Kocam beni evden kovdu simdi geri cagiriyor donmek istemiyorum ama kararsizim

Allah yardımcın olsun. Dinî boyutunu araştırınca ne oldu sonuç? Boşanma gerçekleşmiş mi? Umarım gerçekleşmiştir ve bunu onun suratına çarparsın.

Bu arada senin ki kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. Aklınca seni korkutup eve döndürmek istiyor.

Bugun bi gelişme varmı. Allah yardımcın olsun kadın basına cocugunla yenı hayat belkızor olacak ama sonucta koca evınde de kocanız getırıp maasını sızın elınıze vermıyordu ya. Hızmetını gorup belkıde bısey lazım oldugunda para ısteyebılıyordunuz. Tabı kı konu bu degılde suan kendı paranızı kazanıp daha ozgur hareket edeceksıniz. Koca evını hrrgun temıxleyıp belkıde ısını begenmıyordu ama baba evınde en azından baban su ısı beceremıyorsun vs dıye laf etmeyecek. Yıne aılen ve cocugun olarak devam edeceksın. Ha bu arada ne uzerıne calısmak ıstıyorsun tam olarak. Mesela beyaz esyacılara bak onlar genelde sigortakı eleman alıyolar. Dersenkı bosanma surecındeyım sıgortalııste calısıyor gorunmem gerek en azından sıgortanı vs daha da hızlandırırlar. Aynı sekulde beyazesya servıslerı veya bayileri. Veya eczaneler. Bakınburalara. Ozel Diş klınıklerı eger saglık ta yatkınsanız. Bu ısler genelde uzun surelı calısmayı dusunuyprsanız dıye. Esınıze nerde calsıtıgnuzı vs soylemeyın bolr nolmaz ıs yerını basar sıze zarar verır falanallah korusyn. Bosanmalardakı en buyuk korkumda bu. Adamın kadına zarar vermesı

Dini boyutu şöyle dönsemmi donmesemmi doğru olur diye araştırdım
Aynen oyle

Önerileriniz için teşekkür ederim bi otelde resepsiyon da iş buldum yarın başlıcam inşallah hayırlı olur bizim için
Şu anda kızımı kullanarak üzerimde baskı kurmaya çalışıyor
Onun dışında kızım bana çok düşkün son zamanlarda yaşananlar dahada duskunlestirdi ayrı odada bile duramıyor nasıl olacak böyle nasıl çalışıcam bilmiyorum

Etkılenmıs demek cocuk pekı, esın nasıl bırıdır. Neden hemen bosanma kagıdı tutusturdy elıne sana larsı ılgısı nasıldı yanı baska bıru yoktu ddgılmı? Hanı bır erkek evlılıgını bukadr cabul bıtırjyorsa guvendıgı bıyer dıycemde sankı tum ofkenız ınad ugruna gıbı. O sızın evden sınemaya gitme dedıgı halde gıtmebızı yediremedi evden kpvdu. Sız onun evden kovmasını yedıremedınz bosanalm dedınz. Oda eyvallah etmedı bosanmak ıstedı. Sızde haklısınz tabı babanızla yuzgoz olmus ıyıce. Benım ıcınde esım eger aramızda gecenletı aılelere anlattmıssa o derece işi buyutmusse bende zaten rezıl olduk olacagmız kadr dıyıp restı cekerdım bence. Cunku uzulmesınler dıye duymalarını ıstemıyorsunz ama esınz boyle yapınca utanacak gucunecek bısey bırakmıyor o yuzden dık durun ve kararınzdan emın olun. Delı gıbı pısmab olur. Erkekler cabuk parladıkları gibi cokta cabuk sonuyolar kahrını cektgınızı, karnını doyurdugnuzun, sevdıgınızın farkındakar ama gex pısman oluyolar

Dini boyutu şöyle dönsemmi donmesemmi doğru olur diye araştırdım
Aynen oyle
Bir erkek boşanma niyetiyle " babanın evine git" derse boşanma gerçekleşir. Döneyim mi dönmeyeyim mi den önce bunu araştırmanızı tavsiye ederim. Zira dönmek zorunda olmayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…