- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
bence onu evden gönderin,düşünün ve sonraki tavırlarına bakın..ve kesin kararınızı vermeden önce de aileler birşey anlatmayın..Tiksiniyorum zaten ondan,gözümde bütün saygısını kaybetti.ne yapmalıyım peki ? evden gitmeli miyim ? onu gönderiyorum gitmiyo zorlamalı mıyım ?
Konuşmak belki de en başta yapılması gerekendi ama olmadı.şimdiyse eve gitmek istemiyorum.anneme gitsem bi daha dönmemek üzere gitmem gerek çünkü yalama yapsın istemiyorum.otele mi gitsem ?dayağın özrü ya da açıklaması olmaz orası ayrı konu lakin şekerim senin de hiç ayarın yokmuş adam hem her işi yapıyor hem de şöyle davranmışsın ya daha ne diyeyim .. akşam olduğunda git evine al kocanı karşına ne derdiniz varsa adam akıllı konuşun ortak nokta bulun sorunlar konuşularak çözülür baştan savıp üste çıkmayla değil
evden gitmiyor dediğinizi anlamamışım pardon..bu durumda kısa süreliğine yanında kalabileceğiniz birileri var mı?arkadaş,kuzen gibi..Tiksiniyorum zaten ondan,gözümde bütün saygısını kaybetti.ne yapmalıyım peki ? evden gitmeli miyim ? onu gönderiyorum gitmiyo zorlamalı mıyım ?
gidiceksen otele gitme bence annene de gitme ne biliyim yakın arkadaşın falan varsa daha mantıklı hemen anneyi karıştırmak iyi değil bence otel de soğuk bir fikir bana göreKonuşmak belki de en başta yapılması gerekendi ama olmadı.şimdiyse eve gitmek istemiyorum.anneme gitsem bi daha dönmemek üzere gitmem gerek çünkü yalama yapsın istemiyorum.otele mi gitsem ?
Konuşmak belki de en başta yapılması gerekendi ama olmadı.şimdiyse eve gitmek istemiyorum.anneme gitsem bi daha dönmemek üzere gitmem gerek çünkü yalama yapsın istemiyorum.otele mi gitsem ?
Öyle biri yok sabahtan beri düşünüyorumevden gitmiyor dediğinizi anlamamışım pardon..bu durumda kısa süreliğine yanında kalabileceğiniz birileri var mı?arkadaş,kuzen gibi..
kadının hem çalışıp hem ev işlerini idare etmesi gerçekten yorucu psikolojik ve fiziksel olarak, sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri iki üç kere bende yaşadım evliliğimin ilk iki yılında uyum sürecinde, şimdi çok şükür yoluna koyduk evliliğimizi, eşimde sizin eşinize çok benziyor sinirli anımda çok gönlümü almaya gelmiştir çok yanlış zamanlama tabiki, keşke sizinde siniriniz geçtikten sonra gelseymiş yanınıza, inşallah sıkıntılarınız biter aranızda, fevri davranmamaya çalışın bu tür kavgalarda kontrol etmeye çalışın bu öfke anının geçici olduğunu kavganın biteceğini, evliliğinizi düşünüp asla boşanmayı düşünmeyin, evet ben düşündüm çok hatalar yaptım ama pişmanım, keşke evliliğimizi hep iyi geçirseydik, ama olan oldu herşey geride kalmıştır inşallah. eşiniz sizi seviyor anladığım kadarıyla birçok kez yanınıza gelip özür dilemesinden, eğer sizde onu seviyorsanız evinizi terketmeyin bu daha da yaralar evliliğinizi, geçer inşallah bu kavganız, Allah aranıza muhabbet versin inşallah.Konuşmak belki de en başta yapılması gerekendi ama olmadı.şimdiyse eve gitmek istemiyorum.anneme gitsem bi daha dönmemek üzere gitmem gerek çünkü yalama yapsın istemiyorum.otele mi gitsem ?
Bi de ailem benim sivri dilimi bilir onu da çok severlerdi.gidiceksen otele gitme bence annene de gitme ne biliyim yakın arkadaşın falan varsa daha mantıklı hemen anneyi karıştırmak iyi değil bence otel de soğuk bir fikir bana göre
Evet çok fevri davrandım.geçen hafta evle daha ilgili olmam ne bileyim bazen bir tatlı bir kahve onun için ekstra bişeler yapmam vs gibi bir konuşma olmuştu.(bekarlığımda hiçbir şey yapmamaya alıştığım için evliliğe de zorla alışmaya başladım ) düzgünce konuşmuştuk ama ben yetersizim diye çok kırılmıştım içimde yer etmiş demek ki.diğer konu da eklenince çok yetersiz hissettim kendimi benden memnun değilmiş gibi ve öfkemi kontrol edemedimKadına şiddete o kadar karşıyım ki !! Kadına vuran bütün eller kırılsın..
Ama arkadaşım benim bile seni dövesim geldi valla.. bu ne kapris? bu ne ego?
O senin kocan, düşmanın değil.. hep iyi günleriniz olacak değil, iyi günde herkes anlaşır önemli olan kötü günlerde birbirini idare edebilmektir! Adam özür dilemiş.. defalarca.
Vurmasının açıklaması belki olamaz ama senin davranışlarının hiç mi hiç açıklaması yok!