Kocam boşanmak istiyor

Yaşadığınız ülkede erkek yoktu galiba

Niye üyeliğinizi iptal ettiniz, tarafsız yorumları fikirleri duymak her zaman iyi gelir. Altınları iste denmiş ama başka bir ülkede kendi isteğinizle satıp parasını göndermişsiniz. Bence siz o defteri kapatın yeni bir sayfa açın. Başka maddi yardımlar da yaptım yazdınız büyük ihtimalle bu adamın başkasıyla olan evliliğine sponsor oldunuz. Eskisi gibi evlenerek otomatik oturum vize olmuyor artık. En az A2 dil sertifikası istiyorlar. Size Türkiye'de resmi nikah yaptınız mı diye soracağım ama cevap alamayacağım çünkü ışık hızıyla üyelik iptali yapmışsınız. Dışarıdan okuyırsanız eğer, sakın bu adama 1 kuruş dahi kaptırmayın.

Çocuk degilsiniz ki esiniz henüz büyütmemis belli ki cocuk gibi çünkü yillarca ayri yasamak zorunda kalanlar var memurluk meselesi yüzünden bence o sizi cok cepte görüyor görmese zaten bu sekilde davranmaz sizde herseyi silin geri çekilin bakalim. Ne yapacak

Ben almanyaya yeni göç ettim. Göç ettikten sonra sırf yurt dısına yerleşmek için veya eurocukları yemek için yurt dışına taşınan erkekler gördüm şok oldum. Sadece kadınlar böyle sanıyordum. Hatta bi tanıdığın sevgilisi türkiyede evli olmasına rağmen almanyada yaşayan bi tanıdığı kafalamış beraber sevgili hayatı yaşıyolar. Sizin evliliğinizde de benzer bir durum olabilir mi diye düşündüm. Alacağımı aldım almanyaya gidip yeni kültür, yeni dil,yeni ortam stresi çekmeyim diye mi düşünüyor acaba ?
İkinci ihtimal olarak acaba onu yeni bir ortama girecek olması, dil öğrenecek olması ve hiç kimseyi tanımıyor olacak olması mı korkutuyor? Çok büyük bir değişim oluyor insanın hayatında ve çelik gibi sinirlere sahip olmak gerekiyor. Belki de buna hazır değildir.

Kadinlar daha duygusal yaklasiyor..karaktersiz bir kisiyse, (oyle duruyor kusura bakma) turkiye baska sevgilisi bile olabilir.
Yaninuzak iliski, herkes icin zor.
Yani tekrar kusura bakmayin ama daha once de maddi yardim yaptim dediginiz icin, sizi kullanmis bile olabilir.
Bence onunuze bakin. Bu adami ,adam edecek haliniz yok.
Sunu da unutmayin, cabalayan icin yardimci olunur. Esiniz, yaniniza gelmek istese 5 yilda ucretsiz uygulamalardan bile , bir seyler ogrenirdi

Üzüldüm sizin adınıza.
Yurtdışında olduğunuzu kullanmış bence, erkekler bazen böyle çakallıklar yapıyor.
Sizinle bir hayatı paylaşmak istiyor olsaydı, öyle çabalar, böyle eder yanınızda olurdu.
Demekki onun zihniyeti farklı, hayrınıza belki bu olanlar.
Evet, giden para olmuş ama yine de üzülmeyin, zararın neresinden dönülse kardır.
Bence boşanın, size emek vermeyeni siz de bu kadar umursamayın.

Henüz bir konuşma yapmadık bana ayrılmak istediğini söyledi ben tepki vermek istemedim o beni deli etmek için söylüyor bunu çünkü. Sadece tamam daha iyi olur dedim ve cevap vermedim yazdıklarına.
Hiç sallamayın kendini bulunmaz hint kumaşı saniyor, resimlerine falanda bakmayin hatta siz bir hamle yapip sosyal medya hesaplarinizi kapatin ki gözünüze sokamasın.
O arayana kadar aramayında bekleyin nasil olsa dolanacak peşinizde merak etmeyin.
Dolanmiyorsada vurun tekmeyi gitsin onunka doğmadınız, onsuzda ölmezsiniz

Yerinizde olsam biraz mantıklı düşünüp ama zor zamanları atlattık saçmalığından kurtulurum. Hatta bugün herife “Merhaba altınları en kısa sürede geri istiyorum. Avukatımla görüşeceğim” yazın bakın görün adamın çirkin yüzünü. Ay yapmayın hanımlar ya bunları 20-30 sene kimse insan yerine koymuyor sonra garibanın birine denk gelip ilah oluyorlar.

Ortada evlilik de yok aşk da yok ama bacımız acı çekiyor... giden parana üzül bence sen. Adam iyi söğüşlemiş.

Yapacak bir şey yok, hayatınıza devam edeceksiniz. Altınlarınıza kadar satmışsınız dil kursuna gitsin diye. Sizden oara koparmaya çalışıyordu büyük ihtimal, yetişkin bir insanın nasıl dil kursuna gidecek parası olmaz? Bu hayırsızla boşanmayı dert etmeyin, altınlarınızı geri almaya bakın

Adam sürekli bahane uyduruyor, altınları da almış dolandırıcı falan mı

Yurt dışında yaşayanların derdi ne anlamıyorum 5 yıl uzaktan ilişki yaşıyor çok şey yaşadık diyorsunuz uzaktan uzağa ne yaşamış olabilirsiniz belli ki derdi paraymış sizde karşılamişsınız sürekli aferim

Ben burada giden altınlara üzüldüm
Ve kusura bakmayın detay bilmediğim için soruyorum, (maddi olarak sıkıntısı olduğunu söylediği için aklıma direkt bu geldi? Acaba yurt dışına gitmek için veya maddi olarak sizden faydalanmak için sizi kullanmış olabilir mi?
Eski iş arkadaşım da aynı şeyi yapmıştı.

Altınlarını versin dolandırıcı herif altınları yedi yedi boşanmak istiyor öyle mi ödesin eşşek gibi yok öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…