Kocam bana çok ağır laflar söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kumrys

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
32
-11
Merhaba eşim ve benim 2. Evliliğimiz 2 çocuğu var yıllardır anne de olduğu için biz evlenınce ordalar yine benim bir oğlum var o bizimle hamilelik haberi aldım ona söyledim seninde var benim de ben istemiyorum dedi ben ortak bir çocuğumuz olsun dedim beni ona layık görmüyor musun?
Ordan tartıştık ben de ona daha önce böyle mi tepki verdin babalık haberi alınca dedim hayır dedi
Demek ki benim çocuğunu taşımamı istemiyorsun dedim ertesi günü pişman oldu yok maddi durum yok bu dünyaya çocuk yapılmaz bende net değilsin ve çok kırıcısın dedim
Ben bu şekilde düşünen ve kaba konuşan bir adamla devam edemem dedim nereye gideceksin babana mı dedi aramız bozuk biliyor gidemem merak etme ben bir ev tutar başımın çaresine bakarım dedim nasıl geçineceksin bir maaşla pavyona mı düşeceksin dedi bana karısına hamile karısına bu lafı söyledi ertesi gün ağlamalar istemeden oldular yok doğur kendime hakim olamadım demeler bana çok ağır geldi sözleri affedemiyorum ve ayrılmayı düşünüyorum siz olsanız naparsiniz?
Haklı mıyım haksız mı?

Korunmadan ilişkiye girip hamile kalmana şaşırdı ise anlam veremedim. Ama sen o istememesine rağmen hamile kaldı isen veya sürpriz istenmeden oldu ise adamı gördün. Bundan senin bebene baba olmaz. Aldır ayrıl. Ama yok ben çekerim de doğururum diyorsan sen bilirsin

Keşke önlemini siz hamile kalmadan alsaydi. 2 cocuklu adamin cocuk istememesi cok normal bunu neden kişisel algiliyorsunuz? 3 cocuk bakmak kolay değil bu devirde ki maddi olarak bunu söylemiş.
Zaten anne babaligi tatmişsiniz ikinizde illa her evlendiginiz insandan ayri ayri cocuk yapmak zorunda degilsiniz. Bana adam hakli geldi ama dikkat etseydi artik olan olmus yapacak bir şey yok.

İkinci evlilikte üstelik hâli hazırda çocuklar varken inatla çocuk yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor.Ekonomik şartlar, yaş vb durumlar oturup karşılıklı karar vermeyi gerektirir.Ben yaptım oldu mantığı çok saçma.Haaa!!! Kocanizin tavrını tasvip etmiyorum ama elinizdeki mal bu bile bile lades diyen sizsiniz .....

Çocuk sahibi olma planınız var mıydı kazara oldu sanırım. Korunuyor muydunuz ikinizde? Adamın zihniyeti bozuk dolayısı ile diline vurmuş terbiyesiz.

Dünde işsiz kocasından hamile kalıp sevinç gösterisi bekleyen bir üye vardı. Ortada üç çocuk varken dördüncü çocuk haberi sizin için çokta sevindirici mi gerçekten? Eşiniz de bu düşüncelerle korunmalıydı elbette ama pavyon muhabbeti yapan adamın öncesinde de iyi bir koca olduğunu düşünmüyorum. Çocuk da en çok kadını etkilediği içim on kere düşünmesi gereken o ama çokta düşünülüyor gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bekara koca boşamak kolay o yüzden tekrardan bir kocanızla görüşün neden istemiyorsun, istemediğini bu şekilde nasıl dile getirebiliyorsun gibisinden... Adam şok uğramış ve pavyon kısmı çok ağır bence.. Ama tekrardan kendinizden bir sorun bu adam benim sevdiğim adam mı diye...

Kesinlikle cok agır konusmus ama bosanmak öyle kolay bisey degil hele ki ikinci evlilik ve hamilesiniz , ama dediği laf için sürünmeli biraz burnundan getirin. Adam cocuk konusunda haklı bence , zaten anne ve babalıgı tatmıssınız , artı bir cocuga bu devirde gerek yokmus

konu saçma sapan yerlere gitmiş. Siz duygusal davranmakta ve bazı şeyleri kafada kurmakta haklısınız ama olayı uzatmamalı ve adam istemiyorsa gebeliği sonlandırmayı düşünmeliydiniz. Belki bir kaç zaman düşününce adamda olsun doğur bakarız diyecekti. Herşey aniden gelişmiş ağızdan istenmeyen laflar çıkmış ve bunlar maalesef dil yarası olmuş. Öok üzüldüm. Ama hadi koştura koştura gidin boşanın diyemeyeceğim. Biraz sakinleşin

nasıl geçineceksin bir maaşla pavyona mı düşeceksin dedi
O halde tek basına calısarak hayatını devam ettiren tonla kadını pavyon kadını olarak nitelendiriyor.Sinir haliyle ağzından çıkanı duymasa da zihniyeti bu ve cok kötü.Aranızda geçen bu duruma göre buradan saglıklı bir fikir de almak çok güç,tanıyan bilen sizsiniz iyi kötü tartın bicin değerse sans verin hamileymissiniz zaten belki gerçekten pismandır ve düzeltir durumu.

Ortak çocuk niye ki ?
İkinizin de varmış zaten ille de ortak bir çocuk mu baglayacak bu evliliği.
3 çocuk için bile Türkiye'de ekonomik durum belli.
Korunmadan sevişip çocuk olunca da değişik triplere giren eşin de, ortak çocugumuz olsun diyen siz de bir garipsiniz.
Hiç çocugunuz ya da bir tarafın çocugu olsa evet düşünün.

Eşinizin kullanmış olduğu cümle ağır olmuş fakat sizde durmadan yumuşak gibi görünse de agresif cümleler kullanmışsınız, karşılığınıda almışsınız zaten.
Ayrıca bir tane ortak çocuğumuz olsun diye çocuk yapılmaz. Şartlar uygunsa ve iki tarafta istiyorsa planlı bir şekilde çocuk yapılır. Öyle ben hamileyim, çocuğunu taşıyorum sevgili kocacım sevinmen lazım demekle olmuyor bu işler. Plansız bir şekilde sırf siz istiyorsunuz diye, adama sorumluluk yüklenmişsiniz. Adamı haklı buldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…