- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Ben gonderirdim. Kucucuk cocugu doldursalar ne olur??
keşke bende gönderemesem bu elimde olsa ama direnmekten kavga etmekten yaşamaktan bıktımBen göndermem ki zaten görüştürmüyorum da.bana saygısı olmayan insanlar çocuğuma da sevgi gösterisi yapmasın bir zahmet.
Canım ben küçükken çok yaşadım. Annem babam ayrı. Annanem babama doldurur babannem anneme doldurur. Çok berbat çocukluğum oldu. Bence en güzeli kafa rahat büyümek. Gerçekten anlıyor çocuklar.
Valla bir cinnete bakar yanikeşke bende gönderemesem bu elimde olsa ama direnmekten kavga etmekten yaşamaktan bıktım
Siz de çok fevrisiniz. Azıcık sakinlik iyidir.
Yaşamaktan bıkacak bir şey yok. Alt tarafı çocuğunuz babaannesine gitmiş. Çok abartmışsınız bazı şeyleri.
herkes yaşadığını bilirSiz de çok fevrisiniz. Azıcık sakinlik iyidir.
Yaşamaktan bıkacak bir şey yok. Alt tarafı çocuğunuz babaannesine gitmiş. Çok abartmışsınız bazı şeyleri.
Iyi de Ramazan I'n başından beri daha 10
Gün geçti bu ne özlem yani
2 yaşındaki çocuğun babaannem diye ağlayıp telefona istemesi de ilginç benimki iki yaşında zor baba diyordu yani
Eviniz çok mu yakın çocuk babaanneyi istiyor ya da çok mu sık görüşülüyor yani bu kadar getir götür olaya dönmüş
Benimki 2-3 ayda bir görmez de
1 saatlik mesafe haftanın en az3 günü beraberdik sürekli tepemde kendi çocuguma sahip çıkamaz oldum bıktım gerçekten bıktım şu okunan ezanların hatrı için Allah ım ne olurşu insanları nçocugumdan yuvamdan rızkımdan uzak tut
bizim çocugu görmen lazım unutmuyor ogün uyuyuncaya kadar agladı kv denin işi gücü yok dantel örgü falan hiç çocuklar ve kp der saat 8 demeden kv uyurken işe giderler akşam 8 dönüş ev işi yok yani haftada1 süpürge okadar evde de kp der cimri oldugundan sadece makarna patates arada bi kahvaltı o kadar öyle pazaramarkete gidelim derdi yok o gün ne lazımsa o cüz i miktarda alınır depresyon ilacı alıyor sinir hastasıBu kadar içli dışlı nasıl olunur bir saatlik mesafede
Hiç işi gücü yok mu üşenmiyor mu
En iyi ilaç mesafe
Bence sende de kabahat asla aramazdın çocuk istese de
Unutur başka şeye dikkatini verince 2 yaşındaki çocuk
Sanki her istediğini yapıyor musun da Kv yi arıyorsun çocuk istiyor diye
bizim çocugu görmen lazım unutmuyor ogün uyuyuncaya kadar agladı kv denin işi gücü yok dantel örgü falan hiç çocuklar ve kp der saat 8 demeden kv uyurken işe giderler akşam 8 dönüş ev işi yok yani haftada1 süpürge okadar evde de kp der cimri oldugundan sadece makarna patates arada bi kahvaltı o kadar öyle pazaramarkete gidelim derdi yok o gün ne lazımsa o cüz i miktarda alınır depresyon ilacı alıyor sinir hastası
52 gün görmedi peki 2 yaşına kadar noldu?2 yaşına girdi