kocam annesi ve oğlum

şuan küs olduğunuzsizi sevmeyen ve torununu ilk 52 gün görmeyen kv deye çocugunuzu gönderir misiniz

• Ankete Katılan
    136
Ben gonderirdim. Kucucuk cocugu doldursalar ne olur??

Canım ben küçükken çok yaşadım. Annem babam ayrı. Annanem babama doldurur babannem anneme doldurur. Çok berbat çocukluğum oldu. Bence en güzeli kafa rahat büyümek. Gerçekten anlıyor çocuklar.

gelp özürdiledi ve çocugu götürdü bıktım artık

Ben göndermem ki zaten görüştürmüyorum da.bana saygısı olmayan insanlar çocuğuma da sevgi gösterisi yapmasın bir zahmet.:KK62:

Ben göndermem ki zaten görüştürmüyorum da.bana saygısı olmayan insanlar çocuğuma da sevgi gösterisi yapmasın bir zahmet.:KK62:
keşke bende gönderemesem bu elimde olsa ama direnmekten kavga etmekten yaşamaktan bıktım

Canım ben küçükken çok yaşadım. Annem babam ayrı. Annanem babama doldurur babannem anneme doldurur. Çok berbat çocukluğum oldu. Bence en güzeli kafa rahat büyümek. Gerçekten anlıyor çocuklar.

Ama burda anne baba ayri degil ki. Cocugu babasinin yaninda neden doldursunlar? Tek olsa tamam da bana biraz fazla paranoya geldi..

keşke bende gönderemesem bu elimde olsa ama direnmekten kavga etmekten yaşamaktan bıktım
Valla bir cinnete bakar yani:KK53: bu çocuğun %51 i bana ait( 9 ay taşıdım bir tık önde olayım) göndermiyorum kardeşim. 18 yaşına gelmedi daha kiminle görüşeceğine anne baba karar verir baba yanlış hareket ediyorsa sadece anne karar verir.bak gene onları hatırlattınız bana :KK11::rolleyes:

Çocuk sadece sizin çocuğunuz değil, keşke aranız iyi olabilseydi ama değilse bile bunu çocuğa yansıtmaya gerek yok bence. Ben olsam gönderirdim. 1 gün de kalmasına müsaade ederdim. Babaannesi sonuçta.. Doldurma muhabbetide, eğer onu teketmiş olsaydınız size karşı doldurabilirlerdi. Yanındasınız hemde hergün. Çocuğunuzun hemen dolduruşagelebileceğini sanmıyorum..

Siz de çok fevrisiniz. Azıcık sakinlik iyidir.
Yaşamaktan bıkacak bir şey yok. Alt tarafı çocuğunuz babaannesine gitmiş. Çok abartmışsınız bazı şeyleri.

Ben olsam torununu görmesine karışmazdım.Sorun benimle onun arasında çünkü çocuğu arada kullanmak oluyor bu.Böyle şeylere hiç katılmıyorum bireysel olaylar bireysel kalmalı kesinlikle.Hem zaten anlaşamadığınız biriyse onun gelmesi yerine babasının götürmesi dha iyi olur.Yarın bigün sürekli sana değil torunuma geldim diye evden çıkmassa daha mı iyi olacak.Bence yanlış yapmışsınız eşinizde kızmakta haklı çünkü çocuk onunda çocuğu.Bunun kararınızı asla kendiniz veremezsiniz.Çok ayıp etmişsiniz ne olursa olsun.

Yaşamaktan bıkacak bir şey yok. Alt tarafı çocuğunuz babaannesine gitmiş. Çok abartmışsınız bazı şeyleri.

Size göre herkes herseyi abartiyor zaten bu yorumada sasmadim. Siz insanlari yargilamak yerine gercek bir yorum yapamıyorsunz sanirim. Yorumunuzu bi okuyun içerik yok resmen :) siz türkçe de mi sorun yaşıyorsunuz acaba yoksa çok garip :)

Canım o senin kayinvalidenle kendi sorunun bebegini karistirmadan hallet derim.

Ben görümcemle tartıştım 2 ay önce falan. Kaynanamla problemim yoktu kendi kendine tribe girdi :))) Bebeğim 3 aylık. Ne aradı , ne sordu torununu. Eşimde annesine bu yüzden kızdı. Ama yarın birgün olurda bebeğimi görmek için ayaklarına kadar getirilmesini isterlerse asla yollamam. Kendi gelsin görsün çok seviyorsa....

herkes yaşadığını bilir

Iyi de Ramazan I'n başından beri daha 10
Gün geçti bu ne özlem yani

2 yaşındaki çocuğun babaannem diye ağlayıp telefona istemesi de ilginç benimki iki yaşında zor baba diyordu yani

Eviniz çok mu yakın çocuk babaanneyi istiyor ya da çok mu sık görüşülüyor yani bu kadar getir götür olaya dönmüş

Benimki 2-3 ayda bir görmez de

1 saatlik mesafe haftanın en az3 günü beraberdik sürekli tepemde kendi çocuguma sahip çıkamaz oldum bıktım gerçekten bıktım şu okunan ezanların hatrı için Allah ım ne olurşu insanları nçocugumdan yuvamdan rızkımdan uzak tut
Iyi de Ramazan I'n başından beri daha 10
Gün geçti bu ne özlem yani

2 yaşındaki çocuğun babaannem diye ağlayıp telefona istemesi de ilginç benimki iki yaşında zor baba diyordu yani

Eviniz çok mu yakın çocuk babaanneyi istiyor ya da çok mu sık görüşülüyor yani bu kadar getir götür olaya dönmüş

Benimki 2-3 ayda bir görmez de

1 saatlik mesafe haftanın en az3 günü beraberdik sürekli tepemde kendi çocuguma sahip çıkamaz oldum bıktım gerçekten bıktım şu okunan ezanların hatrı için Allah ım ne olurşu insanları nçocugumdan yuvamdan rızkımdan uzak tut

Bu kadar içli dışlı nasıl olunur bir saatlik mesafede

Hiç işi gücü yok mu üşenmiyor mu

En iyi ilaç mesafe

Bence sende de kabahat asla aramazdın çocuk istese de

Unutur başka şeye dikkatini verince 2 yaşındaki çocuk

Sanki her istediğini yapıyor musun da Kv yi arıyorsun çocuk istiyor diye

Bu kadar içli dışlı nasıl olunur bir saatlik mesafede

Hiç işi gücü yok mu üşenmiyor mu

En iyi ilaç mesafe

Bence sende de kabahat asla aramazdın çocuk istese de

Unutur başka şeye dikkatini verince 2 yaşındaki çocuk

Sanki her istediğini yapıyor musun da Kv yi arıyorsun çocuk istiyor diye
bizim çocugu görmen lazım unutmuyor ogün uyuyuncaya kadar agladı kv denin işi gücü yok dantel örgü falan hiç çocuklar ve kp der saat 8 demeden kv uyurken işe giderler akşam 8 dönüş ev işi yok yani haftada1 süpürge okadar evde de kp der cimri oldugundan sadece makarna patates arada bi kahvaltı o kadar öyle pazaramarkete gidelim derdi yok o gün ne lazımsa o cüz i miktarda alınır depresyon ilacı alıyor sinir hastası

bizim çocugu görmen lazım unutmuyor ogün uyuyuncaya kadar agladı kv denin işi gücü yok dantel örgü falan hiç çocuklar ve kp der saat 8 demeden kv uyurken işe giderler akşam 8 dönüş ev işi yok yani haftada1 süpürge okadar evde de kp der cimri oldugundan sadece makarna patates arada bi kahvaltı o kadar öyle pazaramarkete gidelim derdi yok o gün ne lazımsa o cüz i miktarda alınır depresyon ilacı alıyor sinir hastası

Îki yaş inat çağırdır da istersen unutur

Babaanne diye ağlayan çocuğu al markete götür parka götür 50 kuruşa da çubuk kraker al ağa oğlum Paşa oğlum de unutur

Olay 52 gün olayı değil bence..
Çocuğu doldurmayan bir kayınvalide dahi olsa, hatta iyinin iyisi... Çocuk sizindir, sizinledir.. Ananın hakkı babadan üstündür.. Sizinle gelip gidebilir bence.. Ayrı göndermeyin lütfen.. Çocuğun da kafasında soru işaretleri uyanacak gereksiz.. Annem neden yok? sorgulaması da başlar nihayetinde.. Size gelsin çok istiyorsa, torunun iyiliğini düşünen zaten kaldırır bir yerini gelir.. Konu eşiniz olsaydı "karışamazsınız, gidip gelmeli, annesidir" diye fikir yürütebilirdim.. Ama çocuk size emanet en çok..
Hele bir de dolduran, evliliğe 3. kişi olmaya çalışan, zararı dokunan bir kadından bahsediyorsak buna akrabalık bağı denmez zaten... Babaanne, çocuğun huzurlu büyümesi gereken evin huzurunu kaçıran biri ise, ne nenedir, ne akraba, ne bağ çocuk için.. apaçık düşmandır...
Tabi bu benim fikrim...

X