Beraber karar verdik ve aylardır vitamin alıyoruz dikkat ediyoruz sürprizi ben testi gösterince bak ne var burda sürpriz şeklinde söyledim herhangi bir kaza durumu yok yaniBen de diğer arkadaşlar gibi bu hamileliğin sürpriz olmasına şaşırdım çünkü eski mesajlarınızdan anlaşılıyor siz epey isteyerek deneyerek çocuk yapmışsınız ancak kocanızdan gizli mi yaptınız bunu ?
Normalde çok iyidir bende çok şaşkınım merhametli sakın bir adam noldunu bilmiyorum bu lafları ondan duymak beni en çok üzenbu daha sacma. adam yani cocuk istedi, korunmadigini bildigi halde kondom ya da geri cekme kullanmadi, uygun günlerde seninle sevisti, kiz cocuk hayalleri konustunuz. ama sen hamile kalinca şok oldu ve böyle sacma tepkiler verdi
bu dengesiz adamdan baba falan olmaz.
kendi çocuklarına, senin cocuguna karsi hali tavri nasil?
Olmasını istediğimiz için ikimizde korunmadık doktora kontrol e gittik vitamin takviyesi aldık isim bile düşündük ta ki ben testi sürpriiizzz diye gösterene kadarben anlamadım korunuyor muydunuz korunmuyor muydunuz?
eşimiz hali hazırda 3 çouk varken 4 ü niye istesin
yok sevdiğim adamadan çocuk yok ortak çocuk diye duygusala bağlamayıp gerçeklere dönsek?
bakım kaygısına düşmüş arkadaş ama ettiği laflar da hiç doğru değil
evet önemli soru korunuyor muydunuz?
Bu detayı sorsaydınız açıklardım orda varmışsınız gibi yazmışsınız ikimizde ortak karar ile yapmak istedik Dr kontrolüne gittik vitamin kullandık ben testi gösterene kadar istiyorduHaksizsiniz!
Çocuk sahibi olmak birlikte verebileceğiniz bir karar. Sizin davranışınız da eşinizin davranışı kadar çirkin. Zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz farkında misiniz? Birazcık empati yapın sizi zorla anne olmaya zorlasa kabul edebilir misiniz?
Bu arada korunuyordunuz umarım.
Nedense haberi olduğuna inanmadımKonışmuştuk vitamin takviyesi bile aldık beraber testi görene kadar herşey yolundaydı
E bu daha saçma.Bu detayı sorsaydınız açıklardım orda varmışsınız gibi yazmışsınız ikimizde ortak karar ile yapmak istedik Dr kontrolüne gittik vitamin kullandık ben testi gösterene kadar istiyordu
Normal degil.Mesele hak haklılık değil konuşma tarzı ettiği laflar başlık da o zaten ben burda sadece bu lafları işitmek normal mi diye bir soru sordum
Söylediği lafları da haklı buldunuz yani ayrılmak istediğinizde kocanız size gidecek yerin yok geçinmeyince pavyona mı düşeceksin dese eşinizi haklı bulursunuz bu durumda
dengesiz midir nedir?Olmasını istediğimiz için ikimizde korunmadık doktora kontrol e gittik vitamin takviyesi aldık isim bile düşündük ta ki ben testi sürpriiizzz diye gösterene kadar
Eeee daha kötü,adam dengesiz.Bana kimse bu adamın çocuk haberinden önce harika bir adam olduğuna ikna edemez Siz kendi topuğunuza sıkmışsınız bol şans,iyi cesaret.Bu detayı sorsaydınız açıklardım orda varmışsınız gibi yazmışsınız ikimizde ortak karar ile yapmak istedik Dr kontrolüne gittik vitamin kullandık ben testi gösterene kadar istiyordu
O zaman özür dilerim. On yargili yorum yaptım.Bu detayı sorsaydınız açıklardım orda varmışsınız gibi yazmışsınız ikimizde ortak karar ile yapmak istedik Dr kontrolüne gittik vitamin kullandık ben testi gösterene kadar istiyordu
Adamın haberi yok. Ilk konu anlatımında gayet habersiz olduğu anlaşılıyor Adamın verdiği tepkiler ve karşılıklı konuşmalardanE bu daha saçma.
Adamın haberi varsa, çocuk için uğraştıysanız ve sonra böyle ağır konuştuysa bu adama güvenip devam edilir mi?
Adam dengesiz. Adam bencil. Adam terbiyesiz. Buna güvenip çocuk yapılmaz
Mesele hak haklılık değil konuşma tarzı ettiği laflar başlık da o zaten ben burda sadece bu lafları işitmek normal mi diye bir soru sordum