- 15 Haziran 2020
- 17
- -10
- 3
- 31
- Konu Sahibi HelplessQueen
-
Ama biz ezik gibi görünüyoruzAslında normal bir insan, kafası rahat. Siz de öyle olun.
Trafikte küfür eden adama dönüp bakmamak güzel seviye.
Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Erkek adam biraz gücünü göstermez mi yaniAy çevremizde SEN ERKEK ADAMSIN gillerden çok var
Dokunmayın adamcağıza rica ederim
Trafikte küfür eden kavgacı, belki de silahlı maganda karşısında eziksiniz evet. Biz de eziğiz. Napalım?Ama biz ezik gibi görünüyoruz
Düşünce yapınızla ezik biri olduğunuzu belli ediyorsunuz zaten, görünmekle kalmıyorsunuz ama eşinizi de bu duruma sokmaya çalışmasanız iyi olurdu.Ama biz ezik gibi görünüyoruz
Kedi gibi mıy mıy konuşuyor anlamında dedimÇok ayıp etmişsiniz eşinize ne demek miyavla
Güç demek bu toplumda kadına saygı duymak erkek arkadaşlarının çevresinin toplumun baskılsrına rağmen saygıyı seviyeyi koruyabilmektirErkek adam biraz gücünü göstermez mi yani
Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Ah Allah'ım herkesin başka başka dertleri var. Bakın benim eşim sinirlidir hiç te iyi birşey değil. Ama trafikte çok sakindir bir defa bile sinirlendiğini görmedim hatta kavga edenleri sakinleştirir falan ." Karşımda kim olduğu belli değil, herkesin belinde tabanca. Kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir adamın silahından çıkacak kurşunla sizi bensiz bırakamam "der. Korkudan mi alakası yok. Ki bence korkacaksa da korksun böyle birseyden. Bence çok haklı. Sizin trafikte eşinizin kavga etmesini istemesi bana garip geldi.Her türlü insan var, 2 dakikalık gereksiz sinirle canınızdan olabilirsiniz bence hiç gerek yok. Ne güzel sakin adamı cildirtmaya çalışmak neden.Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Sanırım eşi bu kadar ezik olan tek benim inanamadınız bileKonu %38477472 fake ama yazayım. Allah aşkına boşayın da ihtiyacı olan, değerini bilecek biri alsın.
Eşlerimizin huylarını değişelimŞimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Sanırım eşi bu kadar ezik olan tek benim inanamadınız bile
Peki ya evdeki hali ne olacak?Ah Allah'ım herkesin başka başka dertleri var. Bakın benim eşim sinirlidir hiç te iyi birşey değil. Ama trafikte çok sakindir bir defa bile sinirlendiğini görmedim hatta kavga edenleri sakinleştirir falan ." Karşımda kim olduğu belli değil, herkesin belinde tabanca. Kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir adamın silahından çıkacak kurşunla sizi bensiz bırakamam "der. Korkudan mi alakası yok. Ki bence korkacaksa da korksun böyle birseyden. Bence çok haklı. Sizin trafikte eşinizin kavga etmesini istemesi bana garip geldi.Her türlü insan var, 2 dakikalık gereksiz sinirle canınızdan olabilirsiniz bence hiç gerek yok. Ne güzel sakin adamı cildirtmaya çalışmak neden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?