kocam annesi ve oğlum

şuan küs olduğunuzsizi sevmeyen ve torununu ilk 52 gün görmeyen kv deye çocugunuzu gönderir misiniz

• Ankete Katılan
    136
konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım dinlemiyor zaten götürdü çocugu

konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım dinlemiyor zaten götürdü çocugu

Bir kez daha konuşmayı deneyin. Sakin bir şekilde.
Eğer anlamıyorsa mutlaka çocukla birlikte sizde gidin.
Çocuğun yanında annesi olursa kv bir şey diyemez hem kontrol sende olur. Eşin de mutlu olur sen gittiğin için.
Çocuğu yalnız gönderme. Bir kaç kere seninle giderse bu sefer eşine, bak ben gittim sıra annende deme şansın olur.

o yolu da bi çok kez denedim işe yaramıyor

ama ya yaptıkları hakaretleri ogluma anne pis anneye vur annesi git diyen kv de ye gönderirdiniz yani
asla göndermezdim bunu yapıyorsa asla!
kocam çocuk ne anlayacak boşver desinler diyor ama çocugum beni hergün kovuyor vuruyor
anlamaz mı öyle güzel anlıyorlar ki, bırakın iki yaşı yeni doğan bebek bile sevgiyi sevgisizliği bilirken iki yaşında ki normal bir çocuk iyi sözü kötü sözü, iyi muameleyi kötü muameleyi çok iyi anlar.
maalesef anne düşmanı olur, birde babaanne annenin çocuk üstünde koyduğu kuralları ihlal ediyorsa annenin hayır dediğine babaanne evet diyorsa anneye düşman babaanne aşığı olur.

inşallah selamete çıkarsınız bu konuda
çok güzel özetlemişsiniz
evet sevse kendisi gelirdi kovulmayı göze alarak torun sevmeye gidenler var, amaç bencede anneyi üzmek çocuğu doldurmak
boşanmak kurtarır mıı beni ve çocuğumu nasıl yapacam bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum

bu konu yüzünden boşanacaksanız tam tersi çocuğu daha çok doldurup kullanırlar

bazı arkadaşlar yazmış, eşiniz ne yaparsanız yapın madem götürüyor çocuğunuz için sizde gidin katlanın onları görmeye

Sagolun güzel şeyler yazmışsın malesef oğlum artık babaanneyi daha çok seviyor yavrum elimden kayıp gidiyor benimse dua etmekten ve aglamaktan başka çarem kalmadı

Çocuğumu yanlız göndermezdim,2 yaş diyorsunuz,etkilenebilir sizinle ilgili konuşmalardan. Hiç sevmiyor dahi olsanız kayınvalidenizi ,ya sizde gidip 1 saaat yanlarında olun,eşiniz illaki götürüyor çünkü, yada gelip görsünler deyin bir saat. Siz yine mesafeli davranırsınız.

2 yaşındaki bir çocuk babasıyla birlikte babaannesine gidebilecek yaşta. Kaldı ki 6 aylık bile olsa emzirir yarım saat bir saatliğine gönderirsiniz o arada açıkmaz zaten çocuk. Sizin kayınvalidenizle aranızda anlaşmazlık hatta küslük olabilir. Ama bunu durumda çocuğu göndermemekle hata yapmışsınız.

Sagolun güzel şeyler yazmışsın malesef oğlum artık babaanneyi daha çok seviyor yavrum elimden kayıp gidiyor benimse dua etmekten ve aglamaktan başka çarem kalmadı
Çare seninde gitmen maalesef gülü seven dikenine katlanır hesabı, çocuğun senden daha da uzaklaşır çünkü kv den sana olan hıncını çocuğun üstünde kullanacak, git eşin her istediğinde git Allah elbette kv ne eşinin yanında yanlışa düşürür eşinin gerçeği görmesini sağlar, eşin görürse tabi.

Ben kv le çok iyi anlaşırım Rabbim bozmasın aynı binadayız, benimde oğlum hep gitmek istiyor izin veriyorum ama ne kv' dem ne kp' im o evde hiç kimse sözümün üstüne söz söyleyemez çocuğuma, ben ne kural koyduysam o, eşimde destekler bu konuda o yüzden gönül rahatlığıyla izin veririm ama senin durumunda olsaydım asla bensiz göndermezdim, bende yanında giderdim, eşinin tavrı çok yanlış tatlı dille kendine çevirmeye çalışsan yaptığı hatayı yaşayarak anlamasını sağlasan.

çok dramatize ediyorsun oyun çocuğu bu gönlüne bir girdin mi anneden başkasını görmez gözü..ve kaynanana yalnız yollama muhakkak sende git ve orda pür dikkat oğlunla ilgilen gönlünü hoş et eğlendr çocuk sana yapışsın ..anladın

Aynı durumdayız canım ama biz kv lerle farklı şehirdeyiz eşimde bana kızımızi da alıp anneme gidicem dedi.asla vermem !!dedimkizimi,oh ne güzel benle kussun oğlu ve torunu yanında, onun istediği de o zaten beni görmemek oğlunu kendi yanına cekmek ...allah kötü insanlara denk getirmesin ,sinir hastası ediyor kv ler insanı.. ...bide esin sen ve çocuğun otururken oğluna deki baba pis falan esin tepki gösterince niye zoruna gidiyor annenlerde benim için diyor de. ona neden tepki göstermiyorsun falan de bakalım ne diyecek

Her şeyi yaptım artık tiksindim bıktım Allah ım bi kapı aç da şu insanlardan kurtar demekten baska çarem yok

sizin sorununuz eşinizle bence.çocuğunuz arada bir babaanneye gitmekle sizi unutmaz ya da nefret etmez.ben oğlumu küçükken 15 günde bir babaannesine gönderirdim.zaten annemle sürekli bir aradaydı.ama babaanne uzaktı.ben gitmesem bile eşimin götürmesini isterdim.belki benim içinde kötü şeyler söylüyordu ailesi,(ara ara sorunlar yaşıyorduk) ama çocuğum eve gelince herşeyi unutuyordu.
sizin 2 yaşınızdaki çocuğunuzun da,söylenen lafları anlayıp, sizden nefret edeceğini tahmin etmiyorum.fazla büyütüyorsunuz meseleyi...

yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi gerçekten çok zor durum başına gelmeyen anca konuşur Allah sana, bana ve tüm çekene sabır versin inş. benim kv de kızımı nisandan beri aramıyor tartışmıştık ondan . beni aramasın zaten bende konuşmam oğlunu arayıp arayı yumuşatmak istiyor ama ne çektiğimi ben bilirim
çocuk üzerinde otorite kurmaya çalışma olsun, ben senden daha iyi bakıyorum demeler. valla düşündükçe sinir oluyorum. off rabbim vicdan versin gerçi kendilerine göre çok masumlar benimki eşime ben bişey yapmadım deyip su yüzüne çıkmaya çalışıyor. Allahtan ki eşim kimin ne olduğunu biliyor. önceden kimseye cevap veremeyen ben sinir hastası oldum yaa. ama Allahtan diliyorum kendilerine çıksın herşey şu mübarek gün

nasıl dramatize etmişsiniz, nasıl dramatize etmişsiniz.. gören de olsa uyuşturucu batağına falan saplandı sanır tövbe yarabbim yahu.. elinizden kayıp nereye gidiyor 2 yaşındaki çocuk :) valla konu sahibi kendini bu kadar doldurmaya devam edersen sonun ya psikiyatrist ya da mahkeme olacak..

amin

damdan düşenin halinden damdan düşer anlar demişler zorla senin istegin dışında sana düşmanlık besleyen ve bu düşmanlıgı çovuguna aşılayan bi kv den olsaydı çocugun senin elinden yemmek yemese bezini degiştirmene izin vermese sürekli vurup git dese bagırsa eşin olacak da her fırsatta babaanneyi arayıp konuştursa her agladığında her dakika babaanneyi anlatrsa arandaki bagı koparmak için herşeyi yapsa acaba sen ne yapardın bide üstüne hakaretler küfür yesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…