Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

Hırsı, siniri geçince dönecek bu halinden emin ol ..
O zaman sen de burnunu sürttürürsün
Bu her şekilde ispat edilebilinecek bir olay zaten.
ama o biter başka şeye kulp bulur.
bu çözüm değil.
adam arkadaşının kocası eski sevgiliye benziyor diye mi onla görüşüyorsun diyecek kadar saçmalıyor.
hayatı zindan eder bu yapı. terapi almadan olmaz. bunu ispat etse,başka şey olacak

Bakmıyorsa da hala eski resimlerini de tutması garip değil mi...

Asıl sizin kavga çıkarmanız lazım bunu duyduğunuz da...

Siz sonuçta eşinizle tanışırken sildiniz eskiyi yeni sayfa açtınız..

Eeee!! O neden peki tutuyormuş eski resimlerini bilgisayarında...

Bakmıyorum demesi onu kurtarmaz..

Tutmasında ki amaç ne ?

Eşim inattir ben Özür dilemeden barışmaz ama bu sefer dileyemem çok ağır ithamlarda bulundu
Çok gözü döndü demekki çok aşırı boyutta kıskandı siz.
Sizi çok ama çok iyi anlıyorum.
Evlilik denen olay güven anlaşmasıdır.
Güvenmek gerekir inanmak gerekir.
Sonuçta eski sevgilinizi sevseniz onla olurdunuz.
Biraz bunları konuşarak anlatmaya çalışısın
ben hayatımızı sana adadım seni sevdim sana güvendimki
senınle evlendim diyin.
yinede biraz alttan alın.
çok üzüldüm sizin adınıza

ama o biter başka şeye kulp bulur.
bu çözüm değil.
adam arkadaşının kocası eski sevgiliye benziyor diye mi onla görüşüyorsun diyecek kadar saçmalıyor.
hayatı zindan eder bu yapı. terapi almadan olmaz. bunu ispat etse,başka şey olacak
Bana öyle diyor zaten hep dua ediyorum allah karşıma seninle ilgili bişey çıkarsın diye. Sonra ben ona acigimi arıyorsun diye kızınca suçlu yine ben oluyorum

Bakmıyorsa da hala eski resimlerini de tutması garip değil mi...

Asıl sizin kavga çıkarmanız lazım bunu duyduğunuz da...

Siz sonuçta eşinizle tanışırken sildiniz eskiyi yeni sayfa açtınız..

Eeee!! O neden peki tutuyormuş eski resimlerini bilgisayarında...

Bakmıyorum demesi onu kurtarmaz..

Tutmasında ki amaç ne ?
Umursamiyormus o yüzden tutmasinda sakinca yokmuş

Bana öyle diyor zaten hep dua ediyorum allah karşıma seninle ilgili bişey çıkarsın diye. Sonra ben ona acigimi arıyorsun diye kızınca suçlu yine ben oluyorum

İşte bu olmadıı bu çok ağır olmuş.
Ne demek senle ilgili bişey çıkarsın
Senle ilgili bişey Çıkaran Allah onla ilgilide bişey çıkarırsa o zaman ne olacak.
yahu yaşanmış bitmiş yeni hayatlar kurulmuş.
geçmiş çöptür.
çöpüde kim karıştırır hepimiz biliyoruz

Umursamiyormus o yüzden tutmasinda sakinca yokmuş
Hadi ordan be... Kimi kandırıyor..

Lütfen salağa yatmayın bu konuda sizde we bu konuda tepkinizi gösterin bence..

Ya orda eski resimlerini tutması bile saçmalığın daniskası...

Bittiyse hiç bir iz kalmamıştır silecek ozaman arkadaş..

Baksın bakmasın...

Elbet birgün bakacak bilgisayarını kurcaladığında..

Oyuzden kendiside sütten çıkmış ak kaşık değil...

Sizin aciginizi bulmak icin dua eden bir insanla yasamak cok zor olmali insan artik her birsey yaptiginda aceba kavga mi cikacak düsüncesiyle yipranir. Bence esiniz sakinlestikten sonra terapi görsün, anlatsin neden bu kadar kiskanc oldugunu. Kiskancliktan öte paranoyak olmus ...

Çok gözü döndü demekki çok aşırı boyutta kıskandı siz.
Sizi çok ama çok iyi anlıyorum.
Evlilik denen olay güven anlaşmasıdır.
Güvenmek gerekir inanmak gerekir.
Sonuçta eski sevgilinizi sevseniz onla olurdunuz.
Biraz bunları konuşarak anlatmaya çalışısın
ben hayatımızı sana adadım seni sevdim sana güvendimki
senınle evlendim diyin.
yinede biraz alttan alın.
çok üzüldüm sizin adınıza
Dedim eski sevgilimle arkadastik biz hiç sorun yaşamadık ama evlenmeyi hiç dusunmedik o kadar büyük bir aşk yoktu sadece anlasiyorduk ayrıldık. Eşime diyorum ki bak ben seni 1 buçuk senedir çekiyorum sevdiğim için diyorum ben de onu merak ediyorum beni neden cekiyorsun diyor

Hadi ordan be... Kimi kandırıyor..

Lütfen salağa yatmayın bu konuda sizde we bu konuda tepkinizi gösterin bence..

Ya orda eski resimlerini tutması bile saçmalığın daniskası...

Bittiyse hiç bir iz kalmamıştır silecek ozaman arkadaş..

Baksın bakmasın...

Elbet birgün bakacak bilgisayarını kurcaladığında..

Oyuzden kendiside sütten çıkmış ak kaşık değil...
Kabul etmez o dünyanın en mükemmel insanı ona göre. Ve bir kere konuşsanız ne demek istediğimi anlarsınız herkesi herseye ikna edebilir hakliyken haksız olursunuz bi anda

seni çok kıskanmış tamam ama sana güvenmesi lazım...sakin bir şekilde tekrar tekrar anlat..kendini eşinin yerine koy öyle düşünüp hareket et..

Sizin aciginizi bulmak icin dua eden bir insanla yasamak cok zor olmali insan artik her birsey yaptiginda aceba kavga mi cikacak düsüncesiyle yipranir. Bence esiniz sakinlestikten sonra terapi görsün, anlatsin neden bu kadar kiskanc oldugunu. Kiskancliktan öte paranoyak olmus ...
Aynen öyle. Cumartesi akşamı bulmuş fotoğrafları ben ailemin yanindaydim yanıma geldi pazar günü buz gibi ne oldu neye kızdı diye bütün gün kendimi yedim

Dedim eski sevgilimle arkadastik biz hiç sorun yaşamadık ama evlenmeyi hiç dusunmedik o kadar büyük bir aşk yoktu sadece anlasiyorduk ayrıldık. Eşime diyorum ki bak ben seni 1 buçuk senedir çekiyorum sevdiğim için diyorum ben de onu merak ediyorum beni neden cekiyorsun diyor
nasıl yani çekmeyipte boşayın mı istiyor bu nasıl bir psikolojı Allah Aşkınaaa

seni çok kıskanmış tamam ama sana güvenmesi lazım...sakin bir şekilde tekrar tekrar anlat..kendini eşinin yerine koy öyle düşünüp hareket et..
Ben kiskanmam ki öyle bir duygu yok bende. Ve eşimi her seferinde ikna etmeye çalışmaktan yoruldum bu sefer ben anlatmadan anlasın hatasını ilk defa bu kadar sessiz kalıyorum kalmaya da devam edicem çok kırgınım

Kabul etmez o dünyanın en mükemmel insanı ona göre. Ve bir kere konuşsanız ne demek istediğimi anlarsınız herkesi herseye ikna edebilir hakliyken haksız olursunuz bi anda
Zor bir karakter belli ki.. Oğlak burçları böyle oluyor genellikLe...

Ama kenara çekilipte konuşmamak yerine, bilgisayardan araştırdığınız o virüs ile ilgili açıklamaların çıktısını alıp önüne koymanız...

Zor bir karakter belli ki.. Oğlak burçları böyle oluyor genellikLe...

Ama kenara çekilipte konuşmamak yerine, bilgisayardan araştırdığınız o virüs ile ilgili açıklamaların çıktısını alıp önüne koymanız...
Hiç bişey yapmayı düşünmüyorum hep ben cabaliyorum bu sefer kendi cabalasin istiyorum. Kova Burcu esim

X