- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
-
- Konu Sahibi Limonsarisi
Onu da dedim küsüp trip atıp gidiyor. Bizim evin erkeği ben gibiyim zaten hiç trip atmadim buna hakkım yok gibi. Tedavi ol diyorum sen git sorunlu sensin diyorya tedavi ya boşanma de. çek restini. böyle hayat geçmez
ama o biter başka şeye kulp bulur.
bu çözüm değil.
adam arkadaşının kocası eski sevgiliye benziyor diye mi onla görüşüyorsun diyecek kadar saçmalıyor.
hayatı zindan eder bu yapı. terapi almadan olmaz. bunu ispat etse,başka şey olacak
Bence rest çekinn..Hiç bişey yapmayı düşünmüyorum hep ben cabaliyorum bu sefer kendi cabalasin istiyorum. Kova Burcu esim
Bu sefer burnundan getircem zaten çok kırgınım bi sefer bana güvenmesi gerektiğini ogreticem
Tedavi ol diyorum zaten ama ben iyiyim sen sorunlusun diyor. Bu sefer burnundan getircem ki tedaviye ikna olsunÇok detaylı okumamıştım yorumları,
Ama şu arkadaşın kocası meselesi cidden rahatsızlığının olduğunun kanıtıymış ..
Kesinlikle tedavi olmalı konu sahibinin kocası.
Babamla annem bosandiysa bizde bosanırız evliler hep bosanir kafasında saygısı bu kadarBence rest çekinn..
Daha 7 ay olmuş ewleneli adamda ki psikolojiye bak...
Evliliğe saygısı değeri yok bir kere bu adamın...
Çok sinirlendim.Hiç bişey yapmayı düşünmüyorum hep ben cabaliyorum bu sefer kendi cabalasin istiyorum. Kova Burcu esim
o zaman restini uygulayacaksın.Onu da dedim küsüp trip atıp gidiyor. Bizim evin erkeği ben gibiyim zaten hiç trip atmadim buna hakkım yok gibi. Tedavi ol diyorum sen git sorunlu sensin diyor
Tedavi ol diyorum zaten ama ben iyiyim sen sorunlusun diyor. Bu sefer burnundan getircem ki tedaviye ikna olsun
Çocuğu zaten esim 5 sene istemiyor ben 2 sene diyorum ama onun yüzünden herkese 5 sene istemiyoruz diyorumEvet bu çok daha doğru bir yöntem olur ..
Bi kaç yorum gördüm okeypte de bir konuşmanızı alıntıladı bana
cidden eşinin sorunlu bir kişiliği değilde ciddi bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum,
ciddi bir tedaviden geçmeden kesinlikle çocuk düşünmeyin.
Çocuğu zaten esim 5 sene istemiyor ben 2 sene diyorum ama onun yüzünden herkese 5 sene istemiyoruz diyorum
Ya eşime bir sorsan çok anlayışlidir onu çileden çıkaran benim yoksa çok mantıklı bir insandır öyle söyler yersen tabiÇok sinirlendim.
Bu kadar basit olamaz hiç bişey ya.
İnsan mücadele eder biraz anlayış gösterir.
ne kadar yorgun olduğunuzu tahmin edebiliyorum.
mantıkmı. kı arkadaşının kocası eski sevgiliye benziyor diye onla konuşuyorsun diyen adammı mantıklı. adam parranoyanın nirvanasındaYa eşime bir sorsan çok anlayışlidir onu çileden çıkaran benim yoksa çok mantıklı bir insandır öyle söyler yersen tabi
Iyiyken çok iyidir ama en ufak bir kıskançlık canımdan bezdirir. Bana guvenmiyor sadece bana değil kimseye guvenmiyor. Annesi bırakıp gitmiş aşık olduğu bi kadın bununla dalga geçmiş kadınlara guvenmiyor herkesin acısını benden çıkarıyorBu sorun yaşanmadan nasıldı aranız ?
Peki siz böyle bir psikolojide biri olduğunu nişanlıyken de biliyormuydunuz, yada hissediyormuydunuz?Babamla annem bosandiysa bizde bosanırız evliler hep bosanir kafasında saygısı bu kadar
terapi olması lazım..Iyiyken çok iyidir ama en ufak bir kıskançlık canımdan bezdirir. Bana guvenmiyor sadece bana değil kimseye guvenmiyor. Annesi bırakıp gitmiş aşık olduğu bi kadın bununla dalga geçmiş kadınlara guvenmiyor herkesin acısını benden çıkarıyor
bir kadına eziyet vermek için,o hastalıklı kişiliğiyleniye evlenmis peki
Ben farkındayım ama eşim asla inanmıyor bu durumamantıkmı. kı arkadaşının kocası eski sevgiliye benziyor diye onla konuşuyorsun diyen adammı mantıklı. adam parranoyanın nirvanasında
Biliyorumterapi olması lazım..