kocam beni begenmiyor

Canım benim sayımına eşi 90 kilo falanda herhalde şimdi 50 kilo bir senede vermiş iki çocuğu var ikiside küçük sadece ekmek şeker tatlı ve akşam yemek yemeyi kesmiş ama pişirdim her şeyden yemiş cips bile yediğini görüyordum o derece diyetisyene falanda gitmedi ama doyumluk yemedi tatadimlik yedi doğumdan sonra bende aynı şekilde bol su küçük porsiyona baslayip beyaz ekmek şeker Elveda diyecegim

Kadincagiz (konu sahibi) kendine otlar caylar diyor sok diyetler yapip esinin sozu yuzden hastalanacak daha mi iyi saglikli guzelce beslen gerekirse ekmegini evinde yap tam bugday unundan yulaf kepeginden olabilir sporunu yap disari cikamiyorsan bebeklerden evde dans et hem super oluyor moral depoluyosun.. ama kendin icin ver kimse icin degil sakin bilmediğin caylar otlarda icme. Herseyden değerlisi saglik esinide asla umursama ha sen kilonu ver ondan sonra sende esine deki kilo almamis olsa bile almissin de pskilojik o yasattgii duyguyu yasasin Oh mis . U uzak-dur

Hiçbir çay,ot,hap vs kendi başına kilo verdirmez insana.
Bakın bunu istiyorsanız bu yardımcılara güvenip yemeye devam edemezsiniz. Bunu yedim ama şu çayı içer yakarım durumu olsa inanın dünyada obez insan kalmazdı.
Bence bugün kendinize izin verin,canınız ne istiyorsa yiyin ve yarın kesinlikle başlayın sağlıklı beslenmeye. Ben bunu yaptım kendime izin verdim ve yedim ne istiyorsam,bir sonraki günde başladım sağlıklı beslenmeye ve spora,motivasyon olarak döndü bana.
Kendinizi kısa zamanda büyük kilolar vermeye şartlandırmaz küçük hedefler koyarsanız işiniz daha kolay olur.
Son olarakta diyet demeyin yaptığınıza,sağlıkli besleniyorum diye şartlandırın kendinizi.
Ki zaten abur cuburu kesmek,paketli gıdalardan tüketmemek sağlıklı beslenmektir.
İlk etapta "ben zararlıyım,kalori bombasıyım"diye bas bas bağıranları çıkarın hayatınızdan. Zaman içerisinde oturtursunuz düzeninizi.
Kolaylıklar dilerim.

O çaylar hiçbir işe yaramıyor.

Ekmeği, hamurişini, kızartmayı ve aburcuburu kes. Birde akşam 6 dan sonra yeme. Ben böyle kilo verdim.

Yorum yapanların yarısından çoğu eşine hakaret etmiş. Kendisi pitT mi, kendisi orlando mu, yok kas yapsın, baklava yapsın?????
Adamın ne olduğunu nereden biliyorsunuz? Ayrıca adam 44 kiloyken beğenmiş evlenmiş konu sahıbıyle, 70 kiloykende beğenmek zorunda mı? Eşim gayet uzun boylu, kilosu normal ve uzun yıllardır koşan bir insan. Ben kilolu bir insan hiç olmadım aksine bir dönem fazla kilo kaybettim. Fazla kilo nasıl kötüyse zayıflıkta kötü. Bu durumda eşimin bana hakaret etmeye hakkımı doğuyordu kendi fiziğinde sıkıntı yok diye? Kaldı ki ben vucudumun farkındaydım ve eşimin uyarmasını beklemedim gittim spor salonuna, beslenme düzenimide ayarladık, sporumuda yaptım toparlandım. Bunun için uyarılmayı beklememek gerekiyor. Çocuk doğurmakta bana göre bahane değil. Her çocuk doğuran kilolu olmuyor, istemekle alakalı.

Esiniz böyle davranmaya devam ederse daha çok kilo alırsınız..Keşke biraz destek olsa zaten iki doğum yapmışsınız.kendinize zaman verin.esinizde zaman versin..Emzirme dönemi filan insan bir hos oluyor.2 yılda ancak kendini toparliyorsun.bence takmayın.70 kilo çok degil.ama almamaya çalışın.yavas yavaş verirsiniz.

İllaki uyarılmakmı gerekiyor ,adam bakmış devam, kilolara bir dur diyeyim demiş demese devam edecektiniz yani , önce sağlık için insan kendine dikkat etmeli ,bak 2 çocuğun varmış hastalıklı bir annemi olmak istersin? Dinç ve sağlıklımı? Hem kilolar insanları yaşlıda gösteriyor.
Sadece diyetlede olmaz diyet + spor olmalı, diyetisyene gidemiyorsanız porsiyonlarınızı küçültmekle işe başlayın , çocukları da alın hem onlarda temiz hava almış olur ( soğuk bahane değil ) yürüyün .
Akşamları 7 den sonra birşey yemeyin, kızartma,hamur işi,tatlı, pilav ve makarnayı hayatınızdan çıkarın , isteyin bakalım nasıl verirsiniz bahanelerin ardına saklanmayın lütfen, bence sizde görüntünüzden hoşnut değilsinizdir aksini düşünemiyorum.

Hırs yap canim..ben Doğumdan sonra akşam yemeğimi en son altı altı buçuk arası yiyordum.sonra ya hiç bir şey..midem kazınırsa ayran;yada tarçınlı süt.(tok tutuyor)havuç salatalık yiyordum.bol su.muzik
Açıp oyna her tarafını oynat.en etkili spor.oynadiktan sonra su icki bol..yağları parcalasin.azmederseb olur. sIk ve az ye.kepekli ekmek yerdim.sonra daha aza indi.yemeklerin az bol salata.yada domates salatalık tüket.inan bana tartıda iki uç günde bir kilolarının gittiğini görünce ;cok mutlu olacaksin.arada diyetini boz.(bizimki diyet sayılmaz'da)kafana takma.cunku vucut kendini korumaya alır hiç yemesen gene veremezsin.bol oryantal.mumkunse akşamları aç müziği sesi etrafı rahatsız etmeyecek sekilde.en az 45 dk.oyna her tarafını oynatarak.o zaman iyi yağ yakıyorsun.

Sabredersen olur bence 8 ayda 18 kilo verdim ben.Ekmegi,pilavı,makarnayı,kolayı kesersen kahvaltıda bile yemiyodum ben ki metabolizmam çok yavaştır benim çok daha çabuk verebilirsin.Bol bol su iç.Sabah aç karnına ve uyumadan elma sirkeli şu iç çok faydası olur.

Nasıl bakimsiz, kendini salmış adam kotuyse bakımsız, kendi dini salmış kadında kötü. Evlendiğinde zayifmissin, adam dışarda, nette, TV de çocuk doğurmuş ama bakımlı güzel kadınlar görüyor.
Mesela hafta sonu tatile gittim yanına makyaj malzemesi almamistim herkesi bakımlı makyajlı görünce kendimi kötü hissettim. Bir daha dikkat ederim asla unutmam

Diet yap verirsin ya millet ne kilolar veriyor ..büyütme bence ..

Spora başla bir an önce maddi durum kaldiracaksa mutlaka reformer pilates yap.tatlıyine şekeri hayatından çıkar. Akşam yemeğinden sonra kesinlikle meyve bile yeme çünkü sindirim yavaşlıyor akşam 8 den son yediklerin yağ olarak depolanip sana geri dönüyor. ..

Diyetisyen ne kadar uzak olabilir ki?Zaten 15 günde bir gidersiniz yola da katlanın,zayıflama çaylarıyla olmaz o iş,kendinize zarar verirsiniz.

Diyet kelimesini çok sevmiyorum aslında hayatımız boyunca sağlıklı beslenmeliyiz sizde ekmek ve türevlerini şekerli şeyleri tatlıları hayatınızdan en azından hedefinize ulaşana kadar çıkarır hedeften sonra ara ara yersiniz sporu eklerseniz istediğinize ulaşırsınız. Sporsuz kilo vermek zordur sporla beraber vücudunuzda şekillenirSpor denince akla spor salonları geliyor ama hayır günde yapacağız 1 saat yürüyüş bile bir spordur evde ben jillian leslie yaparak videolar izleyerek zayıfladım İp atlamayı becerebilirseniz çok iyi kalori yaktığını duydum ben beceriksizdim yapamadımFatsecret gibi kalori hesaplama programları kullanmanız işe yarayacaktır karbonhidrat mı protein mi çok aldınız günlük kalorinizi geçtiniz mi söyleyecektir sizi frenler bu günde 2-3 lt arası su için kahvaltıdan sonra yeşil çayınızı demleyerek için Protein ağırlıklı beslenin süt,yumurta,et,balık mevsimine göre hep bulunsun sebze tüketin bol bol emin olun vereceksiniz İstedikten sonra herşey mümün

Eşinize gelince en iyi siz tanırsınız gerçekten beğenmediği için mi söyledi yoksa sizi gaza getirmek için mi söyledi çünkü bazı erkekler kelimeyi bile seçemiyor maalesef kırılır mı diye düşünmüyor iyilik yaptıklarını zannediyorlar

Çayla,otla kilo verilmez... uygulama indirin telefonunuza, bir gün içinde yediğiniz içtiğiniz her şeyi kaydedin. Bakın bakalım bir günde kaç kalori tüketmişsiniz. Mesela diyelim 2500 kalori tüketmişsiniz. Bunu 2000 kaloriye düşürmeye çalışın. Ekmek yemeyin! Kepek ekmeği bile yemeyin! Zaten önceden 44 kiloymuşsunuz belliki önceden nasıl beslenmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Eski halinizi örnek alın. Büyük ihtimal hamilelik,emzirme derken baya gereksiz şeyler yediniz ve kilolar hep kaldı.

Ayrıca neden insanlar kocaya bu kadar tepki vermiş anlamadım. Aynı şeyi kafın kocasına yapınca hiç sorun olmuyor ama? Erkekler bir şey isteyince hep kabahatli..

Ee yeme sende. Doğumları bahane edip yemeye saran ve neredeyse iki katına ulaşan kadınları anlayamıyorum.. hastalık olur anlarım ama yemekten kilo alanlar bencede itici. Eşinize kas yapsın ozaman falan diyenler olmuş.. adam sizde olmayan bişeyi istemiyor ki.. eski halinizi istiyor.. boyun kısa diye beğenmese ozaman haksız derim,gidp uzun boylusunu alsaydı diye. Kendiniz için kendinize bakın. Önce siz bi beğenin bakalım kendinizi,sonra başkaları beğenir..

kocan nasıl mesela düzenli spora gidip kas yapıyor mu yapmıyorsa sende onu beğenme azıcık kendine güven sağlığın yerindeyse bunlar aşılabilecek sorunlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…