• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam annemle dalga geçiyor

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
31
Arkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç :KK43:

Düzenleme: arkadaşlar bu mevzu kapandı, kocamla bir süredir ayrıyız (başka bir konu yüzünden). Konuyu tekrar gündeme getirme sebebim bazı üyelerin son durumumu merak etmesi.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama konunu okurken icimden 'anası kadar basina tas dussun' dedim. Tepkinde gayet haklısın. Ne demek anayla dalga geçmek!!! Bence kocani kenara çek bi konuş. Annen seni damadı dalga geçsin diye mi verdi o adama!!! Kim bilir ne kadar üzülüyordur da mutluluğun için ses cikarmiyordur annen.

Madem hic care yok adam anlamaz filan diyosun denemekten bisey kaybetmezsin diye düsünüyorum. Al karsina ciddi ciddi konus "ben anneme yaptigin sakalardan nefret ediyorum. saka yapmani istemiyorum lutfen yapma" diye.. yapmaya devam ederse sen boyle tepkiler verdiginde en azindan nedenini bilir

Harbi öküz kocan. Belli ki laftan anlamıyor.

Kısasa kısas. Sende onun anasına babasına aynı şeyi yap. Yüzlerine yapamıyorsan evde başbasayken yap.

Birşey bul işte onu annesine yakıştır. Bunu devamlı yap. Belki anlar.

Eşin de sana birşey derse, gözüm şaka yapıorum dersin.

Ayrıca kocanın yaşını bilmem ama annenin yaşında ki bi insana kendi yaşıtı gibi davranıp dalga geçmesi miğde bulandırıcı.

Ayrıca o bunu yaptıgında kızma. Kızdıkça daha çok yapıyor bunu. Mesela sosyete mi dedi ya da elit, evet benim annem elit ve kültürlü çok sükür senin aile gibi cahil değil de lafı koy.

Benden demesi.

Kocan tam bir öküz ayısıymış ne zannediyor kendisini
Ben olsam direkt karşıma alır konuşurdum. Ne demek sen kemdi annen gibi sevip sayman gereken annemle böyle konuşuyorsun derdim.

Silik bir kadin olmasindansa tercih ederim boyle olmasini. Esin biraz ezik mi acaba! Kendi annesi nasil biri?

Silik bir kadin olmasindansa tercih ederim boyle olmasini. Esin biraz ezik mi acaba! Kendi annesi nasil biri?
Onlar bize göre biraz daha domestik. Ama bazı konularda canımı sıksa da genel olarak seviyorum diyebilirim kv'mi :/

Onlar bize göre biraz daha domestik. Ama bazı konularda canımı sıksa da genel olarak seviyorum diyebilirim kv'mi :/
Kv ni sevebilirsin ama esin bence cidden annesini icten ice begenmeyip senin annenle bu sekilde dalga gecip senin gozunde annesini yuceltiyor olabilir mi? Tam soyleyemedim ama yani senin annen kotu olmasi gereken benim domestik annem mesajiyla annesinin eksiklerini kapatmaya calisiyor olabilir mi?

Kv ni sevebilirsin ama esin bence cidden annesini icten ice begenmeyip senin annenle bu sekilde dalga gecip senin gozunde annesini yuceltiyor olabilir mi? Tam soyleyemedim ama yani senin annen kotu olmasi gereken benim domestik annem mesajiyla annesinin eksiklerini kapatmaya calisiyor olabilir mi?
Yok o öyle düşünse direk söyler mesaj vermeye çalışmaz :/ ayrıca kendi yaşam tarzının (tabi ailesinin de) en ideali olduğuna dair hiçbir şüphesi yok. Sadece annemle dalga geçmesini ve annemin kibarlığından ötürü bişey dememesini ve benim de sinirlenmemi komik buluyor. Garip geliyor ama malesef böyle şeyleri komik bulan biri.

Yok o öyle düşünse direk söyler mesaj vermeye çalışmaz :/ ayrıca kendi yaşam tarzının (tabi ailesinin de) en ideali olduğuna dair hiçbir şüphesi yok. Sadece annemle dalga geçmesini ve annemin kibarlığından ötürü bişey dememesini ve benim de sinirlenmemi komik buluyor. Garip geliyor ama malesef böyle şeyleri komik bulan biri.
Ilginc birisi bu konuda..

Kimse kusura bakmasın, benim kocam senin dediğin kadarını yapsaydı ben o adamı mahvederdim...
Onun doğurduğu anaysa, benim ki de ana... Ben nasıl saygı duyuyorsam o da duyacak.
Ha duymuyorsa, kendisi bilir...

Herşeyden öte insanların şakalaşması aile içerisinde güzel birşeydir, fakat bu terbiyesizlik boyutunu almış artık.
Kaldı ki annen zaten durumdan rahatsız. Bu kadarını da anlamıyorsa zaten kocanda ciddi bir öküzlük var.

Bizde de oluyor bazen, olmuyor değil. Nedir bu damatların kaynanaları ile şakalaşma derdi anlamış değilim.
Benim annem de çok şaka kaldırabilen bir insan değil... Ben uyardığımda en azından eşim anlayıp bir daha yapmıyor.
Fakat senin işin ve durumun daha zor. Allah yardım etsin.
Bence ne sen bu kadar fevri bir çıkış yarat, ne de annen. En güzeli pası babana at.
Madem ki damat bey kayınpederi ile oturup birasını içebiliyor, o zaman baban ile konuşacaksın uygun bir dille annene bu şekilde davranmaması gerektiğini kocası olarak söylesin bakalım. Ona nasıl tepki verecek?

Ya kusura bakma ama şu an kocana aşırı derecede gıcık olmuş vaziyetteyim...

Kocam genel olarak böyle arkadaşlar. Geçen mahalledeki markete gittik orda kasiyer kız var. Çok seviyorum çok saf çok iyi bi kız. Allah günah yazmasın dış görünüşü güzel değil ama kalbi çok güzel. Neyse kız bütün iyi niyetiyle kocama "samet abi bana burda delikanlı kız diyorlar erkeklerin yapamadığı işleri apoyorum kasa kaldırıyorum diye" dedi. Saçma ama bından mutlu olmuş demek ki. Ben de "aa ne güzel" falan dedim. Kocam öküzü ne dedi ? "Bence tipin yüzüden öyle diyolardır arzu puhahhaha" diye kahkaha attı. Kız nasıl üzüldü çıkana kadar beş yüz kere kocam adına özür dilemek zorunda kaldım :(

Back