- 8 Ocak 2014
- 578
- 415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama olur mu o büyük eşim böyle dedikçe sinirden ölüyorumSizi ayrı tutmasına sinir oldum..Oğlunuzu görmek isteyen eve gelir..Bu ne böyle siparişle torun geliyo annesi evde kalıyo.. O torun yumurtadan çıkmadı..Çok görmek istiyorsa torununu,annesine de katlanacak bi zahmet..
Allah yardım etsin size de, bana da..Benzer problemlerden şuan eşimle aramız bozuk..O uyuyor ben uyanığım..Bu saatte yalnız yalnız oturuyorum..Ne ramazanın tadı kaldı ne bişey Allah ıslah etsin vicdan versin bu insanlara..Ama olur mu o büyük eşim böyle dedikçe sinirden ölüyorum
Allah yardım etsin size de, bana da..Benzer problemlerden şuan eşimle aramız bozuk..O uyuyor ben uyanığım..Bu saatte yalnız yalnız oturuyorum..Ne ramazanın tadı kaldı ne bişey Allah ıslah etsin vicdan versin bu insanlara..
bundan sonra götürmezsen suç olur çünkü daha önceleri bu konu olmamışsa şimdi ne bahaneyle götürmeyceksinki.BİZ yani eşimin istegiyle götürdük hep ayagına yani
haklısın ama ben hiç bizaman isteyerek götürmedimbundan sonra götürmezsen suç olur çünkü daha önceleri bu konu olmamışsa şimdi ne bahaneyle götürmeyceksinki.
oglumun evde kendine ait dolapı var oyuncakları dagıtmasına bile kızmam ona baskı yapmam bi evde dagınıklık varsa çocuk oldugundandır der anneannem ve ekler Allah eksik etmesin diye lay lay oynarım çogu kez işimi bırakırım onunla oynamak için doğduğu günfden beri konuşurum evimizin yakınlarında park yok sokagımızda da kimseyi alındırmak istemem konyanın apdalı çok dışarı çıkmaya korkuyorum sadece 2 komşum var binada onlarda suriyeli gidecek pek kimsem yok annem var evi biraz uzak her canım istediğinde yol parası verip gidemiyorum annem ayrılan kardeşimin çocuguna bakıyor bide 11 yasında bi kardeşim var ikiside kız
kardeşmin hanımı aldattı o dönemler biz de ayrıydık eşimle benim doguma 3 hafta vardı onlar boşanınca ben bide ben annemleri yıkmayım dedim döndüm keşke dönmeseydim kv de her fırsatta yüzüme vurdu eşimde annemlere çok sık gidemiyorum çünkü oglumu yegenim ve küçük kardeşim dışlıyor
yegenim 6 yaşındaanne ve babası hiç bi zaman anlaşamadı çocugun psikoloji bozuk biraz tek ogluma degil herkese karsı öyle kimseyi sevmez kim olursa olsun evden koar 3 saat aralıksızaglayıp anneme eziyet ettiğini bilirim bana özel degil gidince rahat edemiyorum çocugumu odaya kitliyor vuruyor anneme eziyet ediyor vuruyor kardeşimde istemiyor hiç oyun bilmiyor diye baskada yasıtı yok maalesef olanlar da genelde kızNiye disliyorlar senin çocuğunu
altı üstü çocuk kavgaları kiskancliklari olmasın sakin