kocam annesi ve oğlum

şuan küs olduğunuzsizi sevmeyen ve torununu ilk 52 gün görmeyen kv deye çocugunuzu gönderir misiniz

• Ankete Katılan
    136
6 yıllık evliyiz uzun uzadıya anlatmaya gerek yok kv beni kuması gibi görüyor 6 yıldır hep içiçeyiz oglumu olumsuz etkiliyorlar kv deyle ramazın ilk günü tartıştık telde yalanlar yeminler biri bin para neyse kocam oğlumu annesigile götürecekmiş az önce aradı iftardan sonra da geri getirecekmiş ben olmaz dedim izin vermedim göndermem dedim kavga ettik bundan sonra sen görürsün tamam çocuğu götürmeyecem ama hayatı sana dar edecem sende bundan sonra tek adım atmayacan kendi annenlere dedi telefonu kapattı sanki hersey güllük gülistanlık ya[/QUOTE]
gondermeyın kesınlıklee ben asla cocugum olursada sevdırmıcem bana kotu seyler yasatttı yok oyle afedersın annenın agzına sıcılsın 9 ay karnında tasıdıgı ooglunu gormek ıstesın sevmek ıstesın asla bosanma nedenım bıle olur bu konuda cok sert dusuncelıyım

gondermeyın kesınlıklee ben asla cocugum olursada sevdırmıcem bana kotu seyler yasatttı yok oyle afedersın annenın agzına sıcılsın 9 ay karnında tasıdıgı ooglunu gormek ıstesın sevmek ıstesın asla bosanma nedenım bıle olur bu konuda cok sert dusuncelıyım

Ne olursa olsun, ister can ciğer olayım kayınvalide ile. 2 yaşındaki çocuğu bensiz bir yere göndermem, iki dakka sesini duymayım odasından gidip bi bakıyorum.
Kendi probleminize çocuğu alet etmeyin, 52 gün sonra gördüğü problem olsaydı kavgadan önce göstermemeliydiniz.
Ben göndermezdim,kavgayla alakalı bir durum değil, bensiz iki yaşında ki çocuğun başka yerde olamayacağı ile alakalı. Onu en iyi ben tanırım.

bence eşiniz sizi güzellikle ikna etmeliydi tehtitler savuracağına... sonu tatlıya bağlanıp gönderirdiniz belki... sizin yerinizde olsam bende göndermezdim ilk etapta canımı yakan kimseye acımam. ama eşim için belkide sonradan ikna olurdum ama sizin eşiniz gibi davranırsa iş başka... kolay gelsin umarım eşinizle sorunlarınız çözülür

Olay 52 gün olayı değil bence..
Çocuğu doldurmayan bir kayınvalide dahi olsa, hatta iyinin iyisi... Çocuk sizindir, sizinledir.. Ananın hakkı babadan üstündür.. Sizinle gelip gidebilir bence.. Ayrı göndermeyin lütfen.. Çocuğun da kafasında soru işaretleri uyanacak gereksiz.. Annem neden yok? sorgulaması da başlar nihayetinde.. Size gelsin çok istiyorsa, torunun iyiliğini düşünen zaten kaldırır bir yerini gelir.. Konu eşiniz olsaydı "karışamazsınız, gidip gelmeli, annesidir" diye fikir yürütebilirdim.. Ama çocuk size emanet en çok..
Hele bir de dolduran, evliliğe 3. kişi olmaya çalışan, zararı dokunan bir kadından bahsediyorsak buna akrabalık bağı denmez zaten... Babaanne, çocuğun huzurlu büyümesi gereken evin huzurunu kaçıran biri ise, ne nenedir, ne akraba, ne bağ çocuk için.. apaçık düşmandır...
Tabi bu benim fikrim...
bende aynı düşünüyorum nihayetinde yabancı ona can veren benim üstelik saglıklı iletişim yok çocugu olumsuz etkiliyor ne olur şu mübarek günlerde dua edinde artık eşim çocugumu o kadından uzak tutsun zırt pırt götürmesin

6 yıllık evliyiz uzun uzadıya anlatmaya gerek yok kv beni kuması gibi görüyor 6 yıldır hep içiçeyiz oglumu olumsuz etkiliyorlar kv deyle ramazın ilk günü tartıştık telde yalanlar yeminler biri bin para neyse kocam oğlumu annesigile götürecekmiş az önce aradı iftardan sonra da geri getirecekmiş ben olmaz dedim izin vermedim göndermem dedim kavga ettik bundan sonra sen görürsün tamam çocuğu götürmeyecem ama hayatı sana dar edecem sende bundan sonra tek adım atmayacan kendi annenlere dedi telefonu kapattı sanki hersey güllük gülistanlık ya
Ben anlamiyorum bi turlu oglunun karisi oglunu mutlu eten insan ne diye insan gibi davranmaz ki kac yasinda kadinsin cocugun yasinda gelinin az bi dusun ama nerdeyse hepsi ayni degisen yok hayir bide torunu niye karistiriyo ki annesi kim o cocugun sonucta ne diye kalb kiriyo ki anlamiyom birak oglun mutlu mesut evinde yasasin sende karisma biseye bak o zaman gelinler nasi kiymetli nasi sevimli oluyo

Şu çocukları paravan olarak kullanan büyüklere hiç saygım yok. Daha iki yaşındaki çocuğu babası koluna takıp istediği yere götüremez ki ?
Hele şu babaların " sende goturemezsin" diye karşılık vermesi ne acı. Aynı şeyleri yaşatıyorsa kadının ailesi eyvallah , değilse aynı kulvarda niye yarıştırıyorsun ?

Madem gerçekten derdi torunu gelip görmeli, sonuna kadar hak veriyorum size. Ve sizi çok iyi anlıyorum.
Anneyi kotuleyen bir babaanne olmaz olsun.

Ancak kardeşim, maalesef ki bu rest sizi yer bitirir. Eşiniz gölge değilse size boşuna çabalayıp durursunuz. Sonunda olan size ve yuvanıza olur.

Olmadı sizde gidin. Tavrınızı net koyun ortaya. Uzak durun ama orada olun sizde.
O zaman getir deyip durmazlar emin olun.

kocam çocuk ne anlayacak boşver desinler diyor ama çocugum beni hergün kovuyor vuruyor

Zaten çocuk anlar , ne demek boşver ?

Sizin aileniz desin bakalım " pis baba , vur babaya " yine boşver mi diyecekti ?

Gonder diyenler , eşinin annesi tarafından hakaret yese , çocuğuna annesi kötülense yine de diyebilecekler miydi çok mrk.ediyorum ve cevabını bekliyorum.

Babaanneyse babaanneliğini bilecek , babaysa karısına hakaret edildiğinde kol kanat gerecek.
Senin ailen hiçe sayılıyor be adam görsene?
Çocuk dertleri olmuyor zaten, sadece huzursuzluk yapıyorlar. Çocukları alet ediyorlar pis duygularına.
Gerçekten sevseydi ne pahasına olursa olsun "getir" demek yerine gidip gorurlerdi.

Annelerini sevmiyorlarsa çocuklarını da sevmiyor büyükler; hep buna şahit oldum.

Şu çocukları paravan olarak kullanan büyüklere hiç saygım yok. Daha iki yaşındaki çocuğu babası koluna takıp istediği yere götüremez ki ?
Hele şu babaların " sende goturemezsin" diye karşılık vermesi ne acı. Aynı şeyleri yaşatıyorsa kadının ailesi eyvallah , değilse aynı kulvarda niye yarıştırıyorsun ?

Madem gerçekten derdi torunu gelip görmeli, sonuna kadar hak veriyorum size. Ve sizi çok iyi anlıyorum.
Anneyi kotuleyen bir babaanne olmaz olsun.

Ancak kardeşim, maalesef ki bu rest sizi yer bitirir. Eşiniz gölge değilse size boşuna çabalayıp durursunuz. Sonunda olan size ve yuvanıza olur.

Olmadı sizde gidin. Tavrınızı net koyun ortaya. Uzak durun ama orada olun sizde.
O zaman getir deyip durmazlar emin olun.
şaşırdım gerçekten şaşırdım o dediğinizide denedim yoruldum bıktım canımdan usandım artık yasamak agır geliyor 6 yılımı mahvettiler anlatılmaz yasanır boşanma sansım olsa tek dk durmayacam ama yok tek duam çocugum bari görsün gerçek yüzlerini anasını bırakıp gitmesin savunsun yuvamdan benden çocugumdan ellerini çeksinler artık nefret etmenin doğru olmadığını savunan ben nefret ediyorum tiksiniyorum Allah ım ya kurtar beni yada onları uzak tut demekten başka çarem yok kalmadı eşim çocugu götürdü bugün gelirken en küçükkaynımda gelmiş daha 3 gün önce bizdeydi bıktım usandım artık

Ya siz annesiniz zaten çocuk 360 gün sizde bi kaç kere görüp anne pis diyen birinin lafıyla çocuk anne düşmanı olmaz ki. Peki sizce oğlunuzu gönderip sorunsuz güne devam etmek varken eşinizle böyle bi kavgaya gitmeye lüzum var mıydı

Anne düşmanı olmaz mı , çok yanılıyorsunuz bu konuda . Oyle bir olur ki ..

Ayrıca 2 yaşında ki bir çocuğa sevgisizliği aşılamak, böyle kinli, hastalıklı duygularını aktarmak ne kadar sağlıklı ?

Gönderirdimlerden hala cevap bekliyorum , gerçekten bunu duymak istiyorum, öğrenmek istiyorum.
Size hakaret edilse, sevilmezseniz, eşiniz haksızlığı gormezse , sizi çocuğunuza kötülerlerse, yine asil davranıp " o babasının da çocuğu , tabiki götürmeye hakkı var mı derdiniz?
Üstelik bu çocuk daha iki yaşında. Çocuk psikolojisinden azıcık anlayan bilir o çocuğa sadece sevginin aşılanması gerektiğini.

"beni kuma gibi görüyor" benzetmenize bayıldım. Pek çok durumu güzel ifade ediyor. Ben gönderin ya da göndermeyin diyemem ama sadece şunu şöyleyebilirim ki akrabadan uzak kalmasın mantığına karşıyım. Kalsın. Her akraba iyi olacak diye bir şey yok. Benim annemle babam ben 3 yaşındayken babaannem yüzünden boşandı ve babaannem tarafından anneme karşı yıllarca dolduruldum. Bir örnek vereyim kezzapın ne olduğunu bilmeyen çocuk aklımla "baban annene kezzap attı, o yüzden görüşemezsin" yalanına yıllarca inandım. Kötü kalpli, fesat insan kötüdür. Akraba olması bunu değiştirmez.

"beni kuma gibi görüyor" benzetmenize bayıldım. Pek çok durumu güzel ifade ediyor. Ben gönderin ya da göndermeyin diyemem ama sadece şunu şöyleyebilirim ki akrabadan uzak kalmasın mantığına karşıyım. Kalsın. Her akraba iyi olacak diye bir şey yok. Benim annemle babam ben 3 yaşındayken babaannem yüzünden boşandı ve babaannem tarafından anneme karşı yıllarca dolduruldum. Bir örnek vereyim kezzapın ne olduğunu bilmeyen çocuk aklımla "baban annene kezzap attı, o yüzden görüşemezsin" yalanına yıllarca inandım. Kötü kalpli, fesat insan kötüdür. Akraba olması bunu değiştirmez.

Ne zaman anladınız gerçeği ?

Ne zaman anladınız gerçeği ?

8-9 yaşlarında anladım ki çok geç bir yaş. O zamana kadar ne olduğunu Bile bilmediğim bir yalan kafama yerleştirildi. Yavrunun yavrusu yarısı yılan yavrusu diye sevmeler, parayla akıl çelmeye sevgi satın almaya çalışmalar. 1 hafta yanında kalayım bütün ayarlarım bozulur sonra yine anacım uğraşırdı benimle. Zaten yaşım ilerledikçe baktı amacına ulaşamıyor kendi kesti selamı. Komple yılan yavrusu oldum :)

8-9 yaşlarında anladım ki çok geç bir yaş. O zamana kadar ne olduğunu Bile bilmediğim bir yalan kafama yerleştirildi. Yavrunun yavrusu yarısı yılan yavrusu diye sevmeler, parayla akıl çelmeye sevgi satın almaya çalışmalar. 1 hafta yanında kalayım bütün ayarlarım bozulur sonra yine anacım uğraşırdı benimle. Zaten yaşım ilerledikçe baktı amacına ulaşamıyor kendi kesti selamı. Komple yılan yavrusu oldum :)

Bu yuvayı yıkanların yeri yok. Olmasında.

Ne büyük hakka giriyorlar. Annenizde çok çekmiş belliki.
Aklınıza neler sokmuşlar :KK43: Olan annenize olmuş.. En sevmesi, sevilmesi gereken zamanlarında evladından olmuş, yuvasından olmuş.
Babanız gölge olabilseydi ailesine bunlar olmazdı.
Neyseki şuan annenizin yanındasınız. Onun kıymetini bilin. Anne gibisi yok, gerçekten yok.

Bu yuvayı yıkanların yeri yok. Olmasında.

Ne büyük hakka giriyorlar. Annenizde çok çekmiş belliki.
Aklınıza neler sokmuşlar :KK43: Olan annenize olmuş.. En sevmesi, sevilmesi gereken zamanlarında evladından olmuş, yuvasından olmuş.
Babanız gölge olabilseydi ailesine bunlar olmazdı.
Neyseki şuan annenizin yanındasınız. Onun kıymetini bilin. Anne gibisi yok, gerçekten yok.

Çok haklısınız, gerçekten anne gibisi yok. Ama bizler çok şükür ki anne yönünden şanslı insanlarız. İnsanların hayatını zulme çeviren bir sürü anne de var ortalıkta. Allah o evlatlara sabır versin.

anne yanında olmak yılanlık olsada güzel boşver sen

boşanmak kurtarır mıı beni ve çocuğumu nasıl yapacam bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum

Göndermeyin. Çocuğunuz 2 yaşında, bu yaş sendromunu mutlaka biliyorsunuzdur. Kv çocuğun yanında size karşı kötü bir şey söylerse çocuk için büyük dert olur. Ya size tavır alır ya babannesine ya da arada kalır, kargaşa yaşar.

Çok istiyorsa kendi gelsin. Eşinize öyle söyleyin. Kavga etmeyin. 2 yaş sendromunu kendinize göre anlatın, çocuğun sizden ayrı oraya gitmesinin doğru olmadığını söyleyin, annen bize gelsin görsün evden kovmuyorum hem ikimizi bir arada görürse çocuk için daha iyi olur deyin.

52 gün görmeye gelmemişse, size tavrından gelmemiştir. Madem babanne oldun ne diye gelinle didişiyorsun gel torurunu gör. Böylesi kadınlara torun mu hak getirecek.

Mübarek günlerdeyiz, canınızı sıkmayın, eşinizle de kvnin size gelip çocuğu görmesi yönünde ortak karar verin.

X