Kocam beni aldatıyor nasıl ispat ederim? Delil toplamak için ne yapmam lazım? Bu konuda tecrübeli olan varsa yazar mı?

Eve bir ses kayıt cihazı yerleştirip bir kaç günlüğüne annenize gidin. Rahat rahat konuşsunlar eve dönünce öğrenirsiniz ne karıltırdıklarını. Aldatmayı kanıtlamak için bşr defaya mahsus cihaz yerleştirmeyi kabul eden yargıtay var. Operetor kayıtları da ek dedil olur zaten. Allah yardımcınız olsun

Ne farkeder hakim demedi arkadaşın dedi dava etme babası onu döver dedi aynı şey? Kadının işlediği de gerçek adalet dediğin mevcut adalet sistemi içerisinde suç ve hukuk sınırları içerisinde sadece kocası dava açabilir oda öğrenemezse açamaz adam yasal haklarından mahrum olur ki bu zinanın belli zaman aşımları var sonra hak kaybına uğruyor. Konu sahibi olayın içinde konu kızın başında dönüyorken konuşmamayı seçmek örtbas etmek demek zaten biz dışardan bilen ama konuya dahil olmamış insanlar olarak ancak konuşmamayı seçebiliriz

İzlerken kalbim sıkışkı resmen. Bence yapabiliyorsanız çocuk doğana kadar sabredin. Bu süre zarfında tepkisiz kalın biraz zor ama. Eşinizle o kadın zaten bu yaptıklarının karşığını çekerler Allah’ın adaleti büyüktür. Çok üzüldüm inş çocuğunuzu sorunsuz sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bende şuan aldatılıyorum. İkiside gözümün önünde can çekişse çekirdek çitleyerek izlerim. Sende öyle yap canım benim. Hemen haber ver karşıdaki adama. Zaman intikam zamanıdır.

Diğer kadının kocasına haber vermek yerine kadınla konuşurdum ben. Eğer kanıt bulmama yardım edersen veya lehine ifade verirsen eşin öğrenmez kaldığın yerden hayatına devam edersin diyerek anlaşma yoluna gitmeye çalışırdım. Eğer kocası arıza biriyse zaten kadın kabul eder bu teklifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…