Kocam bana çok ağır laflar söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korunmadigi halde karisi gebe kalinca şoka giren kocaniz ne kadar anlamsiz bir karakterse, 2.evliligine ragmen plansiz cocuk yapan sizde bir o kadar anlamsizsin. Bakalim cocuklar kendilerine başka anne babadan olma uvey kardes istiyor mu? Bakalim anne ya da babalarini baska bir cocukla daha paylasmak istiyorlar mi? Cocuklarin zaten yuvalari dagilmis bir de üstüne kardes stresi ekliyorsunuz.
Yetmezmis gibi su ekonomide nafaka odeme mecburiyeti olan bir es olarak 3.cocugu bakalim bu adama kaldirabilecek mi?

Dusunmeniz gereken onlarca kriter varken tek bakis aciniz "ortak cocugumuz olmasin mi?"

Kusura bakmayin, kocaniz cok agir ve yanlis konusmus ama sizde oldukca dusuncesizsiniz.

ben anlamadım korunuyor muydunuz korunmuyor muydunuz?

eşimiz hali hazırda 3 çouk varken 4 ü niye istesin

yok sevdiğim adamadan çocuk yok ortak çocuk diye duygusala bağlamayıp gerçeklere dönsek?

bakım kaygısına düşmüş arkadaş ama ettiği laflar da hiç doğru değil

evet önemli soru korunuyor muydunuz?

Haksizsiniz!
Çocuk sahibi olmak birlikte verebileceğiniz bir karar. Sizin davranışınız da eşinizin davranışı kadar çirkin. Zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz farkında misiniz? Birazcık empati yapın sizi zorla anne olmaya zorlasa kabul edebilir misiniz?

Bu arada korunuyordunuz umarım.

Ben de daha önce bu konuyu konuşmadınız mı, çocuğu tek başınıza mı yaptınız oraya takıldım. Adam şu şartlarda istemiyorsa istememekte hakkı ama madem öyle niye yaptınız?
Evet ağır şeyler söylemiş ama saçmalamış anlık olarak, biraz sakin olun bence.

Çocuk kararı iki kişinin ortak rızasıyla olmalı. Dört çocuğun sorumluluğunu almak şu zamanda zor oturup konuşulmadan yapmak istemeniz çirkin. Adamı katakulliye getirmişsiniz.
Bana kocanıza güvenmediğiniz ve bağlamak için yaptığınızı hissettirdi söyledikleriniz.
Kocanızın söyledikleri rezalet. Berbat. Unutulacak sözler değil.
Ama sizin adamı katakulliye getirmek istemeniz de bir o kadar çirkin.

konuşma tarzı çok kötü ama adamın zaten 2 çocuğu var. planlı bir şekilde oturup konuşup anlaşmamışsınız, çocuk istediğinizi dile getirmediniz adam şaşırdı hamileyim diyince. keşke önce oturup bu mevzuyu konuşup anlaşsaydınız. bu evlilik yürümez ama.

Mesele haklılığı değil ki ifade etme şekli konuşma uslubu normal geldi mi size dediği laflar

Bence bosanin iki çocuğunuza kendiniz bakin!!
Bunu düşüncesine istinaden mi kırıcı küçük düşürücü laflarına istinaden mi dediniz ben çok düşündüm bana çok zorlanırız belki daha sonra yada hiç düşünmüyorum diyebilirdi ayrılık noktasına geldiğimi iletince dediği sözler cabası ben onları aşamıyorum

Mesele haklılığı değil ki ifade etme şekli konuşma uslubu normal geldi mi size dediği laflar

Pavyonda calismaktan bahsetmesi normal degil de demek ki ayri ev tutup coluk cocukla gecinecek bir geliriniz yok. Cidden neye guveniyorsunuz bu kadar adam da merak etmiş.
Adam sacma sapan konuşmuş diye hakliligi düşmedi bana göre pavyon mevzu disinda genel olarak bakinca mevzuya hakli

Dogurunca da banane ben ıstememıstım zaten dıye gece dısarlarda gezecek.
Kendıne manitada yapar
Hayırlı olsun

Söylediği lafları da haklı buldunuz yani ayrılmak istediğinizde kocanız size gidecek yerin yok geçinmeyince pavyona mı düşeceksin dese eşinizi haklı bulursunuz bu durumda

Bu bebek mevzusu hamile kalmadan once konusulmaliydi bence. Ona gore ya planlama yapilmaliydi yada onlem alinmaliydi. Ben sizi anliyorum sevdiginiz admdan bi parcaniz olsun istiyorsunuz fakat ikinci evlilik zaten cocuklariniz var ikinizin de oyuzden tercih etmemek de bana dogal geliyor. Kirici bir sekilde soylemis bunu size bu konuda cok haklisiniz. Bu kadar istemiyorsa iliski sirasinda kendi korunsaydi keske. Anlik yasiyorlar herseyi ardini arkasini dusunmuyorlar. Sizin hataniz konuyu netlestirmeden hamile kalmak olmus. Ben yerinizde olsam yine de aldirmayi dusunmezdim. Her ihtimali dusunerek egerki tek basima buyutucek maddi guce ve psikolojiye sahipsem.

daha eylulde ekimde bile ovulasyon testi mesajlari atmissiniz. bu da en az 3 aydir her gun ovulasyon testine iseyip sabirla bakiyorsunuz demek.
bu surecten hic mi esinizin haberi olmadi? ne alirken, ne yaparken, ne koyu ciktigi gunlerde hic mi paylasmadiniz adamla?
eger haberi yoksa bence siz de biliyordunuz adamin istemeyecegini, bu yüzden bilerek gizli hamile kaldiniz. yoksa cok mantiksiz eylülden beri devam eden (ki belki oncesinden ama uyeliginiz eylulde) bir gebelige hazırlık varken kocanin haberinin olmaması

Mesele hak haklılık değil konuşma tarzı ettiği laflar başlık da o zaten ben burda sadece bu lafları işitmek normal mi diye bir soru sordum

Haberi vardı isim de düşündük ve konuştuk kız olsun isterim dedi haberi alınca herşey değişti

Hamilelik öncesi beraber çocuk yapma kararınız yok muydu? Korunmuyor muydunuz da adam hamilelik haberini öğrenince istemiyorum dedi. Tek taraflı olacak iş değil bu
Konışmuştuk vitamin takviyesi bile aldık beraber testi görene kadar herşey yolundaydı

Haberi vardı isim de düşündük ve konuştuk kız olsun isterim dedi haberi alınca herşey değişti
bu daha sacma. adam yani cocuk istedi, korunmadigini bildigi halde kondom ya da geri cekme kullanmadi, uygun günlerde seninle sevisti, kiz cocuk hayalleri konustunuz. ama sen hamile kalinca şok oldu ve böyle sacma tepkiler verdi

bu dengesiz adamdan baba falan olmaz.
kendi çocuklarına, senin cocuguna karsi hali tavri nasil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…