- 23 Ocak 2023
- 37
- 9
- 8
- 29
- Konu Sahibi isimsizkimse
-
Hep telefon karıştırmaya devam edecekseniz boşanın,çünkü karıştırdıkça hoşunuza gitmeyen şeylerle karşılaşmaya devam edeceksiniz.Boşanmayacaksanız ise hiç kurcalamayin.Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Sizin önerilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen cevap verin. Ben 4 aylık evliyim eşimin telefonunu inceledim. Eski sevgilisinin 2 hesabı var bir hesabı herkese açık ve bu hesap kullanılmıyor. Bu kullanmadığı hesaptaki tüm fotoları beğenmiş. Daha önce kontrol ettiğimde bu beğeniler yoktu. Ayrıca eski sevgilisinin kullandığı hesabı da baktım engellemiş. Daha önceden kontrol ettiğimde bu hesap engelli değildi. Yani eski sevgilisiyle mi konuştu ne oldu anlamadım. Ben eşime sorduğumda çıldırdı. 2 ay önce engellemiştim diye yalan söyledi bana. Ama ben telefonu hep kontrol ediyordum
Çünkü keşfetinde full kadınlar görüyordum. Ondan dolayı incelemeye başladım. Sonra bundan rahatsız olduğumu söyledim.neyi izlersen o keşfetine Çınar dedim. Baya dikkat etmeye başladı. Keşfete bile değişti yani. Onun haberi olmadan bakmaya başladım. Ben hiç bir erkeğe güvenemiyorum. Güven problemim var. Ama yinede çevre baskısıyla ve birazda sevdim ondan evlendimTelefonu hep kontrol ediyorsanız demek ki güvenmiyorsunuz. Bu durumda ya kontrol edip güvensizlik ve şüpheyle evli kalmaya devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Eğer aldatma durumunda boşanmayacaksanız boşuna didikleyip eşinizle yüz göz olmayın.
Ben ne yapardım dersem güvenmediğim biriyle, ister aldatsın ister aldatmasın, evli kalmazdım.
Yalan söylüyor 2 ay önce diyo. Ama ben 2 ay öncede kontrol etmiştim o zaman engelli değildi. Yani bana yalan söylüyor. Sanırım bu yeni engellemiş4 aylık evlisin 2 ay önce engellemiş, gözü dışarda
Evet oda bunaldı. Bende bunaldım. Evlendiğime pişmanım. Ayrılalım diyorum. Çünkü ben bu kadar güvensiz olduğum bi evlilikte yapamam.4 aylık evlilikte niye bu kadar güvensizlik var?Var mı yok mu bilemem ama hem gizli gizli telefonunu karıştırıp,hem de yüzüne vurursanız bu iş yürümez.Bir yerde ya siz bir şeyler yakalarsınız ya da eşiniz çok bunalır,uzaklaşır sizden.
Yalan söylüyor 2 ay önce diyo. Ama ben 2 ay öncede kontrol etmiştim o zaman engelli değildi. Yani bana yalan söylüyor. Sanırım bu yeni engellemiş
Telefonun ana ekranına da ikimizin nikah fotoğrafını koyuyor. Yani ben anlamadım beni seviyor mu sevmiyor mu ?Evet ve foto beğenmiş, benim de evlenen eski sevgilim hâlâ bana bakıyordu uyardım hâlâ bakıyordu engel attım. Var böyle gözü arkada kalan tipler
Boşanmak istiyorum. Ama o boşanmakta istemiyor.Boşanmayacaksanız irdelemeyin
Ben karıştırmazdım.Sürekli olay çıkarmazdım.Ben güveniyorum ama siz güvenmiyorsanız ne yapmanız gerek bilemiyorum.Fotoğraf beğenmeden başka konuşma,görüşme var mı?Evet oda bunaldı. Bende bunaldım. Evlendiğime pişmanım. Ayrılalım diyorum. Çünkü ben bu kadar güvensiz olduğum bi evlilikte yapamam.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Sizin önerilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen cevap verin. Ben 4 aylık evliyim eşimin telefonunu inceledim. Eski sevgilisinin 2 hesabı var bir hesabı herkese açık ve bu hesap kullanılmıyor. Bu kullanmadığı hesaptaki tüm fotoları beğenmiş. Daha önce kontrol ettiğimde bu beğeniler yoktu. Ayrıca eski sevgilisinin kullandığı hesabı da baktım engellemiş. Daha önceden kontrol ettiğimde bu hesap engelli değildi. Yani eski sevgilisiyle mi konuştu ne oldu anlamadım. Ben eşime sorduğumda çıldırdı. 2 ay önce engellemiştim diye yalan söyledi bana. Ama ben telefonu hep kontrol ediyordum
Bunların hepsi evlendikten sonra mı fark edildi. Nişanlıyken bu güvensizliklerin/ tuhaf davranışların sinyalini alamadınız mı?Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Sizin önerilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen cevap verin. Ben 4 aylık evliyim eşimin telefonunu inceledim. Eski sevgilisinin 2 hesabı var bir hesabı herkese açık ve bu hesap kullanılmıyor. Bu kullanmadığı hesaptaki tüm fotoları beğenmiş. Daha önce kontrol ettiğimde bu beğeniler yoktu. Ayrıca eski sevgilisinin kullandığı hesabı da baktım engellemiş. Daha önceden kontrol ettiğimde bu hesap engelli değildi. Yani eski sevgilisiyle mi konuştu ne oldu anlamadım. Ben eşime sorduğumda çıldırdı. 2 ay önce engellemiştim diye yalan söyledi bana. Ama ben telefonu hep kontrol ediyordum
Daha çok yeni evliliğiniz, öncesinde bu sorun yok muyduBoşanmak istiyorum. Ama o boşanmakta istemiyor.
Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Sizin önerilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen cevap verin. Ben 4 aylık evliyim eşimin telefonunu inceledim. Eski sevgilisinin 2 hesabı var bir hesabı herkese açık ve bu hesap kullanılmıyor. Bu kullanmadığı hesaptaki tüm fotoları beğenmiş. Daha önce kontrol ettiğimde bu beğeniler yoktu. Ayrıca eski sevgilisinin kullandığı hesabı da baktım engellemiş. Daha önceden kontrol ettiğimde bu hesap engelli değildi. Yani eski sevgilisiyle mi konuştu ne oldu anlamadım. Ben eşime sorduğumda çıldırdı. 2 ay önce engellemiştim diye yalan söyledi bana. Ama ben telefonu hep kontrol ediyordum
Ben karıştırmazdım.Sürekli olay çıkarmazdım.Ben güveniyorum ama siz güvenmiyorsanız ne yapmanız gerek bilemiyorum.Fotoğraf beğenmeden başka konuşma,görüşme var
Telefonun ana ekranına da ikimizin nikah fotoğrafını koyuyor. Yani ben anlamadım beni seviyor mu sevmiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?