Kocam beni evden kovdu simdi geri cagiriyor donmek istemiyorum ama kararsizim

adam elini kolunu sallayarak gezer tozar kadın gidicem der gittiğinde kıyamet kopar

Kilidi bu kadar çabuk değiştirmesine şaşırdım. Tek sorun bu mu evliliğinizde yoksa altında başka büyük kavgalar var mıydı ? Yani hiç normal gelmedi bana bi kavgada karısını çocuğunu evden kovup hemen kilidi değiştirmek . Aileniz ne diyor dönmeniz konusunda ?

Okuduklarıma inanamadım, direkt boşanız. Yoruma gerek bile yok. Evi de yarısı sizin söke söke alın.

Hadi kavga anında kızgınlıkla söyledi, sonradan gönül almaya calistı, gitmemen icin cabalamış olsa uzatmayın denir.

Ama kac defa kovmuş birde eyleme döküp kapi kilidi degistirmis, babana mesaj atmış. Daha ne görmen gerekir ki. Bence bırak dönmeyi telefonlarına bile cıkma, iletisim bile kuramasın kudursun. Dönersen aynı değersizliği katlanarak yaşarsın.

Totosu havalanmış , şımartılmış erkek tipi. Döneceksenizde pişman etmeniz lazım.

Gönderirken evden babanıza gel al diyor da eve çağırırken bir kapıya gidip karısını çocuğunu almak aklına gelmiyor mu ?
Ben olsam dönmem bırakın biraz daha sürünsün.
O şimdi çocuk özlemi, ev işi, koşturma vs. Düzeni bozulduğu için çağırıyo üstüne burnundan kıl aldırmıyor.
Gelip sizden ve aileniden özür dilemedikçe asla dönmeyin iyice değeriniz kalmaz.

Kilidi degistirdigi icin sikayet edilebiliyor mu Ben olsam ederim. Bir de merak ettim cok ariyor musunuz böyle adamlari?

Zerre gururunuz yoksa dönün tabi. Bayramda güzelce hizmet edersiniz, hizmetçi olduğunuz için!

Ne demek ya şimdi babanın evine git hadi sinirim geçti çocuğu goresim geldi gel. Oldu başka istekleri de varsa iletsin beyfendi
Geri döneceğe benziyorsunuz benim de hatalarım falan demeye baslamissiniz. Bari gelsin babanızdan sizden bı özür dilesin biraz burnu surtsun ki bı daha kovarken iki kere dusunsun

Farklı bakış açıları almak istedim demişsiniz.
Bu konuda farklı bir bakış açısı nasıl olur?Bilemedim.
Kocanız olacak adam,
merhametsiz ve haysiyetsiz bir hödük.
Böyle biriyle yaşamaya devam etmek istiyorsanız siz bilirsiniz.
Böyle bir adama dönmeyi bırakın,
sokakta karşılaşsam yolumu değiştiririm.

Mesaj yaşadığınız için tekrar teşekkür ederim
Benim gurursuz olduğumu düşünüp hemcinsi olduğum için benden utananlar bana kizanlar o adama sayıp sovenler çok haklısınız o kadar kötü durumdayım ki bi şekilde bana kayıtsız kalmadınız tekrar teşekkürler
Bizim evliliğimiz hep böyleydi her zaman küçük meseleler büyütülup olay dışarı taştı bu kadar kötü bişey yaşayacağımı asla düşünmezdim umarım hiç kimse böyle bişey yaşamaz çok farklı bir piskolojideyim kendime yediremiyorum kovulusumu olmamış gibi düşünmek istiyorum ama oldu bu yüzden gece uyuyamadım normalde bugün evde olacağım diye anlaşmıştık gitmeyi hiç istemedim dini boyutuna varana kadar araştırdım burada konu açtım hata yapmak istemediğim için ve donmemeye karar verdim gece mesaj yazacaktım ona ama yazmadım sabah bana hepinizin tabi benimde tepesini attıracak mesajlar geldi bende gece aklımdan geçenleri hiç lafımı esirgemeyen yazdım karşılığında oda bir sürü şey ve bugün donmezsen o kapı sana sonsuza kadar kapanır yazmış cevap vermedim işten çıkınca ben dönmüşüm gibi geliyorum bişey istiyormusunuz diye aradı donmedigimi söyleyince anlaşmalı boşanma dilekcesini alıp gelmiş
Ben daha önce anlasmada sadece çocuk on yaşına kadar yatılı kalmayacak alindigindada 9 da gelicek bunu istemiştim sadece
Ona rağmen yatılı alınabilecek eşyalar onda kalacak ve 200 tl çocuğun masrafı için para odeyecekmis sadaka kısacası imzalayıp vermemi istiyor tabi
Her neyse ben bi kaç gündür iş görüşmelerine gidiyordum dönemde donmesemde çalışmaya karar verdim iyi geçen gorusmelerimde var bugün iki tane avukat gorusude aldım yaptıklarını yanına birakmiycam maddi manevi tazminat davası açıcam esyalarida alıcam nafaka öyle sadaka gibi olmaz maaşının dörtte birini alma hakkım var alıcam inşallah bu adamdan kurtulup yeni bi hayat kurabilirim
Bu arada babam çok mülayim bi adamdır aile yapimizda öyle bu insanlar bizim ugrasamiyacagimuz kadar kötü insanlar ben bu yüzden çok sabrettim bitti ama cesur olup ugrasicam benden duanızı esirgemeyin hakkınızda helal edin

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Kalbinize ferahlık versin.

Kendi avukatinizla görüşmeden hiçbir kağıdı imzalamayın hatta babanıza attığı mesajları saklayın delil niyetine...Umarım bu kararlılığınız hep devam eder..Hayat bir insanın kölesi olmak için gerçekten çok kısa..Tek önceliğiniz kendiniz ve çocuğunuz olsun ilk boşanan insan da siz değilsiniz..Allah yardımcınız olsun inşallah..

Tabiki biliyorum evlilik kolay bitirilmiyor bende evliyim ve hiç kimsenin dört dörtlük bi evlilik hayati olmuyor ama sizinki çok kötü Rabbim size bu zamana kadar güç ve sabır vermiş iyi dayanmışsınız ama sonuda yok yani bunuda bilin

Sana güç kuvvet sabır diliyorum. Sen bu davranışları haketmiyorsun. Kendi değerinin farkında ol lütfen. Ezilme ezdirme kendini.
Gel diyor babana gel al diyor gelip özür dilemek gönül almak yok. Senin kırılan kalbin, gururun ne olacak peki bunu düşünen yok. Sanki bir eşyasın duygusuz bir yaratıksın. Seni seven çocuğunun babası bir adamın bu şekilde davranmaması gerekirdi. Merhametsiz vicdansız ve terbiyesiz bir adam bu. Aldığın karar çok doğru bu adamdan ne alabiliyorsan al acıma sen daha merhametsiz ol. Seni ailenin komşularının gözünde küçük düşüren birine acıma. Neymiş istediğin anneler gününde belediyenin ücretsiz film gösterimine gitmek istemişsin. İki saat çocuğuna bakamayan eşine nefes aldırmayan bunun için suçlayan evden kovan adam da ben babayım eşim demesin. Ben gerizekalılığımdan eşimi çocuğumu kaybettim desin!

Sizi evden kovup hemen kilidi değiştirmesi bile büyük suç.

Bu bile yeter davaniza. Babanizdaki mesajlar, ger dönme çabaniz...

Inastlasmayin onunla , sessiz adımlar atın.

ne soylenır ne denır bılmıyorum kı kaç yıllık evlısınız ve maddı durumuz nedır sızın ve aılenızın

Sakin yapma dönme köpek et babanin kapisinda.Saçma salak bisey icin seni kapilara dusursun babana densizce mesaj atsin sen git babanin evinde kal hala pisman olmasin yok ya daha neler paşam.O adamin senin icin yalwardigini gorene kadar o babandan ozur dileyip aglayip zirlayana kadar babanin kapisinin eşiginden cikma yoksa cokkkk ezilirsin essek gibi gitti kopek gibi geldi der afedersin lafim kaba oldu ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…