kocam annesi ve oğlum

şuan küs olduğunuzsizi sevmeyen ve torununu ilk 52 gün görmeyen kv deye çocugunuzu gönderir misiniz

• Ankete Katılan
    136
çok dramatize ediyorsun oyun çocuğu bu gönlüne bir girdin mi anneden başkasını görmez gözü..ve kaynanana yalnız yollama muhakkak sende git ve orda pür dikkat oğlunla ilgilen gönlünü hoş et eğlendr çocuk sana yapışsın ..anladın :KK66:
doğurup eger böyle buna benzer bişey yasarsan ben i aklına getir olur mu umarım böyle şeyleri yasamazsın

damdan düşenin halinden damdan düşer anlar demişler zorla senin istegin dışında sana düşmanlık besleyen ve bu düşmanlıgı çovuguna aşılayan bi kv den olsaydı çocugun senin elinden yemmek yemese bezini degiştirmene izin vermese sürekli vurup git dese bagırsa eşin olacak da her fırsatta babaanneyi arayıp konuştursa her agladığında her dakika babaanneyi anlatrsa arandaki bagı koparmak için herşeyi yapsa acaba sen ne yapardın bide üstüne hakaretler küfür yesen

neden babaannesini bu kadar sevdiğini düşünürdüm.. sizden farklı olarak ne yapıyor olabilir? çocuk yahu bu 25 yaşında yetişkinden bahsetmiyoruz.. 2 çikolata, 1 balona tav olur 2 yaşında bebek kategorisinde henüz.. zaten 52 gün küs kalmışsınız o zaman kim değiştirdi bezini :) yapmayın allah aşkına siz de biliyorsunuz abarttığınızı.. yarın geldiği zaman yemeğini sizden yemeyecek de kimden yiyecek, altını kim değiştirecek? siz ciddi takıntı yapmışsınız sağlığınız için hiç ama hiç iyi değil bu durum..

neden babaannesini bu kadar sevdiğini düşünürdüm.. sizden farklı olarak ne yapıyor olabilir? çocuk yahu bu 25 yaşında yetişkinden bahsetmiyoruz.. 2 çikolata, 1 balona tav olur 2 yaşında bebek kategorisinde henüz.. zaten 52 gün küs kalmışsınız o zaman kim değiştirdi bezini :) yapmayın allah aşkına siz de biliyorsunuz abarttığınızı.. yarın geldiği zaman yemeğini sizden yemeyecek de kimden yiyecek, altını kim değiştirecek? siz ciddi takıntı yapmışsınız sağlığınız için hiç ama hiç iyi değil bu durum..
çünkü kural yok oglum istedi diye tüm mutfak raflarını boşaltabiliyor sonra3 saat sırf oglum istedi diye ayakta durtuyor vs vs benim yapamayacam ve yapılması gereken herşeyi yapıyor neyse siz haklısınız ne diyeyim

doğurup eger böyle buna benzer bişey yasarsan ben i aklına getir olur mu umarım böyle şeyleri yasamazsın
bedduanın ince versiyonu değildir umarım yaptığın yine de benden sana bir dost tavsiyesi olsun..sen her şeye kapatıp kendini benim dediğim diye tutturursan ancak evde kendini ağlarken bulursun çünkü karşındaki insan ne dediğini istediğini biliyor ve yapıyor..

arkadaş kabullenmek istemiyor yapacak bir şey yok ofisim bizim başımıza gelince kendisini düşüncez artık dediği üzere.

Sagolun güzel şeyler yazmışsın malesef oğlum artık babaanneyi daha çok seviyor yavrum elimden kayıp gidiyor benimse dua etmekten ve aglamaktan başka çarem kalmadı

Çok çaresiz davranıyorsunuz. O sizin evladınız, neden annesinden çok sevsin ki ?
Eğer kötü davranıyorsanız, hırpalıyorsanız, vakit ayırmıyorsanız evladınıza tamam da aksiyse neden öyle olsun.
Sizinle geçirdiği vakitleri dolu dolu olsun, az da kurallarınızı esnetin bakalım ne olacak ?

2 yaşındaki çocuğunuzu yalnız göndermeyin. Bunun sonu yok. Yanında olun. Konuşmasanız bile o kadar emek verdiğiniz çocuğunuza bu tür sevgisizlikler aşılanmasına müsaade etmeyin..
Biraz akıllı davranarak bu durumu çözebilirsiniz . Duygusallığı bırakmalısınız

Kv ama terbiyesiz kadinmis ya nedemek anne pis cok sinirlendim:KK11: Allah size kolaylik versin.
Esinizde adam olsa bunlara izin vermez annasini uyarir.:KK12:

çünkü kural yok oglum istedi diye tüm mutfak raflarını boşaltabiliyor sonra3 saat sırf oglum istedi diye ayakta durtuyor vs vs benim yapamayacam ve yapılması gereken herşeyi yapıyor neyse siz haklısınız ne diyeyim

Sizinde mutfakta oğlunuza ait bir dolabınız olsun. İçine bir kaç büyük kepçe, tencere v.s koyun.. Ona anlatın bu dolabın yalnızca ona ait olduğunu. Zaten istediği şeyler varsa içinde diğerlerine karışmaz.
Çalışıyor musunuz ?

Çalışmıyorsanız sizde çocuğunuz için 3 saat ayakta kalabilirsiniz.. Parka gidin. Araba varsa ve kullanmayı biliyorsanız arabayla gezdirin . Alın sırt çantanızı, bebek arabasını, verin eline sağlıklı abur cuburlardan gezdirin işte oğlunuzu..

Çok birşey anlatmıyorsunuz, sürekli çaresiz gibi davranıyorsunuz. Ben gerçekten sizi anlıyorum, duygularınızı içten paylaşıyorum ancak böyle olmaz ki ? .. Biraz duygudallıktan çıkmalısınız.

Anneler kurallarla büyütüyor olması gerektiği gibi bir büyük gelip yıkıp döküyor ; bu yüzden annelerin çabası boşuna, azıcık esnek olunmalı.

Bu arada çocuklar alt değiştirirken , yemek yedirirken zaten huysuz olurlar, bunu kaybetme olarak düşünmeyin.

Çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum ; her iki durumda da bırakın elinizdeki süngeri oğlunuza ayırın vakitlerinizi.

Benimki de o yaşta tüm mutfak raflarını boşaltırdı; olması gereken o çünkü

Çocuğun gönlünü hoş ediyor; siz de edin; ben dün de yazdım; 2 yaşındaki çocuğu kandırıp babaannesini aramamasını bile sağlayamıyorsanız uyguladığınız yöntemleri tekrar gözden geçirin lütfen

Sizinde mutfakta oğlunuza ait bir dolabınız olsun. İçine bir kaç büyük kepçe, tencere v.s koyun.. Ona anlatın bu dolabın yalnızca ona ait olduğunu. Zaten istediği şeyler varsa içinde diğerlerine karışmaz.
Çalışıyor musunuz ?

Çalışmıyorsanız sizde çocuğunuz için 3 saat ayakta kalabilirsiniz.. Parka gidin. Araba varsa ve kullanmayı biliyorsanız arabayla gezdirin . Alın sırt çantanızı, bebek arabasını, verin eline sağlıklı abur cuburlardan gezdirin işte oğlunuzu..

Çok birşey anlatmıyorsunuz, sürekli çaresiz gibi davranıyorsunuz. Ben gerçekten sizi anlıyorum, duygularınızı içten paylaşıyorum ancak böyle olmaz ki ? .. Biraz duygudallıktan çıkmalısınız.

Anneler kurallarla büyütüyor olması gerektiği gibi bir büyük gelip yıkıp döküyor ; bu yüzden annelerin çabası boşuna, azıcık esnek olunmalı.

Bu arada çocuklar alt değiştirirken , yemek yedirirken zaten huysuz olurlar, bunu kaybetme olarak düşünmeyin.

Çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum ; her iki durumda da bırakın elinizdeki süngeri oğlunuza ayırın vakitlerinizi.

Sadece beğen butonu yetmedi de bir de buradan beğeneyim

Konu sahibi seçim sloganıydı hani "Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz"

2 yaşındaki çocuk haftada bir kaç görme ile babaanneci olmaz; demek ki çocuğu eğlendirmeyi vs biliyor.

Siz de çocuğu evirin çevirin; anne pis, anne kaka vs gibi söylemler de ülkemizde yaygın; benim kv ben kızarım diye bana dedirtemiyordu da pis dede, pis baba vs dedirtmek istiyordu.

biz çocuğu böyle terbiye etmiyoruz; kötü sözlere alıştırmıyoruz diye vermiştim cevabını.

Susmayın kv ye karşı; oturup ağlamak çözüm değil, siz çocuğunuza sahip çıkın; onlar zaten annelerinin sevmediği insanlardan uzak durur

şaşırdım gerçekten şaşırdım o dediğinizide denedim yoruldum bıktım canımdan usandım artık yasamak agır geliyor 6 yılımı mahvettiler anlatılmaz yasanır boşanma sansım olsa tek dk durmayacam ama yok tek duam çocugum bari görsün gerçek yüzlerini anasını bırakıp gitmesin savunsun yuvamdan benden çocugumdan ellerini çeksinler artık nefret etmenin doğru olmadığını savunan ben nefret ediyorum tiksiniyorum Allah ım ya kurtar beni yada onları uzak tut demekten başka çarem yok kalmadı eşim çocugu götürdü bugün gelirken en küçükkaynımda gelmiş daha 3 gün önce bizdeydi bıktım usandım artık

Kaç yaşında kayniniz

bedduanın ince versiyonu değildir umarım yaptığın yine de benden sana bir dost tavsiyesi olsun..sen her şeye kapatıp kendini benim dediğim diye tutturursan ancak evde kendini ağlarken bulursun çünkü karşındaki insan ne dediğini istediğini biliyor ve yapıyor..
hayır kesinlikle beddua degil asla ama asla demek istediğim bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekiyor ayrıca ilk mesajımda da dedim umarım hiç bi anne yasamaz sende yasamazsın diye

Çalışıyor musunuz ?

oglumun evde kendine ait dolapı var oyuncakları dagıtmasına bile kızmam ona baskı yapmam bi evde dagınıklık varsa çocuk oldugundandır der anneannem ve ekler Allah eksik etmesin diye lay lay oynarım çogu kez işimi bırakırım onunla oynamak için doğduğu günfden beri konuşurum evimizin yakınlarında park yok sokagımızda da kimseyi alındırmak istemem konyanın apdalı çok dışarı çıkmaya korkuyorum sadece 2 komşum var binada onlarda suriyeli gidecek pek kimsem yok annem var evi biraz uzak her canım istediğinde yol parası verip gidemiyorum annem ayrılan kardeşimin çocuguna bakıyor bide 11 yasında bi kardeşim var ikiside kız
kardeşmin hanımı aldattı o dönemler biz de ayrıydık eşimle benim doguma 3 hafta vardı onlar boşanınca ben bide ben annemleri yıkmayım dedim döndüm keşke dönmeseydim kv de her fırsatta yüzüme vurdu eşimde annemlere çok sık gidemiyorum çünkü oglumu yegenim ve küçük kardeşim dışlıyor

Son düzenleme:
Kv ama terbiyesiz kadinmis ya nedemek anne pis cok sinirlendim:KK11: Allah size kolaylik versin.
Esinizde adam olsa bunlara izin vermez annasini uyarir.:KK12:
yok onun anası herseyden kıymetliymiş bu arada eşim ve diğer kardeşleri babaannelerinden halasından amcamlarından nefret ederler oysa objektif baktıgımda hiçde abarttıkları kadar kötü degiller ben bunu anlamıyorum işte

arkadaş kabullenmek istemiyor yapacak bir şey yok ofisim bizim başımıza gelince kendisini düşüncez artık dediği üzere.
özürdilerim o mesajım iiçin tamamiyle yanlış anlaşıldım sizleri arkadşım gibi görüp azcık sitem etmiş olabilirim ama özürdilerim hatta şimdi kendim kiblecem yeterki siz yanlış anlamayın ve yorumlamayın tek korkum yanlış anlaşılmaktır bu hayatta

Konu sahibi seçim sloganıydı hani "Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz"

2 yaşındaki çocuk haftada bir kaç görme ile babaanneci olmaz; demek ki çocuğu eğlendirmeyi vs biliyor.

Siz de çocuğu evirin çevirin; anne pis, anne kaka vs gibi söylemler de ülkemizde yaygın; benim kv ben kızarım diye bana dedirtemiyordu da pis dede, pis baba vs dedirtmek istiyordu.

biz çocuğu böyle terbiye etmiyoruz; kötü sözlere alıştırmıyoruz diye vermiştim cevabını.

Susmayın kv ye karşı; oturup ağlamak çözüm değil, siz çocuğunuza sahip çıkın; onlar zaten annelerinin sevmediği insanlardan uzak durur
iyilikle defalarca dedim ama yok zaten bilerek yaptıgını kavga edince anladım amacı sabrımı zorlayıp ona cevap vermem tartışmam ki oda ogluna bak gördünmü diyebilsin 6 yıllık evlilikle 2 kere cevap verdim kv deye ama çok yıpratıldım çok tırnakları heran hazır yani saldırmak için bekliyor Allah bilsin baska bişey demem

oglumun evde kendine ait dolapı var oyuncakları dagıtmasına bile kızmam ona baskı yapmam bi evde dagınıklık varsa çocuk oldugundandır der anneannem ve ekler Allah eksik etmesin diye lay lay oynarım çogu kez işimi bırakırım onunla oynamak için doğduğu günfden beri konuşurum evimizin yakınlarında park yok sokagımızda da kimseyi alındırmak istemem konyanın apdalı çok dışarı çıkmaya korkuyorum sadece 2 komşum var binada onlarda suriyeli gidecek pek kimsem yok annem var evi biraz uzak her canım istediğinde yol parası verip gidemiyorum annem ayrılan kardeşimin çocuguna bakıyor bide 11 yasında bi kardeşim var ikiside kız
kardeşmin hanımı aldattı o dönemler biz de ayrıydık eşimle benim doguma 3 hafta vardı onlar boşanınca ben bide ben annemleri yıkmayım dedim döndüm keşke dönmeseydim kv de her fırsatta yüzüme vurdu eşimde annemlere çok sık gidemiyorum çünkü oglumu yegenim ve küçük kardeşim dışlıyor

Eğer kurtarılabilecek yuvanız varsa savaşın umutlu.. Her ailede böyle problemler olabiliyor. O olmazsa bu oluyor.
Herkes bir şeylerle imtihan ediliyor.

Eşinizle yeniden detaylıca , güzelce konuşun.. Önce onurlandırın onu, sonra kalbinden vurun, vicdan yaptırın.
Çocuğunuz üzerinden kimse oyun oynamasın.
Belirli periyodlarla gidersiniz eşinizin annesine.
Yalnız göndermektense mutlaka sizde gidin.
Eşinize hep olumlu yanlarından söz edin.
Şikayeti tamamen bırakın bir kaç ay.
Sizi olduğundan biraz daha farklı görsun bir sure.
Bakalım ne olacak .

Eğer kurtarılabilecek yuvanız varsa savaşın umutlu.. Her ailede böyle problemler olabiliyor. O olmazsa bu oluyor.
Herkes bir şeylerle imtihan ediliyor.

Eşinizle yeniden detaylıca , güzelce konuşun.. Önce onurlandırın onu, sonra kalbinden vurun, vicdan yaptırın.
Çocuğunuz üzerinden kimse oyun oynamasın.
Belirli periyodlarla gidersiniz eşinizin annesine.
Yalnız göndermektense mutlaka sizde gidin.
Eşinize hep olumlu yanlarından söz edin.
Şikayeti tamamen bırakın bir kaç ay.
Sizi olduğundan biraz daha farklı görsun bir sure.
Bakalım ne olacak .
Tamam zaten istemesem de annesiğile götürüyor

X