Kocam aşırı sakin bir adam, bu durum nasıl düzelir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HelplessQueen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
17
-10
3
31
Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?

Size şöyle bir Mükremin abi lazımmış,bu ‘insan’ adam olmamış

Konu %38477472 fake ama yazayım. Allah aşkına boşayın da ihtiyacı olan, değerini bilecek biri alsın.

Burada sizi destekler cümleler kuramayacam kusura bakmayın
Anarmol olan sizsiniz .. eşiniz bellki kavgacı biri değil .. nasıl isterdiniz.. dövsün sövsün elini masaya vursun höt söt bir adam olsa mı iyi olacaktı ..
Trafikte karşılık vermedi el kol hareketi yapmadı sitemi rezil oldunuz.. kavga olsa yumruk tekme tokat işte benim kocam mı dicektiniz ..

Ah Allah'ım herkesin başka başka dertleri var. Bakın benim eşim sinirlidir hiç te iyi birşey değil. Ama trafikte çok sakindir bir defa bile sinirlendiğini görmedim hatta kavga edenleri sakinleştirir falan ." Karşımda kim olduğu belli değil, herkesin belinde tabanca. Kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir adamın silahından çıkacak kurşunla sizi bensiz bırakamam "der. Korkudan mi alakası yok. Ki bence korkacaksa da korksun böyle birseyden. Bence çok haklı. Sizin trafikte eşinizin kavga etmesini istemesi bana garip geldi.Her türlü insan var, 2 dakikalık gereksiz sinirle canınızdan olabilirsiniz bence hiç gerek yok. Ne güzel sakin adamı cildirtmaya çalışmak neden.

Eşlerimizin huylarını değişelim 1 günde hasret kalırsın eşinin sakinliğine

Peki ya evdeki hali ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…