- 14 Şubat 2025
- 19
- -12
- 1
- 27
- Konu Sahibi Bilgehan24
-
1 milyondur o 1 trilyon olsa duramazsınKocam 1trilyon borç yapmış babasi ödeyecek ama ben yine de çok kötü hissediyorum annemlerle bile paylaşamadim hem seviyorum hem de akillanmayacak gibi geliyor güvenim yok ne yapmalıyım boşalmalı mıyım daha yeni evlendim geçen Mayıs'ta bunu nasıl yapar anlamiyorum !!!
o kadar milyon milyar borcu kime nasıl yapmış??Kocam 1trilyon borç yapmış babasi ödeyecek ama ben yine de çok kötü hissediyorum annemlerle bile paylaşamadim hem seviyorum hem de akillanmayacak gibi geliyor güvenim yok ne yapmalıyım boşalmalı mıyım daha yeni evlendim geçen Mayıs'ta bunu nasıl yapar anlamiyorum !!!
Yemınle ilk aklımdan gecenı siz yazmışsınızTrilyon derken? Milyon mu demeye çalışıyorsunuz? 3 milyar 750 milyon, sen milyar...
Forexte batmış hırsına yenik düşmüş sonra babasıyla konuyu kapatacaklar ama ben ne yapayım bilmiyorum !!Bunu nasıl yaptığını siz bilirsiniz.
Neye ve kime borç yapmış?
Hah aynen öyle hay çok yaşa! Bu nedir ya! Daha paraları bile ayırt edemiyor bu insan hayret ediyorum.27 yaşındasın.
Paradan altı sıfır 2005'te atıldı.
Yani paraları ilkokulda falan gördüğün süreçte yoktu bu trilyon muhabbeti.
Yani insan bu kadar günlük bir konuda kendine 20 senede nasıl bir şey katamaz neyini anlayamaz aklım almıyor benim.
Bu durumda kocanın borcunu sorgulama yetisine sahip olduğundan emin değilim ben, adam belki gitti araba aldı yaptı borcu belki kumar oynadı yaptı ne olduğunu bildiğine emin misin?
Forexte batmış hırsına yenik düşmüş sonra babasıyla konuyu kapatacaklar ama ben ne yapayım bilmiyorum !!
Hah aynen öyle hay çok yaşa! Bu nedir ya! Daha paraları bile ayırt edemiyor bu insan hayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?