Kocam aşırı sakin bir adam, bu durum nasıl düzelir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlamadım yani kavgaya mi girsin adam doğru demis kendi ayıbı

Ay bencede boşan
Kıro kavgacı agresif birini bul evlen
Adamda senden kurtulsun
Adam kaba saba insanlarla muhattab olmuyor gidip kavga etsin istiyorsun şaka gibi

Balik burcu ömür törpüsü ama ya, kaçak dövüşmleri özellikle.
Balik burcu bir tanidigim var instagtamda boyuna laf sokucu sozler paylasir atarlanir ama kimseye de gidip bisey diyemez.
Ben hassas ve ponçik bir yengeç kadını olarak balik erkeklerini çekiyorum genelde. Ama gerçekten çok bayıklar yaa , hele o hayal aleminde yaşamalari, hep bir hülyada olmaları yok mu. 'Bırak mutlu gelecek rüyalarını da bu gününü guzellestir be adam' diye dalasim gelir bazen:)
Dediğin gibi kimseye gidip bir şey soyleyemezler ama gece de yastiğa başını koyunca uyuyamazlar 'soyle deseydim, böyle yapsaydim' diye :) ondan, hırsından yazıp duruyordur arkadaş :))

(Yine de yengecin halinden balık anlar ya. İç de kıysalar, ömür de törpüleseler kendimi en yakın hissettiğim ilişkilerim balık erkekleriydi)

yarabbeeell alemiiin diye haykırasim geldi

Ee benim eşim bu. Garsondan özür diler gibibir şey ister. UUstalarla konuşacak diyelim kibarliktam kırılır. Genelde yabancılarla konuşurken ekstra sakin ve kibardır. Genelde kazıklaniriz bu huyu yüzünden.Doğru düzgün asla kavga edemeyiz şu an çok sinirlisin seninle konuşamam deyip gider. Bağırsam cagirsam asla yanıt alamam. Sagiri oynar.

Niye adamı ezik olarak görüyorsunuz anlayamadım.Benim idealimdeki erkek tipine benziyor:)) Şahsen agresif ve çabuk parlayan biriyim,yanımdaki de böyle olursa hayat çok yorucu olur.

Trafikte söylediği doğru "o onun ayıbı,biz yolumuza devam edelim " olması gereken cevap..Eşler arasında tartışmada da sakin kalması normal olan..Duvarları ,kapıları yumruklasın hatta sizi dövsün mü istiosunuz anlayamadım. Adam tartışıyor ama siz kavga edin istiyorsunuz.Bence siz öfke kontrolü için yardım alın,adamda bişi yok..Ayrıca eminim bu adam en başında da böyleydi.Ezik olarak gördüyseniz neden evlendiniz ki..Evlendikten snra değişir, psikopata bağlar falan mı sandınız

Eşinizin değil sizin düzelmeniz gerekiyor. Zira aradığınız kriterdeki "erkek adamlar" ya erkenden toprağa ya da hapse giriyor. Bu mudur arzunuz? İnsan elbette hakkını savunmalı da bunun yolu külhanbeyliği değil, yasal yollar. Trafikte elalemin manyaklarıyla ağız dalaşına girmek kimseye bir şey kazandırmaz ama çok şey kaybettirebilir. Azıcık mantıklı olun.

Eşinizin size bağırıp çağırması size göre erkeklik olarak geliyor anlaşılan. Adam karakterini oturtmuş önemsiz şeylere gülüp geçiyor belli ki... İnşallah tam da istediğiniz gibi biri karşınıza çıkar aradığınızı bulursunuz da görürsünüz gününüzü...

Evet o zirt pirt laf sokmalarindan kendini yediği o kadar belli oluyor ki halbuki. Kime yazdigi da belli degil. Eşiyle de devamli "cok mutluyuz asigiz" pozlari kesme cabalari.

Ben de kovalari erkeklerini cekiyorum genelde denk geliyordu hep iliskilerimde, eşim de kova. Balik erkegi hiç olmadi hayatimda.

O da evlenince değişir sananlardan

Konu, aklıma Rob Schneider'ın Big Stan'i ile Jim Carrey'in Me,Myself and Irene filmlerini getirdi.

Erkek arkadaşımın en sevdigim özelligi sakin olması trafikte ara sıra agzindan kaciyor ama olsun o kadar Ama ben de bazen deliriyorum yani bir şey diyorum bi cevap versin aciklama yapsin diyorum yok, ya sakin sakin sinirimin gecmesini bekliyor ya da gecistirmelik cevap veriyor insan daha da kiziyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…