Kocam cimri mi yoksa artık evlendik diye mi benim ihtiyaçlarım onemli değil:(

Adam inanin boyle değildi biz 6 yıldır birlikteyiz bu durumla alakası yoktu ama şimdi bir aydır cok garip mesele almak felan değil neden değişti

KV ile Altlı üstlü oturuyorsunuz sanırım aslında bu herşeyi açıklıyor bence ....
Muhtemelen onların etkisinde kalıyor 6 yıldır böyle değildi evlenince olduysa başka açıklaması yok gibi....

1) 3 aylık evlilikte kışlık falan ihtiyacı çok olmaz ki. Daha evinden geleli 3 ay olmuş
2) niye çalışmayı bıraktın merak ettim
3) 3 aylık evlilikte daha maddi olarak bile anlaşıp anlaşmayacağınızı bilmeden çocuk yapmak ne kötü olmuş gerçekten
4) kocana niye muhtaçsın alışveriş için market için çık git kendin al.
5) çıkarttır kendine kredi kartı yda eşin ek kart çıkarttırsın olsun bitsin

İşi bırakmak için çok erken davranmışsınız. Çalışmayan kadınların kaderi ne yazıkki televizyonun üstüne bırakılan para.
Valla hiç alakası Yok eşle alakalı bi durum bu. Çalışmıyorum ama kredi kartım var istediğim miktarda para çekiyorum eşimden istemem bile para oda sormaz ne harcadın nerde harcadın. Bi çok çalışan kadından daha özgür harcıyorum. Bence mesele eşin senin harcamanı istiyor öı İstemiyır mı bu

Sorun kredi kartı yada para değilmiş varmış hepsi konu sahibinin eşinin ilgisiz olması imiş.

Yahu kadın hamile hamile ne diye yeriyorsunuz eleştirin azarlayın diye mi açmış konuyu kadınsıniz hamile bir kadının en duygusal dönemlerinde bu kadar yüklenmek neden ?çocuk planlı olmamıştır belki hem ne yapsın şimdi evliliği kötü diye bebeğini mi aldırsin bana da 18 yaşımdan beri çocuk için tedavi olman lazım ilerde dediler evlendim kendiliğinden oldu olmaz dedikleri halde aynı sıkıntıları bende yaşıyorum ne yapalım istersiniz ? Rabbimin mucizesinden mi vazgeçeyim evlenince değişti adam diyor kadın okumuyor musunuz insanların üzerine bu kadar gitmenizde ki amaç ne çok mu mutlu hayatlarınız var hiç mi hata yapmıyorsunuz ?sende eşinle ciddi ciddi konuş canım ben öyle buldum çözümü birde doğudayim ben burda yaşam şartlarım çok ağır şimdi daha anlayışlı eşim Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

evlilik herşeyi beraber yapmak değildir ki..adam alışveriş sevmiyor demek ki...herkes para vermiyor diye anladı mesela konuyu..oysa ki paranız kartınız varmış,e mutfağa da bir khavlatılıık almak için kocanın gönlünün olmasını beklesen hata edersin.sırf bu yüzden çıkıp kv de de yer mi insan????
abartıyorsunuz bence konuyu..onun haricinde ilgi göstermiyorsa sohbet muhabbet yoksa bebek hevesi yoksa vs eyvallah ama diğer konular yüzünden boşanmak saçma..

Arkadas ne aceleniz var hemen bebegi koydurdun karnina?

E adamda haliyle daha yeni evlenmis zaten masraf yapmis sonra ustune hemen bebek gelecek masraflari olacak bilmem ne diye kisitliyor bazi seyleri. Kendin etmisin kendin bulmusun arkadas. Azcik disini sikaydin sende calisip birikim yapaydin harcama yapaydin kendine sonrada bebegi dusunurdun yani..

Kendi isteğinizle mi yaptınız çocuğu yoksa kazayla mı?

Daha ne evliliği, ne eşinizin ev içindeki huylarını anlamamış alışmamışken neden çocuk yapmayı tercih ettiniz?

Sen evliliğin tadını çıkaracağın yerde evlilik büyük bir sorumlulukken üstüne çocuk sorunluluğunu almışsın acaba bu sorunlulukları eşin kaldırabilir mi? Pek kaldırabiliyormuş gibi durmuyor.

Yeni evlisiniz belki borçlarınız bile hâlen duruyordur. Hamilelikten dolayı siz işten de çıkınca evdeki hesap çarşıya uymamış anlaşılan.

bendede var o sıkıntı
yahu evde yemekleri ben yapayım dedim eşim olmaz ne güzel yukarda yiyoruz para iyi getiriyo diyo.
deli olmaya başladim bu gidişle yemek yapmayı unutucam.
iyi geldi de ben artık sıkıldım kayinvalidemin yemeklerden. hep ayni yapıyo. tadi da pek güzel olmuyor eşim annesinin yemeklerini çok seviyo:/ çok bolluk yapmıyo annem kadarda degiller.. iki tencerelik yemek acibiber turşulu bide tatlı helva koyuyor. :/
geçen eşimle tartiştim yapayım yemekleri nolcak dedim.
yapcam da kayinvalidem annesinde köyden yemiş gelmiş eve. eşime o kadar çıkıştım ki kavga ettim.. bunu bekledin demi sen diye.
o sirada kaynanam duymuş konuşmalarimi.. hakli degilmiyim.. kariştilar ayy niye kavga ediyonuz diye.
onlar olmadığında kim yapcak yemekleri.
özlüyorum bide yemek yapmayı.
ayni bi arada olmaktan da sıkıldım mecburum olmaya..
çünkü görümceme igne vurduruyorum onu kendimde yapamam.
bide eşime anlatiyolar ay vay bana bakmadan anlatiyo. sinir oluyorum.
ben diyorum eşime beni dinlemiyo bana inanmiyo kavga ettim sabah..
yok böle iş olmuycak dedim eşim sen kendin yapıyosun kuruntuyu diyo
gelinler ister mi bi arada olmak. o istermiş de ister diyo sinir oldum vallaaaa.

3 ayda hemen ne hamileliği? Tebrikler. Derdin biri bitmeden başına bin dert açmışsın. Bebeğe üzüldüm.
ben malmisim... Adamla 10 yil gorus... Ustune evlen 1 yil bebek dusunme. Bide saglam saglam korun, hemen olmasin da bide evliligin tadina iki kisi bakalim diye... Ustune buseferde bebek ben gelmem Allah gelmem diye diret 2 yil ugras... Ben mal misim, haketmisim

neden size ek kart cikartmiyor?
korkuyorsa limitte koysun aylik harcamaya,istediginizi gidin alin,neden para sormak zorunda kaliyorsunuz?

Olay parasızlıktan ilgisizliğe döndü.

Bence yeniden çalışmaya başla hamileliğin sıkıntılı değilse hiç onun eline bakma. Adama bak eve kahvaltılık bile almıyor..

öncelikle sen çalışmıyorsan o adam sana bakmak zorunda ki hamilesin artık ne çalışması,kim işe alır, alsa bile bulantın olur kusman olur ayakta kalamazsın vs.
hamileykende eve alışveriş yapılmaması sana yapılan bir zulümdür, o bebek nasıl gelişecek meyvesiz kalsiyumsuz demirsiz.
bu işleri baştan sıkı tutmak lazım. henüz geç değil. al karşına konuş, bak ben hamileyim falan filan anlat. yok aynı tas aynı hamamsa cıngar çıkaracaksın ki aklı başına bir gelsin. hala mı akıllanmıyor, git babanın evine, orda sana gül gibi bakarlar. senin zaten kocaya ihtiyacın yok şu durumda. ilgi yok sevgi yok sorumluluk yok yok yok

3 aylık evlilik ve hemen hamilelik! şimdi düşünürsün tabi böyle hamile eşine birşey almayan adamdan hayır bekle dur.

en zoruda budur heralde evlilikte cimri adam calısmayan kadın icin daha zor olmalı istedigin alınmıyor parası olmayabilir tabiki o an ama adam resmen sallıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…