• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam boşanmak istiyor

yardimedinn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
12
1
1
Merhabalar.
Ben 6 ay önce evlendim ve eşimle hala düzenimizi kuramadık. Bunun sebebi benim yurt dışında onun da Türkiye de yaşamasından kaynaklı. Yani eşim vize bekliyor ve biz ara ara görüşüyoruz sadece. Haliyle uzak kaldıkça tartışmalar da büyüyor. En son tartışmamız onun psikolojik olarak iyi hissetmediğini sürekli söylemesinden dolayı çıktı. Dil kursuna gitmesi gerekiyor aylardır ama sürekli maddi sıkıntıları bahane etti. Bende tüm altınlarımı sattım ve onu maddi olarak rahatlattım fakat bu defa başka sebeplerden dolayı iyi olmadığını söyledi. Benim de sabrım tükendi ve tartışmaya başladım her gün kararın değişiyor bu nereye kadar sürecek diye.. çünkü geleceğimiz adına sürekli yeni kararlar alıp bana sadece kabul ediyorsan et etmiyorsan da yoluna bak diyordu. En son tartışmamızda boşanmak istediğini söyledi ve bizim adımıza sosyal medyada ne varsa sildi hatta benimde silmemi ve yoluma bakmamı söyledi, şimdi benim canımı yakmak için sürekli kendini sosyal medyada paylaşıyor. Benim hassas olduğum şeyleri yapıp gözüme sokmaya çalışıyor (yüzüğünü çıkarmış).
Aradan henüz bir kaç gün geçti ama bana çok uzunmuş gibi geliyor canım çok yanıyor.. sizce bu durum nereye gider ne yapmalıyım bana bir akıl verin..

Bosansin altinlar nerde onemli olan adam degil altinlar bence. Belliki adam zaten sikintili gitmesi hayriniza olur. Sordunuz mu sattigim altinlari verecek misin sonrami bosanacaksin diye? O zaten surekli maddi durumum kotu diyip dile baslamamayisinin nedeni para koparmakti muhtemelen oda olmus. Bir amda kimse kimseyi bir cirpida silip yoluna bak demez. Cocuk oyuncagi mi bu? Son zamanalrda farkettim Turkiyeden vize almaya calisp yurtdışından evlenen kadinlarin basina ayagaina bildigin dolaniyorlar. Benzer olay arkadasimin basina geldi aldi burdan bir culsuzu fransaya goturdu vize aldirdi araba cekti altina ortak ev aldilar orda takilarla.cpcuk habire yok psikolojim bozuk yok Türkiye'deki cevremi ozledim agac kovugundan cikmis cocuk bildigin aileci oldu. Bes seneden sonra kizla bosandilar. Mallarin yarisi gitti kizin.altinlarda yalan oldu. O yuzden alabilsiginizi alin yolunuza bakin

Bu adamı vazgeçilmez kılan nedir ? Sürekli bahaneler uydurup yüzüğü bile çıkaran bir adam sizi asla sevmiyordur ve zorla da sevdiremezsiniz. Tıpkı onun yaptığı gibi hayatınıza bakın ve peşinden koşmayın. Vizesi çıkmış gelmiş olsa dahi gözü açılınca ilk karısını boşuyor böylesi tipler; daha geçen gün bir örneğini gördük burada.
Sevgi ve saygı zorla elde edilemez, lütfen önce kendinize saygınız ve sevginiz olsun.

eğer karşı tarafta çaba yoksa başından beri bahanelere sığınıyorsa bahane kalmamış kapılarını kapatmış.

Ne zamandır ilişkiniz vardı ?
5 yıldır beraberiz. Ve gerçekten çok zor zamanları beraber atlattık şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum

Bence bundan adam ve koca olmaz ki olmamista zaten. Siz bilirsiniz ama bi avukat ile görüşüp altinlari nasil geri alabilirim diye akil alin. Inşallah boşanmak veya gecinmek hangisi hayirli ise o olur.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏🏻

Bosansin altinlar nerde onemli olan adam degil altinlar bence. Belliki adam zaten sikintili gitmesi hayriniza olur. Sordunuz mu sattigim altinlari verecek misin sonrami bosanacaksin diye? O zaten surekli maddi durumum kotu diyip dile baslamamayisinin nedeni para koparmakti muhtemelen oda olmus. Bir amda kimse kimseyi bir cirpida silip yoluna bak demez. Cocuk oyuncagi mi bu? Son zamanalrda farkettim Turkiyeden vize almaya calisp yurtdışından evlenen kadinlarin basina ayagaina bildigin dolaniyorlar. Benzer olay arkadasimin basina geldi aldi burdan bir culsuzu fransaya goturdu vize aldirdi araba cekti altina ortak ev aldilar orda takilarla.cpcuk habire yok psikolojim bozuk yok Türkiye'deki cevremi ozledim agac kovugundan cikmis cocuk bildigin aileci oldu. Bes seneden sonra kizla bosandilar. Mallarin yarisi gitti kizin.altinlarda yalan oldu. O yuzden alabilsiginizi alin yolunuza bakin
Henüz bir konuşma yapmadık bana ayrılmak istediğini söyledi ben tepki vermek istemedim o beni deli etmek için söylüyor bunu çünkü. Sadece tamam daha iyi olur dedim ve cevap vermedim yazdıklarına.

Bu adamı vazgeçilmez kılan nedir ? Sürekli bahaneler uydurup yüzüğü bile çıkaran bir adam sizi asla sevmiyordur ve zorla da sevdiremezsiniz. Tıpkı onun yaptığı gibi hayatınıza bakın ve peşinden koşmayın. Vizesi çıkmış gelmiş olsa dahi gözü açılınca ilk karısını boşuyor böylesi tipler; daha geçen gün bir örneğini gördük burada.
Sevgi ve saygı zorla elde edilemez, lütfen önce kendinize saygınız ve sevginiz olsun.
Ben gerçekten çok bağlanmışım bu adama çünkü beraber çok zorluklar atlattık bugüne kadar. Canım çok yanıyor sağlıklı düşünemiyorum.

Adamın derdi altınlarmış, elde edince de boşanmak istemiş.
Türkiye'de görüştüğü biri de vardır zaten. Yurtdışına çıkmak istemiyordur artık.
Altınları verdiğinizi ispat edip, avukata başvurun.
Daha önce de çok maddi destekte bulundum acaba hatayı baştan mı yaptım..

Alacağını almış sizinle işi bitmiş, kendinizi kandirmayin size saygısı sevgisii yok, gerçekten yolunuza bakın, vazgeçilmez görmeyin böylesini, ne hali varsa görsün
Kendi haline bıraktım hiç bir şekilde görüşmüyorum ama aileme karşı hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyor.. kafam karışıyor

Daha önce de çok maddi destekte bulundum acaba hatayı baştan mı yaptım..
Olan olmuş yolunuza bakın diyelim.
O zamanlar bu siteye üye olsaydınız o yardımları yapmazdınız. Burdaki hanımlar gözünüzü açardı. Alma verme dengeniz bozulmuş tamamen.

Olan olmuş yolunuza bakın diyelim.
O zamanlar bu siteye üye olsaydınız o yardımları yapmazdınız. Burdaki hanımlar gözünüzü açardı. Alma verme dengeniz bozulmuş tamamen.
Haklısınız. Ben maddiyata önem vermedim hiç bir zaman sevdiğimle mutlu olmak istedim sadece ama çok fazla iyi niyetli olmakta enayilik oluyormuş meğer

Haklısınız. Ben maddiyata önem vermedim hiç bir zaman sevdiğimle mutlu olmak istedim sadece ama çok fazla iyi niyetli olmakta enayilik oluyormuş meğer
Hepimiz bir dönem o hataya düşüyoruz. Siz verdiklerinizi almaya bakın

5 yili uzak iliski seklinde mi yuruttunuz?
Yani yerine gorr alttan alinir. Ama boyle durumlarda , elimi sallasam ellisi modunda olurum.

Altinlarini muhakkak iste.

5 yili uzak iliski seklinde mi yuruttunuz?
Yani yerine gorr alttan alinir. Ama boyle durumlarda , elimi sallasam ellisi modunda olurum.

Altinlarini muhakkak iste.
Evet 5 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadık çok acı çektik çok zorluklardan geçtik hatta çok zor oldu kavuşmamız. Sonunda evlendik dedik böyle tuhaf şeyler olmaya başladı ben gerçekten konduramıyorum bu olanları

Back
X