• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Zerrince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
102
71
48
28
Merhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum

Hiç empati kuramadigim bir durum ama şöyle bir yorum yapabilirim. Eşinizin yanindan ayrilmayin. Bir iş karıştırsa sizi yanında hiç istemez.
Sen gelmeyeceksin demiyormuş. Siz gitmeyelim deyince sizi bırakıyormuş. Siz de gidin. Gözünüzle görün kurmayin kafanizda. Alkollü ortamlarda normal muhabbetler de oluyor.

Merhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum
Durumunuza çok üzüldüm gercekten cokda yenisiniz daha ya birsey bulamadim diyecek ama cift terapistine.gdin

Hiç empati kuramadigim bir durum ama şöyle bir yorum yapabilirim. Eşinizin yanindan ayrilmayin. Bir iş karıştırsa sizi yanında hiç istemez.
Sen gelmeyeceksin demiyormuş. Siz gitmeyelim deyince sizi bırakıyormuş. Siz de gidin. Gözünüzle görün kurmayin kafanizda. Alkollü ortamlarda normal muhabbetler de oluyor.
Gidiyordum zaten o ortamda normal muhabbet olmadığı için istemiyorum dedim ve bunu sadece bir kere yaptım

Vücudunda bahsediyor sürekli bi konu buluyor ve bunu hep kendine getiriyor ve bana sürekli eşimle wp de konuştuklarını ima ediyor
Eşiniz bu durumdan rahatsiz olmuyorsa ve raziysa bu evlilikten hayır gormezsiniz. Bugün yarın sevişirler.

Şahsen sizin yerinizde olsam bu kadar hissettiğiniz durum varken ve hissettirilmeye çalışılan asla eşimi onlarla başbaşa koymaz, sessizce demlenerek onları gözlemler sonrasında kafamda oturtturur ve yapacağım ne varsa ciddi manada yapardım . Siz birazcık saf ayagina yatmayı deneyin bir süre ama asla başbaşa ayni ortamdan uzaklaşmayın derim.

Şahsen sizin yerinizde olsam bu kadar hissettiğiniz durum varken ve hissettirilmeye çalışılan asla eşimi onlarla başbaşa koymaz, sessizce demlenerek onları gözlemler sonrasında kafamda oturtturur ve yapacağım ne varsa ciddi manada yapardım . Siz birazcık saf ayagina yatmayı deneyin bir süre ama asla başbaşa ayni ortamdan uzaklaşmayın derim.
Napcağımı bilmiyorum her haftasonu görüşüyorlar artık ve acayip sıkıldım eşimde anlamamazlıktan geliyor deliricem

Çok saçma ısrar etmek gerçekten insanlar nankör elindekinin kıymetini bilmeyip gözleri hep dışarda. Her zaman görüşecek kadar ne durumları var bu nedir yani

Çok saçma ısrar etmek gerçekten insanlar nankör elindekinin kıymetini bilmeyip gözleri hep dışarda. Her zaman görüşecek kadar ne durumları var bu nedir yani
Bende onu anlamıyorum bir anda çıktılar yani ortaya evliliğimiz hariç dört senedir tanıyorum eşimi hiç bilmiyordum böyle arkadaşları olduğunu

Heran yanında olun belli ki eşinizle konuşuyorum derken size ima yapıyor. Altta yatan düşüncesini bilemiyorum o öyle dedikce sizde . Hahaha evet tatlım kocam sohbeti tuttuğu herkesle wp üzerinden falan konuşur . Diyin eşinize sıcak davranın . Bence eşiniz birşey saklasa yada sakınsa sizin bundan haberiniz olmaz gittiğinden gorustuklerinden . Wp mesajini şimdilik sorun etmeyin ne konuşmuşlar ne konuşuyorlar takipte olun . Yanındayken eşinize sıcak davranın yakın olun . Baktınız gidişat iyi yönde değil eşinizde değişimler var . Ben olsam yalnız kaldığımızda konuşurdum . Eşim söyleyemiyor kimseyi kıramaz. Sürekli yazmanızdan çok rahatsız oluyormuş . Vs diyin . :KK53: aglayipta o güzel yüzünüzü asmayın. Zaten birinin içinde varsa böyle.sadakatsizlik vs sen onu zincire vursan yine yapar . Gözlemle daha çok birlikte vakit geçirin. Yalniz bırakma yakın olun. Tilkinin aklına şeyi sokma böyle bir söz vardı. Konuşmaları nasıl. Belki bazılarına benim düşüncem yanlış gelebilir ama Ben bu şekilde yapardım...kendinizi onun yanında daha çok ön plana çıkarın. Eşinizi opun dane edin birlikte planlar yapın. O kadından kızından soyutlamaya çalışın olabildiğince ama bunu kocanıza onların konusunu açarak vs yapmayın. Gözlemleyin kendinizi on plana çıkarın onların yanında daha çok sahiplerin eşinizi alttan alttan soyutlarsınız ... Şimdilik takipte kalın eşiniz arkadaşlık normal olarak görüyor olabilir sanko birşey saklıyor gibi gelmedi .wp konuşmaları içinde sanki normal birşey mi karşı cinsle konuşur mu herşeyi size söyler mı bilemiyorum yanls bir yorum yapmak istemem :KK51:

Bende onu anlamıyorum bir anda çıktılar yani ortaya evliliğimiz hariç dört senedir tanıyorum eşimi hiç bilmiyordum böyle arkadaşları olduğunu
Sizi üzmek istemem asla sevmiyorum ben böyle şeyleri. Acaba tanışıp birbirlerine bir şey hissedip kadın evli olmasını takmadığı için mi böyle vazgeçilmezmiş ya da sizden önemliymiş gibi tavır alıyor. Siz olmasanız bile gidiyor yanına ne gerek var ne paylaşılıyor.

Back