• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam boşalamıyor

yenievli0712

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
7
1
1
26
Merhaba ! 5 aylık evliyim kocamın evlendiğimizden beri boşalamama problemi vardı mastürbasyonla dahi boşalamıyordu şimdi sadece elle boşalabiliyor ama naparsak yapalım normal ilişki sırasında boşalamıyor araştırdığımızda bizim durumumuz da olan çok çift var rica ediyorum çözüme ulaşan varsa yazabilir mi
bu durum dahada çözülmez bir hal almadan çözmek istiyorum birbirimizi çok severek isteyerek aldık 5 yıl sevgililik dönemimiz oldu böyle birşey yaşayacağımızı asla düşünmüyorduk

Bir arkadaşın eşi de boşalamıyordu.

Doktora gittiler. Aşırı alkol tüketimi demiş.

Bir de tabii alkolik olduğu için odaklanma sorunu yaşıyordu diyordu arkadaş.

Merhaba ! 5 aylık evliyim kocamın evlendiğimizden beri boşalamama problemi vardı mastürbasyonla dahi boşalamıyordu şimdi sadece elle boşalabiliyor ama naparsak yapalım normal ilişki sırasında boşalamıyor araştırdığımızda bizim durumumuz da olan çok çift var rica ediyorum çözüme ulaşan varsa yazabilir mi
bu durum dahada çözülmez bir hal almadan çözmek istiyorum birbirimizi çok severek isteyerek aldık 5 yıl sevgililik dönemimiz oldu böyle birşey yaşayacağımızı asla düşünmüyorduk
Birbirinizi çok severek isteyerek (aldığınız) bu evlilikte daha çok yeni taze bir çiftsiniz. İlişkide ön sevişme oluyor mu? Kayganlaştırıcı krem kullanıyor musunuz? Bekarken de aynı mıymış? Bence üroloji bölümüne randevu alsın eşiniz. Doktora gitsin mutlaka. Fizyolojik bir sebep yoksa sorunun kaynağı psikolojik de olabilir. Daha sonra psikologa da gitsin derim

Birbirinizi çok severek isteyerek (aldığınız) bu evlilikte daha çok yeni taze bir çiftsiniz. İlişkide ön sevişme oluyor mu? Kayganlaştırıcı krem kullanıyor musunuz? Bekarken de aynı mıymış? Bence üroloji bölümüne randevu alsın eşiniz. Doktora gitsin mutlaka. Fizyolojik bir sebep yoksa sorunun kaynağı psikolojik de olabilir. Daha sonra psikologa da gitsin derim
Evet önce ürolojiye gittik gerekli testler yapıldı hormonlarında herhangi bir sorun çıkmadı

Doktora gittik ama bir çözüme ulaşmadı internette travmatik mastürbasyon diye birşey çıkıyor bu konuyla ilgili birşey bilen varmı
Evet aşırı mastürbasyon halinde, penis sürekli yastığa,bir nesneye sürtünüp zorlama yaparak bastırarak,kuru şekilde yapıldığında boşalamama,sertleşememe ,isteksizlik olabiliyor

Kendi kendini tatmin etmeye alışmış erkeklerin böyle bir sorunu olduğunu okumuştum biryerde. Sadece kendi yapıyor 🤷🏻‍♀️ ona alışmış çünkü. Yani tamamen beyinde bitiyor. Destek almalı.
İlişkiye uzun bir ara vermeyi denediniz mi
Belki dayanamaz. Yüne mi olmuyor

Evet önce ürolojiye gittik gerekli testler yapıldı hormonlarında herhangi bir sorun çıkmadı
Hanımefendi o zaman psikolojik olarak bir sorun vardır tıbben mümkün olmayan bişey yoktur şu devirde herseyin bir çözümü vardır destek alsın ney tetikledi neden böyle oldu diye

O zaman eşiniz psikolojik destek almayı denesin. Sorunun kaynağı psikolojik görünüyor. Travmatik mastürbasyon yapan erkeklerin bazılarında ne yazıkki evliliğinde cinsel sorunlar yaşanıyor.

Kendi kendini tatmin etmeye alışmış erkeklerin böyle bir sorunu olduğunu okumuştum biryerde. Sadece kendi yapıyor 🤷🏻‍♀️ ona alışmış çünkü. Yani tamamen beyinde bitiyor. Destek almalı.
Evet 10 gün kadar verdik oda bu durumdan çok rahatsız ve süreç böyle olduğu için kendini yetersiz güçsüz hissetmeye başladı

Hanımefendi o zaman psikolojik olarak bir sorun vardır tıbben mümkün olmayan bişey yoktur şu devirde herseyin bir çözümü vardır destek alsın ney tetikledi neden böyle oldu diye

randevu aldım gideceğiz

YouTube da meshur bir ürolog vardı, arkadaşımın eşi o dr ile görüşüp çözdüler sorunlarını. Sık sık mastürbasyon yapmaktan kaynaklanıyırmus 2 ayda normale dönmüş öncesinde cinsel perhiz vs ile ilerlemiş tedavi süreci.panik yapmayın çözümü var

Back