Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok şükür para konusunda sıkıntı yok ama o boyle ilgisiz davrandıkça ben ondan soğuyorum 6 yıldır tanıdığım adam 1 ayda evrim geçirdi boyle oldu1 aydır böyleyse dükkanda işler nasıl bu aralar işlerin tadı yok acaba para sıkıntısı mı var.
zaten küçük bir ilce benim evim ilce merkezine cok uzak otobus icin bile bir dunya yurumek lazim hani kisa bir mesafe de değil
kayıvalide ile yemeniz içmeniz bir mi peki,kahvaltı,akşam yemeği vs eğer birse onu bırakın derim.Eşiniz almıyorsa gıdayı kim alıyor peki.Kredi kartın varsa alışverişini sanal marketlerden yapabilirsin gıda için.Kıyafette alabilirsin.cok şükür para konusunda sıkıntı yok ama o boyle ilgisiz davrandıkça ben ondan soğuyorum 6 yıldır tanıdığım adam 1 ayda evrim geçirdi boyle oldu
neden eksıklerınızı cıkıp kendınız almıyorsunuzMerhaba kızlar ben anlamıyorum gerçekten 3 aydır evliyiz daha ama bana 300 yıl gibi geldi evliligimiz kaynana laf sokmaları bir yandan kocam bir yandan kocamla en büyük sikintim şudur örneğin benim şuan kışlık kıyafetlere ihtiyacım var ve bunu söyledim 3 hafta önce bir kac bisey alalim zaten karnim buyuyecek fazlasına gerek yok dedim neyse tamam aşkım dedi sonra hayatım yarin gidelim mi diyorum şura bura yatacak haftaya dedi neyse hafta geldi tekrar söyledim tekrar haftaya dedi ve biz lafta şuan da gidecektik ama bırakın haftaya demeyi aramadı bile gidemiyoruz diye sürekli unutuyor. ben önceden çalışıyordum şimdi cocuk gibi birinin keyfini beklemek zoruma gidiyor ve eve erzak da almamiz lazim birsey kalmadı dedim onu bile onemsemiyor sirf annesinde alt katta yemek için diyorum bak kahvaltılık yok ama onun için tek önemli olan annesi ablası ve işi bu arada eşim esnaf babasi da yaninda istediği an çıkar. Ve bu arada benim topuklu botlarima çizmelerime laf ediyor diyorum alışverişe gideriz senin istediğin gibi alırız o zaman giyerim dalga mi geciyorsun benimle dedim hem gitmiyoruz hemde daha almadin mi diyosun dedim ama mesele alip almamak degil böyle benim ve evinin eksiğini unutması.bu arada görümcemin 2 yaşında oğlu var ona oyuncaklar bilmem neler alirken para onemli degil ben bebegimize şunu almamiz lazim dedigimde bile hemen parasini hesap ediyor .
paran ve kredi kartın varsa internetten istediğini al o zaman,tabi eşinide gözlemle davranışlarını.Kizlar mesele kendi almam degil kredi kartim var paramda var ama mesele şu neden benimle evimizle ilgilenmek zoruna gidiyor ben onunla bir yere gidipte rahat rahat birsey alamadiktan sonra neden evlendim diyorum ben herşeyi zaten tek basima yaptim şimdiye kadar kocaya ne ihtiyacim vardi 6 yıldır yanlis mi tanidim bu adami boyle ilgisiz gidecekse ben boşanmaya karar vereceğim cunku hem kocadan ilgi görme hem kaynana kaprisi cek yapamam daha fazla kendi hayatimi devam ettirebilirim öğretmenim ozel okulda yine çalışırım
Kizlar mesele kendi almam degil kredi kartim var paramda var ama mesele şu neden benimle evimizle ilgilenmek zoruna gidiyor ben onunla bir yere gidipte rahat rahat birsey alamadiktan sonra neden evlendim diyorum ben herşeyi zaten tek basima yaptim şimdiye kadar kocaya ne ihtiyacim vardi 6 yıldır yanlis mi tanidim bu adami boyle ilgisiz gidecekse ben boşanmaya karar vereceğim cunku hem kocadan ilgi görme hem kaynana kaprisi cek yapamam daha fazla kendi hayatimi devam ettirebilirim öğretmenim ozel okulda yine çalışırım
ya olmadi taksiyle gidip al ne kadar uzak mesefe ki aslinda seni cok iyi anliyorum evliligimin ilk zamanlari bende boyle sorunlar yasadim.zaten küçük bir ilce benim evim ilce merkezine cok uzak otobus icin bile bir dunya yurumek lazim hani kisa bir mesafe de değil
Şimdi kafamda 2 soru var.
1)Evlilik oturmadan neden çocuk?
2)Çalışmayı neden bıraktınız?
Kesin 'geri çekilme yöntemiyle' korunmuşlardır aslında ama yüce rabbim nasip ettiyse demek....+1
Ama kesin kazadır.
Parası ve kredi kartı varmış konu sahibinin ama konu sahibi eşi ile alışveriş yapmak istiyormuş.Bir önce ki mesajında yazdı.Para ve kredi kartı verdiğine göre eşi cimri değil de pek ilgili değil gibi duruyor sadece buda belki işle ilgili bir sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir.ben size acıdım resmen. kıyafeti geç, hamile kadın boş buzdolabı,para yok. ciddi çok fena durum. ben gidip kayınvalidenin dolabını açıp bişeyler yemeye utanırdım. hani mecbur kalınca yapılır ama atıyorum 2 elma yiyeceğime 1 tane yerdim. ya da ana öğün dışı yiyemezdim.
Allah yardımcınız olsun. bir de bebek var. zor bir hayat. tabi başta kabul edince bu hayat şeklini bişey de diyemezsiniz. bazen ben kötü kalpli miyim tabularım net olduğu için ama bunun da elle tutulur yanı yok ki.
Parası ve kredi kartı varmış konu sahibinin ama konu sahibi eşi ile alışveriş yapmak istiyormuş.Bir önce ki mesajında yazdı.Para ve kredi kartı verdiğine göre eşi cimri değil de pek ilgili değil gibi duruyor sadece.