Kocam bana çok ağır laflar söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beraber karar verdik ve aylardır vitamin alıyoruz dikkat ediyoruz sürprizi ben testi gösterince bak ne var burda sürpriz şeklinde söyledim herhangi bir kaza durumu yok yani

Normalde çok iyidir bende çok şaşkınım merhametli sakın bir adam noldunu bilmiyorum bu lafları ondan duymak beni en çok üzen

Olmasını istediğimiz için ikimizde korunmadık doktora kontrol e gittik vitamin takviyesi aldık isim bile düşündük ta ki ben testi sürpriiizzz diye gösterene kadar

Bu detayı sorsaydınız açıklardım orda varmışsınız gibi yazmışsınız ikimizde ortak karar ile yapmak istedik Dr kontrolüne gittik vitamin kullandık ben testi gösterene kadar istiyordu

Bu detayı sorsaydınız açıklardım orda varmışsınız gibi yazmışsınız ikimizde ortak karar ile yapmak istedik Dr kontrolüne gittik vitamin kullandık ben testi gösterene kadar istiyordu
E bu daha saçma.
Adamın haberi varsa, çocuk için uğraştıysanız ve sonra böyle ağır konuştuysa bu adama güvenip devam edilir mi?
Adam dengesiz. Adam bencil. Adam terbiyesiz. Buna güvenip çocuk yapılmaz

Söylediği lafları da haklı buldunuz yani ayrılmak istediğinizde kocanız size gidecek yerin yok geçinmeyince pavyona mı düşeceksin dese eşinizi haklı bulursunuz bu durumda

Siz ayrılmayacaksınız boşuna böyle sözler kullanmayın, kendinizi de küçük düşürmeyin.
Eşim benden habersiz çocuk yapsa kıyameti kopartırdım. Sözlerin en ağırınıda duyardı benden.

Adam 4 çocuğun masraflarına birden nasıl yeteceğini düşünüyordur muhtemelen kara kara. Cidden bazı kadınlar dünyaya üremek ve sorun çıkarmak için gelmiş gibi. Güzel giden evliliği kendiniz bozmuşsunuz. İkinizin de çocuğu var neyin çocuk ısrarı bu. Adam benim zaten 2 çocuğum var başka çocuk istemiyorum diye açık açık söylemiş zaten. Sert konuşsa da genel tabloda sen hatalısın

Eeee daha kötü,adam dengesiz.Bana kimse bu adamın çocuk haberinden önce harika bir adam olduğuna ikna edemez Siz kendi topuğunuza sıkmışsınız bol şans,iyi cesaret.
Not: yana yakıla hamile kalmaya çalışırken çocukların fikrini sormak oturup konuşmak hiç aklınıza geldi mi? Sanmam karı koca aşırı bencil geldiniz bana....

O zaman özür dilerim. On yargili yorum yaptım.

Bence zaten olmaz diye düşünmüş, korunmamış. Bu karakterde bir adama güvenilmez ki. Diğer çocuklarına babalık yapıyor mu, maddi manevi ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Sizin çocuğunuzun babası yeterli nafaka veriyor mu?

E bu daha saçma.
Adamın haberi varsa, çocuk için uğraştıysanız ve sonra böyle ağır konuştuysa bu adama güvenip devam edilir mi?
Adam dengesiz. Adam bencil. Adam terbiyesiz. Buna güvenip çocuk yapılmaz
Adamın haberi yok. Ilk konu anlatımında gayet habersiz olduğu anlaşılıyor Adamın verdiği tepkiler ve karşılıklı konuşmalardan

çok üzücü öncelikle
ancak beraber dr a gittik vs demişsiniz.
acaba kötü bir döneminde mi, maddi sıkıntıları mı var?
2 çocuk onda, 1 çocuk sizde, şimdi bir tane de yolda totalde 4 çocuk korkutmuş olabilir.
güzelce konuşun birkez daha, anlamaya çalışın temel sebebini. belki de altından bambaşka bir şey çıkacak, anlık bir durum oldu.
he hala yok diyorsa, karar sizin..
ben iyimser düşünmek istedim, kendisi de baştan beri istiyordu dediğiniz için.

Mesele hak haklılık değil konuşma tarzı ettiği laflar başlık da o zaten ben burda sadece bu lafları işitmek normal mi diye bir soru sordum

Eşinizin üslubu onu haksız yapmıyor. Adamın hayatını değiştirecek bir karar almış ve uygulamışsın üstüne pasif agresif sözler sarf ederken ne duymayı bekliyordunuz merak ettim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…