Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

10 kg fazlan olsa ne olacak. Annesin sen, üstelik yeni doğum yapmışsın. Hiç kendin hakkında konuşturma. Ben bu halimi daha çok seviyorum kilo vermek istemiyorum dersin. Kendine baksın godzilla kılıklı şey.

40 yasinda 25 yasinda eşi.. bide utanmadan baskalariyla kıyaslayıp aşağılamaya calisiyor..sende akranlarini takip et biraz da kaç yasinda oldugunu bi hatirlasin..çok sinir oldum gercekten..

Kızlar yeter hesap sahibi yeterince pohpohlandı koca kart kendi genç accık göbek var fotoda gördük bence kendisi expositoya benziyormuyum diye soramadı kocanın üstüne attı millette anca kocayı yerdi ezpositoya kimmiş daha iyisin falan diyerekten sorun çözüldü

Hamileyken magazaya girip aglamaktan kiyafet bile alamamaniz cok tuhaf geldi bana
Sizde pek normal degilsiniz dogrusu
Icinizde cocuk tasiyorsunuz kilo da alacaksiniz odem de toplayacaksiniz catlaklariniz bile olacak
Insansiniz porselen degil
daha dogum yapali 5 ay olmus karin kaslarim eski haline dondu falan diyip kendinizi ona begendirmeye calisiyorsunuz hala
Esiniz kadar siz de takintilisiniz
Esinizin zihniyeti berbat zaten o ayri
Ama sizde ona çanak tutuyorsunuz basbaya

Ayrıca normal halinde expositonun 3, 4 katı falan değil gördük resmini.
Exposito daha alımlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…