kocam beni begenmiyor

Emzirince kilo almayı da anlamadım bende mi sorun var acaba? 65 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim. 40 günde 20 kilo verdim. İşth falan sıfırdı bende, hatta konum da var.
Emzirdikçe vermeye devam ediyorum. Şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama baya eridim. Doğum yapalı 2,5 ay oldu. Sanırım tüm kilomu oğlum alıyor. Oh yarasın aşkıma

Karatay diyeti yap. Diyetle ilgili gruplar var. Onlara da katılırsan motivasyonun artar. Açlık otu zararlı. Uzun süre kullanamasın. Karatay diyetinde istediğin kadar serbest olan yiyeceklerden yiyorsun, yadaklıları ağzına sürmüyorsun. Öğün aralarına, su tereyağlı kahve, soda, çay haricinde hiç bir şey yemiyorsun. En az beş saat. Dişini bile fırçalasan diş macunu leptini bozuyor. Araştır..

Kızlar kabul edin siz nasıl kikolu erkekten hoşlanmıyorsak erkeklerde hoşlanmıyor ve gerçekten kilo kötü bişey. Demek istemiyorum ki herkes tığ gibi olsun hayır balıketli olmakta süper ama hani bir sınır var ya onu gördüğün an biraz frene basmak gerekiyor.

Kilo saglikli bisey degil. Vermek gerekiyor ama diyetisyen esliginde iyi olur.

Adam.ne demiş ki kg ver demiş daha ne kadar zarif belirtebilir .

Şükür kendim gibi birini buldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…