- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
kocam çocuk ne anlayacak boşver desinler diyor ama çocugum beni hergün kovuyor vuruyorBu durumda gonderemezdim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocam çocuk ne anlayacak boşver desinler diyor ama çocugum beni hergün kovuyor vuruyorBu durumda gonderemezdim sanırım
istiyorsa gelsin görsün kovan yok kiÇocuk sırf senin olsaydı al sakla derdim ama saçmalamışsınız mübarek günde..dert sizin çocukla nenesinin bağını hangi hakla kesersiniz.
2 yaşına girdi
kocam çocuk ne anlayacak boşver desinler diyor ama çocugum beni hergün kovuyor vuruyor
R bu da mantıklı tabi ama eşinizin size vadettiği kara günleri napacaksınız..huzurunuz kaçacak bugunistiyorsa gelsin görsün kovan yok ki
kaçtı zaten keşke boşanıp kurtulabilsemR bu da mantıklı tabi ama eşinizin size vadettiği kara günleri napacaksınız..huzurunuz kaçacak bugun
Ya siz annesiniz zaten çocuk 360 gün sizde bi kaç kere görüp anne pis diyen birinin lafıyla çocuk anne düşmanı olmaz ki. Peki sizce oğlunuzu gönderip sorunsuz güne devam etmek varken eşinizle böyle bi kavgaya gitmeye lüzum var mıydıama ya yaptıkları hakaretleri ogluma anne pis anneye vur annesi git diyen kv de ye gönderirdiniz yani
biliyor zatenEsinize de söyledinizmi bunları
Hicbirsey sizin evladinizla iliskinizden önemli değil
Herkes haddini bilecek
Gonderirim cunku tek benim cocugum degil, kocamin da cocugu ve babaannesine gitsin akrabadan uzak buyumesin isterim..
ilk 52 gün görmemişlerdi çeyrek takmamak için bide o dönemde tartışmıştık eşim eve geldi
Çocuğu dolduruyorlarmış. Ben olsam bende göndermezdim.