- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
- Konu Sahibi persephone__
-
Annesinin ne suçu var ki hem kavga ederiz istemiyorum çok üzülüyorum kavga edinceSen de onun anasiyla dalga geç nasıl oluyormuş görsün
Onlar bize göre biraz daha domestik. Ama bazı konularda canımı sıksa da genel olarak seviyorum diyebilirim kv'mi :/Silik bir kadin olmasindansa tercih ederim boyle olmasini. Esin biraz ezik mi acaba! Kendi annesi nasil biri?
Eşinin karakteri öyleyse bu olayı kavga etmeden kapatamazsin ama. Ben anneme laf ettirmem gerekirse kavga da ederim.Annesinin ne suçu var ki hem kavga ederiz istemiyorum çok üzülüyorum kavga edince
Kv ni sevebilirsin ama esin bence cidden annesini icten ice begenmeyip senin annenle bu sekilde dalga gecip senin gozunde annesini yuceltiyor olabilir mi? Tam soyleyemedim ama yani senin annen kotu olmasi gereken benim domestik annem mesajiyla annesinin eksiklerini kapatmaya calisiyor olabilir mi?Onlar bize göre biraz daha domestik. Ama bazı konularda canımı sıksa da genel olarak seviyorum diyebilirim kv'mi :/
Yok o öyle düşünse direk söyler mesaj vermeye çalışmaz :/ ayrıca kendi yaşam tarzının (tabi ailesinin de) en ideali olduğuna dair hiçbir şüphesi yok. Sadece annemle dalga geçmesini ve annemin kibarlığından ötürü bişey dememesini ve benim de sinirlenmemi komik buluyor. Garip geliyor ama malesef böyle şeyleri komik bulan biri.Kv ni sevebilirsin ama esin bence cidden annesini icten ice begenmeyip senin annenle bu sekilde dalga gecip senin gozunde annesini yuceltiyor olabilir mi? Tam soyleyemedim ama yani senin annen kotu olmasi gereken benim domestik annem mesajiyla annesinin eksiklerini kapatmaya calisiyor olabilir mi?
Ilginc birisi bu konuda..Yok o öyle düşünse direk söyler mesaj vermeye çalışmaz :/ ayrıca kendi yaşam tarzının (tabi ailesinin de) en ideali olduğuna dair hiçbir şüphesi yok. Sadece annemle dalga geçmesini ve annemin kibarlığından ötürü bişey dememesini ve benim de sinirlenmemi komik buluyor. Garip geliyor ama malesef böyle şeyleri komik bulan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?