- 13 Haziran 2015
- 5.884
- 19.344
- 248
- Konu Sahibi HelplessQueen
-
Gülüyormuş ya kuzum gösteriyor adam dişiniHayır biraz diş göstersin ama
anlamadım yani kavgaya mi girsin adam doğru demis kendi ayıbıŞimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Ben hassas ve ponçik bir yengeç kadını olarak balik erkeklerini çekiyorum genelde. Ama gerçekten çok bayıklar yaa , hele o hayal aleminde yaşamalari, hep bir hülyada olmaları yok mu. 'Bırak mutlu gelecek rüyalarını da bu gününü guzellestir be adam' diye dalasim gelir bazen:)Balik burcu ömür törpüsü ama ya, kaçak dövüşmleri özellikle.
Balik burcu bir tanidigim var instagtamda boyuna laf sokucu sozler paylasir atarlanir ama kimseye de gidip bisey diyemez.
Size bağırıp dövmesini mi istiyorsunuz anlamadık ki, Allah'a şükretmelisiniz bence.Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son.
Adamda eziklik kompleksi yok demek?Ama biz ezik gibi görünüyoruz
Ben hassas ve ponçik bir yengeç kadını olarak balik erkeklerini çekiyorum genelde. Ama gerçekten çok bayıklar yaa , hele o hayal aleminde yaşamalari, hep bir hülyada olmaları yok mu. 'Bırak mutlu gelecek rüyalarını da bu gününü guzellestir be adam' diye dalasim gelir bazen:)
Dediğin gibi kimseye gidip bir şey soyleyemezler ama gece de yastiğa başını koyunca uyuyamazlar 'soyle deseydim, böyle yapsaydim' diye :) ondan, hırsından yazıp duruyordur arkadaş :))
(Yine de yengecin halinden balık anlar ya. İç de kıysalar, ömür de törpüleseler kendimi en yakın hissettiğim ilişkilerim balık erkekleriydi)
O da evlenince değişir sananlardanNiye adamı ezik olarak görüyorsunuz anlayamadım.Benim idealimdeki erkek tipine benziyor:)) Şahsen agresif ve çabuk parlayan biriyim,yanımdaki de böyle olursa hayat çok yorucu olur.
Trafikte söylediği doğru "o onun ayıbı,biz yolumuza devam edelim " olması gereken cevap..Eşler arasında tartışmada da sakin kalması normal olan..Duvarları ,kapıları yumruklasın hatta sizi dövsün mü istiosunuz anlayamadım. Adam tartışıyor ama siz kavga edin istiyorsunuz.Bence siz öfke kontrolü için yardım alın,adamda bişi yok..Ayrıca eminim bu adam en başında da böyleydi.Ezik olarak gördüyseniz neden evlendiniz ki..Evlendikten snra değişir, psikopata bağlar falan mı sandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?