- 27 Ağustos 2022
- 4.683
- 7.881
- 88
- Konu Sahibi burcu atalay
-
Arkadas degiller mi kocalar? Bosandiktan sonra nasil saklayabilirler halaBu şekilde öğrenmesini sağlamak al öldür demekten farksız. Hiç mi haberleri görmüyorsunuz? Mahkeme operatör kayıtlarıyla direkt boşacak belki. Bu durumda haberi nasıl olacak?
Neyse vazgectim. Birsey olur Allah korusunEsinizin telefon faturasini o kadinin kocasina gonderin. Karinla kocam hergun ne konusuyor olabilir deyin
Birşey olsun istemiyormusunuz ki?Neyse vazgectim. Birsey olur Allah korusun
Hanımefendi algınız mı kapalı? Kari koca boşanırlar. Diğer kadin sebepli ise ve operatör verileri yeterli olursa kim nasil öğrenecek? Boşandık der geçerler. Siz istiyorsunuz ki biri birini öldürsün. Adaletiniz bu sizin.Arkadas degiller mi kocalar? Bosandiktan sonra nasil saklayabilirler hala
Kocadan kocayada değişiyor o tutum yapsın diye demiyorum ama bi tanıdığımın kocasına söylendiğinde aldatılan kadına hiç öyle şey olur mu aralarındaki ufak bi şakalaşma büyütmeyelim kaç senelik dostuz biz demişti. Bariz sözlü delillere.Sonra kocası karısını öldürsün ve boşanılmadan hallolsun öyle mi?
Farklı tepkiler veren oluyordur. Ben görmedim hiç. Bu tarz durumlarda en kötü ihtimalin de mümkün olduğunu düşünüp susmak gerek. Kadının ailesi perişan olur, hapse girenin ailesi perişan olur, arka kısımda onlar da birbirine girebilir, orada da ölen yaralanan olabilir. En az kadın kadar adam da suçlu. Tüm öfkeyi "metres"e yöneltmek hatalı.Kocadan kocayada değişiyor o tutum yapsın diye demiyorum ama bi tanıdığımın kocasına söylendiğinde aldatılan kadına hiç öyle şey olur mu aralarındaki ufak bi şakalaşma büyütmeyelim kaç senelik dostuz biz demişti. Bariz sözlü delillere.
Tabiki canım zaten dediğim şekilde tepki vermesi şaşırtmıştı milyonda bir ihtimal bu tepki. Türkiye de var bu algı kadım baştan çıkarmış ve suçlanan oluyor hep. Kabahat iki tarafın ama en ağır cezayı kadına kesiyorlar. Çok içini dökmek isterse boşanma gerçekleştikten sonra kadına da içini döküp senide eşine söyleyeceğim diyip sadece kurt düşürür içine bu yeter zaten kadına. Zor durum böyle şeyler keşke yaşanmasa.Farklı tepkiler veren oluyordur. Ben görmedim hiç. Bu tarz durumlarda en kötü ihtimalin de mümkün olduğunu düşünüp susmak gerek. Kadının ailesi perişan olur, hapse girenin ailesi perişan olur, arka kısımda onlar da birbirine girebilir, orada da ölen yaralanan olabilir. En az kadın kadar adam da suçlu. Tüm öfkeyi "metres"e yöneltmek hatalı.
Ağzını kirlettiğine değmez. Ayni sofrada ekmek yediği, arkadaş sandığı bunu yaptıysa yaziklar olsun.Tabiki canım zaten dediğim şekilde tepki vermesi şaşırtmıştı milyonda bir ihtimal bu tepki. Türkiye de var bu algı kadım baştan çıkarmış ve suçlanan oluyor hep. Kabahat iki tarafın ama en ağır cezayı kadına kesiyorlar. Çok içini dökmek isterse boşanma gerçekleştikten sonra kadına da içini döküp senide eşine söyleyeceğim diyip sadece kurt düşürür içine bu yeter zaten kadına. Zor durum böyle şeyler keşke yaşanmasa.
Ölmesini istememde diğer eşin aldatıldığını öğrenmeye hakkı yokmu?Hanımefendi algınız mı kapalı? Kari koca boşanırlar. Diğer kadin sebepli ise ve operatör verileri yeterli olursa kim nasil öğrenecek? Boşandık der geçerler. Siz istiyorsunuz ki biri birini öldürsün. Adaletiniz bu sizin.
Bence sizin algilariniz kapali. Adamla kadinin kocasi arkadas. Bu iliskiyi hic mi ogrenemeyecek diger adam sizce. Birilerinin olmesini istedigimi nereden cikardiniz? Olmek ve oldurmekten bahseden sizsiniz hep.Hanımefendi algınız mı kapalı? Kari koca boşanırlar. Diğer kadin sebepli ise ve operatör verileri yeterli olursa kim nasil öğrenecek? Boşandık der geçerler. Siz istiyorsunuz ki biri birini öldürsün. Adaletiniz bu sizin.
Öldürecekse niye konu sahibi vesile olsun? Konu sahibi nasil yakaladıysa o da yakalar bir gün. Çok da gizli saklı yapma çabasında değiller. Alenen konuşmuşlar, ortaya çıkar diye endişe duymamışlar.Ölmesini istememde diğer eşin aldatıldığını öğrenmeye hakkı yokmu?
Bi tarafda yuva dağılırken onun eşini ihaneti neden cezasız kalıyor?
Çok yanlış yönlendiriyorsunuz. Onun canını düşünmüyorsanız bile adamin hapis yatmasını mı istiyorsunuz?Eşiyle konusun. Öyle Rezillik icindeler ki o .... nun canini ben mi dusunecegim
Ay sanki her aldatıldığını duyan adam psikopata bağlayıp katil oluyormuş gibi bir tavırlar…Öldürecekse niye konu sahibi vesile olsun? Konu sahibi nasil yakaladıysa o da yakalar bir gün. Çok da gizli saklı yapma çabasında değiller. Alenen konuşmuşlar, ortaya çıkar diye endişe duymamışlar.
Cezası ne olsun istersiniz? Siz söyleyince adam kendini kaybetse kadina bir şey yapsa varsa çocuğuna bir şey yapsa sonra hapse girse kim cezalanmış oluyor?
Allah korusun kotu birsey olsun istemiyorum tabi ki. Esi de ogrensin diye dusundum de zaten ogrenir yakinda ele verirler kendileriniiBirşey olsun istemiyormusunuz ki?
Merak etmeyin kötü birşey olmazAllah korusun kotu birsey olsun istemiyorum tabi ki. Esi de ogrensin diye dusundum de zaten ogrenir yakinda ele verirler kendilerinii
Bu çok tehlikeliEsinizin telefon faturasini o kadinin kocasina gonderin. Karinla kocam hergun ne konusuyor olabilir deyin
Yalnizca 1 örnek bile yeterli bunun için. Herkes katil olmuyor diye katil olmayacağını göstermez. Verdiğiniz akıllarla neler olabileceğini düşünemiyorsunuz.Ay sanki her aldatıldığını duyan adam psikopata bağlayıp katil oluyormuş gibi bir tavırlar…
Aldatıldığını öğrendikten sonra eşine daha çok aşık olan erkekler tanıyorum ben.
Ha cezası ne olsun diye bana soruyorsanız ben şiddet görsün, öldürsün demiyorum elbetde
Ama adam salak yerine konduğunu öğrenmesinde bir skaınca görmüyorum. Sonrası onu ilgilendirir
Karısı elin adamıyla saatlerce telefonda görüşürken düşünmüyorsa ben düşünecek değilim
Evet okuyunca sinirlenip yazdim umarim konu sahibi yapmaz bunu.Bu çok tehlikeli
Yoo düşünebiliyorumYalnizca 1 örnek bile yeterli bunun için. Herkes katil olmuyor diye katil olmayacağını göstermez. Verdiğiniz akıllarla neler olabileceğini düşünemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?