- 14 Haziran 2019
- 14.418
- 69.750
- Konu Sahibi empressgirl12
Kaçı kazanıyor?günün yarısını burda geçirdiğimi siz nerden biliyorsunuz yoksa siz hayatınızla ilgilenmeyip gece gündüz burda mısınız? ki yok öyle bir şeyde baksam baksam max 30 dakika ki dün bakmadım bile.
ayrıca öğrencileriniz hem kimse çok üzüldüm kalkıp bir insanın yaşı ve eğitimi üzerinden alay ediyorsunuz neler yaşadıklarını bilmeden üstüne üstelik güncel neyin ne olduğundan haberdar olan bir tipte değilsiniz konuşmalarınızdan belli geçmişte kalmışsınız.
yıl 2024 kimse yaşına başına bakmadan üniversite sınavına girip istedikleri bölümlere yerleşebiliyor malum artık imkanlar çok geniş eskisi kadar dershanelere ihtiyaç yok youtube üzerinden direkt hallediliyor.
haliyle 30 yaşında bile okuyup kazananlar okuyor tıpı.
Ortalama istatistiklere bak bence.
Eşim direkt bu işin içinde. Her zaman söyler mezuna kalıp da gerçekten başaran çok daha azdır. Daha zor çünkü okurken kazanmak daha kolaydır. Bilgiler tazedir ve daha yoğun bir eğitim alırlar çünkü
Mezuna kaldığın her sene şansın düşer.
Çünkü yeni mezunlar ve bir önceki senenin mezunları girer.
Her sene daha güçlü yeni rakipler demektir.
Bak bu sene derece isteyen bir öğrencisi geldi eşime. Yazdan okullar kapandığı gündem beri haftada iki gün sadece matematikten özel ders alıyor çocuk tatil bile yapmadı. Ki muhtemelen diğer derslerden de alıyordur. Haftasonlarında da dershanede çocuk.
İki senedir bu tempoda çalışan bir 12. Sınıf öğrencisi. Daha bu çocuğun tüm okulu bu şekilde hazırlanıyor.
Rakiplerin ablasının cinsel hayatını sorgulamak yerine bu şekilde çalışıyor haberin olsun