kocam annesi ve oğlum

şuan küs olduğunuzsizi sevmeyen ve torununu ilk 52 gün görmeyen kv deye çocugunuzu gönderir misiniz

• Ankete Katılan
    136
Ben olsam göndermem.
Normalde kin gütmeyi doğru bulmam ama madem torununu seviyor, annesine de saygı duymalı. Oğlu evlenmiş gitmiş çocuk yapmış, yuvaya karışmış daha neyin kavgasını ediyor bu kayınvalideler anlamıyorum. Biz onlardan küçüğüz hata edebiliriz, doğruyu göstermek yerine hemen bi tripler bi tafralar aman ya...

eğer eşiniz başa çıkabilecekse gönderin bence. eğer sizi çocuğa karşı kötülerse ve çocuğun psikolojisini bozarsa göndermeyi kesersiniz.

Çeyrek derken yeni doğdu sandım ama 2 yaşındaymış neden çeyrek takılacak acaba? Bir de benim fikrim şu, görüşmeseniz de onun torunu oldugu gerceğini degistirmez. Kendisinin size karşı hataları olabilir ama eşiniz böyle bir şey istediyse onu kırmamalıydınız bence. Haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz belki de kendinizi. Çok vakit kaybetmeden eşinizi arayıp kayınvalidenizle aranızdaki problemle çocuğunuzun ve kendisinin bir ilgisi olmadığını, isterse götürebileceğini söyleyin. Bir de eşinizle aranız açılmasın.

canım kızartma çekmişti aksam a getir demiştim çocuğu göndermedim diye getrmemiş

ilk 52 gün görmemişlerdi çeyrek takmamak için bide o dönemde tartışmıştık eşim eve geldi

Amaaaaan niye sorun ediyosunuz.Gonderin isterse gece de kalsin deyin .Bi kac gunde bakabilirler.Babannesi bişey yapmaz ya..
Niye eşinizle aranizi bozuyosunuz o dedi bu dedi.
Cocuk kaç yasinda.Siz gezin tozun .Çocuğu bırakıp sinemaya fln gidin.
Bazen öfke doğru kararları engeller.

ama ya yaptıkları hakaretleri ogluma anne pis anneye vur annesi git diyen kv de ye gönderirdiniz yani
Ya siz annesiniz zaten çocuk 360 gün sizde bi kaç kere görüp anne pis diyen birinin lafıyla çocuk anne düşmanı olmaz ki. Peki sizce oğlunuzu gönderip sorunsuz güne devam etmek varken eşinizle böyle bi kavgaya gitmeye lüzum var mıydı

Sizi görüşmek için zorlamadığı sürece bence sorun olmamalı. kayınvaildeniz ne kadar kötü biri olursa olsun, sorunu sizinle olacaktır, torunu ile değil. Eşinizide zor durumda bırakıyorsunuz. O çocuk sadece size ait değil. Tabiki bu sık sık değil ama siz müsait olduğunuzda ona göre ara sıra yollarsanız evliliğiniz daha güzel olacaktır. Dediğim gibi eğer sizide götürmeye çalışırsa ve size yaptklarını unutup sineye çekmenizi istediği an işte asıl o zaman sorun olamalı.

ilk 52 gün görmemişlerdi çeyrek takmamak için bide o dönemde tartışmıştık eşim eve geldi

çeyrek takmamak için kısmı senin görüşün heralde, ama burdan görünen tartışmışsınız ve gelmemiş

adamla kavga ettin dünyayı dar ederim dedi üstüne kızartma mı istedin almayacağı açık değil miydi

X