konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım dinlemiyor zaten götürdü çocuguGöndermeyin. Çocuğunuz 2 yaşında, bu yaş sendromunu mutlaka biliyorsunuzdur. Kv çocuğun yanında size karşı kötü bir şey söylerse çocuk için büyük dert olur. Ya size tavır alır ya babannesine ya da arada kalır, kargaşa yaşar.
Çok istiyorsa kendi gelsin. Eşinize öyle söyleyin. Kavga etmeyin. 2 yaş sendromunu kendinize göre anlatın, çocuğun sizden ayrı oraya gitmesinin doğru olmadığını söyleyin, annen bize gelsin görsün evden kovmuyorum hem ikimizi bir arada görürse çocuk için daha iyi olur deyin.
52 gün görmeye gelmemişse, size tavrından gelmemiştir. Madem babanne oldun ne diye gelinle didişiyorsun gel torurunu gör. Böylesi kadınlara torun mu hak getirecek.
Mübarek günlerdeyiz, canınızı sıkmayın, eşinizle de kvnin size gelip çocuğu görmesi yönünde ortak karar verin.
konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım dinlemiyor zaten götürdü çocugu
o yolu da bi çok kez denedim işe yaramıyorBir kez daha konuşmayı deneyin. Sakin bir şekilde.
Eğer anlamıyorsa mutlaka çocukla birlikte sizde gidin.
Çocuğun yanında annesi olursa kv bir şey diyemez hem kontrol sende olur. Eşin de mutlu olur sen gittiğin için.
Çocuğu yalnız gönderme. Bir kaç kere seninle giderse bu sefer eşine, bak ben gittim sıra annende deme şansın olur.
o yolu da bi çok kez denedim işe yaramıyor
Bagırıp çagırıyor hiç hak vermiyorBu durumda eşiniz ne diyor ?
asla göndermezdim bunu yapıyorsa asla!ama ya yaptıkları hakaretleri ogluma anne pis anneye vur annesi git diyen kv de ye gönderirdiniz yani
anlamaz mı öyle güzel anlıyorlar ki, bırakın iki yaşı yeni doğan bebek bile sevgiyi sevgisizliği bilirken iki yaşında ki normal bir çocuk iyi sözü kötü sözü, iyi muameleyi kötü muameleyi çok iyi anlar.kocam çocuk ne anlayacak boşver desinler diyor ama çocugum beni hergün kovuyor vuruyor
maalesef anne düşmanı olur, birde babaanne annenin çocuk üstünde koyduğu kuralları ihlal ediyorsa annenin hayır dediğine babaanne evet diyorsa anneye düşman babaanne aşığı olur.Ya siz annesiniz zaten çocuk 360 gün sizde bi kaç kere görüp anne pis diyen birinin lafıyla çocuk anne düşmanı olmaz ki. Peki sizce oğlunuzu gönderip sorunsuz güne devam etmek varken eşinizle böyle bi kavgaya gitmeye lüzum var mıydı
inşallah selamete çıkarsınız bu konudabende aynı düşünüyorum nihayetinde yabancı ona can veren benim üstelik saglıklı iletişim yok çocugu olumsuz etkiliyor ne olur şu mübarek günlerde dua edinde artık eşim çocugumu o kadından uzak tutsun zırt pırt götürmesin
çok güzel özetlemişsinizŞu çocukları paravan olarak kullanan büyüklere hiç saygım yok. Daha iki yaşındaki çocuğu babası koluna takıp istediği yere götüremez ki ?
Hele şu babaların " sende goturemezsin" diye karşılık vermesi ne acı. Aynı şeyleri yaşatıyorsa kadının ailesi eyvallah , değilse aynı kulvarda niye yarıştırıyorsun ?
Madem gerçekten derdi torunu gelip görmeli, sonuna kadar hak veriyorum size. Ve sizi çok iyi anlıyorum.
Anneyi kotuleyen bir babaanne olmaz olsun.
Ancak kardeşim, maalesef ki bu rest sizi yer bitirir. Eşiniz gölge değilse size boşuna çabalayıp durursunuz. Sonunda olan size ve yuvanıza olur.
Olmadı sizde gidin. Tavrınızı net koyun ortaya. Uzak durun ama orada olun sizde.
O zaman getir deyip durmazlar emin olun.
evet sevse kendisi gelirdi kovulmayı göze alarak torun sevmeye gidenler var, amaç bencede anneyi üzmek çocuğu doldurmakZaten çocuk anlar , ne demek boşver ?
Sizin aileniz desin bakalım " pis baba , vur babaya " yine boşver mi diyecekti ?
Gonder diyenler , eşinin annesi tarafından hakaret yese , çocuğuna annesi kötülense yine de diyebilecekler miydi çok mrk.ediyorum ve cevabını bekliyorum.
Babaanneyse babaanneliğini bilecek , babaysa karısına hakaret edildiğinde kol kanat gerecek.
Senin ailen hiçe sayılıyor be adam görsene?
Çocuk dertleri olmuyor zaten, sadece huzursuzluk yapıyorlar. Çocukları alet ediyorlar pis duygularına.
Gerçekten sevseydi ne pahasına olursa olsun "getir" demek yerine gidip gorurlerdi.
Annelerini sevmiyorlarsa çocuklarını da sevmiyor büyükler; hep buna şahit oldum.
boşanmak kurtarır mıı beni ve çocuğumu nasıl yapacam bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum
Sagolun güzel şeyler yazmışsın malesef oğlum artık babaanneyi daha çok seviyor yavrum elimden kayıp gidiyor benimse dua etmekten ve aglamaktan başka çarem kalmadıasla göndermezdim bunu yapıyorsa asla!
anlamaz mı öyle güzel anlıyorlar ki, bırakın iki yaşı yeni doğan bebek bile sevgiyi sevgisizliği bilirken iki yaşında ki normal bir çocuk iyi sözü kötü sözü, iyi muameleyi kötü muameleyi çok iyi anlar.
maalesef anne düşmanı olur, birde babaanne annenin çocuk üstünde koyduğu kuralları ihlal ediyorsa annenin hayır dediğine babaanne evet diyorsa anneye düşman babaanne aşığı olur.
inşallah selamete çıkarsınız bu konuda
çok güzel özetlemişsiniz
evet sevse kendisi gelirdi kovulmayı göze alarak torun sevmeye gidenler var, amaç bencede anneyi üzmek çocuğu doldurmak
bu konu yüzünden boşanacaksanız tam tersi çocuğu daha çok doldurup kullanırlar
bazı arkadaşlar yazmış, eşiniz ne yaparsanız yapın madem götürüyor çocuğunuz için sizde gidin katlanın onları görmeye
Çare seninde gitmen maalesef gülü seven dikenine katlanır hesabı, çocuğun senden daha da uzaklaşır çünkü kv den sana olan hıncını çocuğun üstünde kullanacak, git eşin her istediğinde git Allah elbette kv ne eşinin yanında yanlışa düşürür eşinin gerçeği görmesini sağlar, eşin görürse tabi.Sagolun güzel şeyler yazmışsın malesef oğlum artık babaanneyi daha çok seviyor yavrum elimden kayıp gidiyor benimse dua etmekten ve aglamaktan başka çarem kalmadı
çok dramatize ediyorsun oyun çocuğu bu gönlüne bir girdin mi anneden başkasını görmez gözü..ve kaynanana yalnız yollama muhakkak sende git ve orda pür dikkat oğlunla ilgilen gönlünü hoş et eğlendr çocuk sana yapışsın ..anladınSagolun güzel şeyler yazmışsın malesef oğlum artık babaanneyi daha çok seviyor yavrum elimden kayıp gidiyor benimse dua etmekten ve aglamaktan başka çarem kalmadı
Her şeyi yaptım artık tiksindim bıktım Allah ım bi kapı aç da şu insanlardan kurtar demekten baska çarem yokAynı durumdayız canım ama biz kv lerle farklı şehirdeyiz eşimde bana kızımızi da alıp anneme gidicem dedi.asla vermem !!dedimkizimi,oh ne güzel benle kussun oğlu ve torunu yanında, onun istediği de o zaten beni görmemek oğlunu kendi yanına cekmek ...allah kötü insanlara denk getirmesin ,sinir hastası ediyor kv ler insanı.. ...bide esin sen ve çocuğun otururken oğluna deki baba pis falan esin tepki gösterince niye zoruna gidiyor annenlerde benim için diyor de. ona neden tepki göstermiyorsun falan de bakalım ne diyecek
Sagolun güzel şeyler yazmışsın malesef oğlum artık babaanneyi daha çok seviyor yavrum elimden kayıp gidiyor benimse dua etmekten ve aglamaktan başka çarem kalmadı
aminyazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi gerçekten çok zor durum başına gelmeyen anca konuşur Allah sana, bana ve tüm çekene sabır versin inş. benim kv de kızımı nisandan beri aramıyor tartışmıştık ondan . beni aramasın zaten bende konuşmam oğlunu arayıp arayı yumuşatmak istiyor ama ne çektiğimi ben bilirim
çocuk üzerinde otorite kurmaya çalışma olsun, ben senden daha iyi bakıyorum demeler. valla düşündükçe sinir oluyorum. off rabbim vicdan versin gerçi kendilerine göre çok masumlar benimki eşime ben bişey yapmadım deyip su yüzüne çıkmaya çalışıyor. Allahtan ki eşim kimin ne olduğunu biliyor. önceden kimseye cevap veremeyen ben sinir hastası oldum yaa. ama Allahtan diliyorum kendilerine çıksın herşey şu mübarek gün
damdan düşenin halinden damdan düşer anlar demişler zorla senin istegin dışında sana düşmanlık besleyen ve bu düşmanlıgı çovuguna aşılayan bi kv den olsaydı çocugun senin elinden yemmek yemese bezini degiştirmene izin vermese sürekli vurup git dese bagırsa eşin olacak da her fırsatta babaanneyi arayıp konuştursa her agladığında her dakika babaanneyi anlatrsa arandaki bagı koparmak için herşeyi yapsa acaba sen ne yapardın bide üstüne hakaretler küfür yesennasıl dramatize etmişsiniz, nasıl dramatize etmişsiniz.. gören de olsa uyuşturucu batağına falan saplandı sanır tövbe yarabbim yahu.. elinizden kayıp nereye gidiyor 2 yaşındaki çocuk :) valla konu sahibi kendini bu kadar doldurmaya devam edersen sonun ya psikiyatrist ya da mahkeme olacak..