Kocam bana vurdu

aa bu cümleyi görmemiştim
ben doğumdan sonra 4 ay eşimle birlikte olmadım babamın yasını tutuyodum zira öyle bişey olabilir mi

yok zaten
aksine erkeğe hitaben hemen işinizi bitirmeyin, kadına süre tanıyın, sevişmeden önce onu hoş tutun (önsevişme) gibi şeyler var.

Yine fakatla başlayan inciler dökülmüş. Bir kere adam vurmamış dövmüş bildiğin. Bir kere vurup bırakmamışki. Ama konu Sahibi de bir şeyleri göze alıp boşanamayacaksa öyle boyundan büyük laflar etmemeli sonra o lafların altında kalır

yani yazmayayım, dini konulara girmeyeyim diyorum ama
dinimizde böyle bir dayatma yok!
dayatma değil elbette. yanlış anladınız.

fakat gerekliliktir.

"Kişi cinsel ilişkide karısını çağırdığı zaman, karısı ocak başında yemek pişiriyorsa da kocasının davet cevap versin." (Tirmizî, Radâ` 10)

"Kişi karısını yatağa çağırdığı zaman (bir özrü olmadan) kadın gelmekten kaçınır, kocası da bu sebeple ona kırgın olarak gecelerse, melekler sabaha kadar o kadına lanet ederler." (Buharî, Nikâh 85; Müslim, Nikâh 120)

sebebi de erkeğin günah işlemesini önlemektir. erkek sokakta bir kadın görüp canı çekerse, eşiyle birlikte olmalıdır. çünkü onun helali odur. eşi de, erkeği günaha sürüklememek için isteğini geri çevirmemelidir. kadınların erkekler üzerinde hakkı olduğu gibi, erkeklerin kadınlar üzerinde hakları vardır

Esiniz belliki sizin kiskirtmanizla seytana yenik dusmus...bira bekle.bu olayi hemen sindirme ama bosanmak da nedir..durun daha bu kadar kolay olmamali.ikinizinde sinirleri bozulmus.

yok zaten
aksine erkeğe hitaben hemen işinizi bitirmeyin, kadına süre tanıyın, sevişmeden önce onu hoş tutun (önsevişme) gibi şeyler var.
bakın, kocanın karısına "tecavüz etmeye" hakkı vardır demedim. elbette öyle olmak zorunda. kadının gönlü hoş olmak zorunda. kendi işinizi halledip, hanımı sakın bırakmayın. onu da tatmin edin gibi. öteki türlüsü, kadını da sünnet edin, işinizi istediğinizde görün gibi olur.

dini şeylere uymayabilirsiniz, saygı gösteririm. fakat doğruluğunu inkar etmeyiniz.

ben de uymuyorum açıkçası. yorgunum argınım, adam gel dedi mi gitmeyebiliyorum. ama bu gerçekliği değiştirmiyor.

başka kadını canı çekecek benimle birlikte olacak öyle mi

insanın canı istediği zaman oluyo istemediği zaman oluyo ayrıca haftanın 7 günü seks yapıp gene de gözü dışarda olan da var

Adama etmediğini bırakmamışsın biraz fazla olmuş gerçekten...

başka kadını canı çekecek benimle birlikte olacak öyle mi

insanın canı istediği zaman oluyo istemediği zaman oluyo ayrıca haftanın 7 günü seks yapıp gene de gözü dışarda olan da var
sebebini açıklamak içindi bu. aksi, midesizlik olur. hem kadın için hem erkek için.

bu durumda olan erkeğe bağlı olmak zorunda değilsiniz. "Allah'a itaat olmayan yerde, kula itaat yoktur"
sen adama yorgun argın gönlünü yapacaksın, o hâlâ aç gözlü olacak, yok yaa.

Var benim abim..
Babam erken yasta felc gecirince 19 yasinda okulu birakip islerin basina gecti.21 yasinda evlendi sevdigi biriyle.
Nisanliyken bir kavgada yengeme siddet uyguladi.evlendiler birkac kez daha tekrar etti.sonra birakti.tovbe etti.zaman gecti babam daha iyi oldu.hepimiz onun destegiyle biyerlere geldik.abim simdi 30 yasinda basarili bir is adami.3 tane dunya tatlisi yavrusu var..esiyle yengemle cok mutlular cok sukur .tek dertleri cocuklarin gelecegi.
Cok efendi sabirli inancli biri oldu.

Abim yengeme zamaninda uyguladigi siddetin belki izahi olamaz ama o donem yasadigi sorunlarin verdigi disa vuruma yenik dustu.ama o bu sinavi yendi pisman oldu.
Simdi hepimizin masallah dedigi bir yuvaya sahip.allah bozmasin.
Ben insanlarin degisebilecegine inanlardanim bu yuzden.

Uzun zamandir gorunmuyordun ya, geldigin nasil da belli oldu

İlk sayfaları okudum bir de son sayfaları. Konu yorumları başladığı gibi devam etmiş görünüyor.
Kadının dayak yemesini "aman canım sen de çok naz yapmışsın" türevi cümlelerle meşrulaştıranlar olmuş.
Bu fikir yapısında düşünürsek kadın cinayetlerine de haklı bir neden bulabiliriz belki.
Ha gayret kafa kafaya verdikten sonra neden olmasın. Erkeklere ne gerek var. Biz birbirimizi yer bitiririz.

Erkeklerin en hassas konusu ee sizde çok üstüne gitmişsiniz ben bütün hatayı sizde buldum ama Şiddeti Tabiki onaylamıyorum biraz pişman edin o hareketi yaptığı için ama sizde kendi hareketinizden dolayı pişman olmalısınız aileye taşımaya gerek yok bence umarım çözersiniz eşin bukadar çok özür diliyo ki seviyor

Tahrik denilen bir unsur var hukukta, sosyal yaşamda, inançlarda... Suçlu yine suçludur(konudaki koca gibi) ancak aşırı tahrikten ceza indirimi alır. Bunuda söyleyince katilliğe bağlarlar, erkek seviciliğe bağlarlar. Adam suçlu dedim ben, tahrik edende suçlu, ama adam en suçlu. Erkek sever değilim, katil sever değilim; böyle konularda malum yaftalama bol yapılır, belirteyim dedim.

Tamda sozum bittigi yer bi kendine gwl konu sahibi arkadasin mesajini bir kez daha oku

Şiddete şiddetle HAYIR diyorum, ama kardeşim sende resmen zorlamışsın yok gurursuzlar falan sende çok hatalısın . Lakin... Şiddet sadece dövmek değil sözlü şiddette var, dikkatini çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…