğini söylerdi bi aylarca aramazdı. Psikolojisi bozuk diye terkettim. Bile bile evlenmişsiniz siz bu adamla konularınıza yorum yapanlara da kizmissiniz boşanmak kolaymi diye daha düğününüz olmadan anlamissiniz ailesini eşini nikah oldu diye ayrılmak kolaymi diyorsunuz gerçi kafanız hala aynı başlık hala boşanmak zor. neden zor? mesleğiniz var maddi sıkıntınız da pek yok gibi..

Gay olduğunu sanmıyorum.
Biraz kadınsı demekki.
Testesteron takviyesi alsın.
Ya da güdün gitsin
Sarma sarın, dantel örün.
Çalıştırın işte.
Madem taciz etmeyi bilmiyo bari işe yarasın

Bakıyım dedim silmiş eski konularını..
Konu sahibesi banlanacaksın.

Bu kadar olur benimkide ayni demek balik burclari hep ayni illallah dedirtiyor
Cok sukur gay degil tobe

Bana feminen bir karakter gibi geldi gizli gay ama kendi bile bilmiyor adını koyamıyor .

nankörlük degil de en guzel yillarini heba ediyorsun diyeyim.

Ben de çok iyi insan tanıdım ama evleneceğim erkekte farklı özellikler evlilikte farklı duygular ararim. Hele cinsellik sıfır heyecan ile sonlanıyorsa bilemiyorum cok zor.

bir de bir erkeğin sırf biri dedi diye ben gayim diye internette aratması.. normal gelmedi bana çabuk manipüle edilmesi yarın öbür gün borç bile yapar boş senet imzalar şu an calisiyor mu bilmiyorum çok ucu açık. Sen ayakları yere basan birini istiyorsun ama böyle gitmez gibi ya, terapi ile faşan toparlanabilir bişey mi acaba? Eğer davranış terapisi alırsa özgüveni artar belki. Yok diyosan da bence ikiniz de üzülmeden yollari ayirmak en mantıklısı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…