Kocam 1trilyon borç yaptı

Kocam 1trilyon borç yapmış babasi ödeyecek ama ben yine de çok kötü hissediyorum annemlerle bile paylaşamadim hem seviyorum hem de akillanmayacak gibi geliyor güvenim yok ne yapmalıyım boşalmalı mıyım daha yeni evlendim geçen Mayıs'ta bunu nasıl yapar anlamiyorum !!!
Nereye yapmış borcu ? Eğer baba ödeyecekse daha kötü bir şey bu adam kolayca kurtulduğu için bir daha yapar

Forexte batmış hırsına yenik düşmüş sonra babasıyla konuyu kapatacaklar ama ben ne yapayım bilmiyorum !!

Forex de batması için oraya yatıracak 1 milyonu olması lazım ? Kredimi çekmiş napmış

Kredi kartı limiti 1milyonmus onu kullanmış
Kredi kartı limiti değildir o, bir miktar kredi çekmiştir çektiği krediyi de forexe koymuştur.
Forex kaldıraçlı bir piyasadır, nedir kaldıraç? Örneğin 1000 lira koyup 1 milyon liralık oynayabilirsiniz, oynadığınız para sizin değil kasanındır, eşiniz gibi bu piyasayı bilmeden kaldıraçlı piyasaya bodoslama girenler böyle batar, sonrada kendisine ait olmayan parayı ana babası ödesin diye ağlar.

Allah bilir bir de Forex’i SPK izni olmayan illegal bir yerden oynamıştır.

Kredi kartı limiti değildir o, bir miktar kredi çekmiştir çektiği krediyi de forexe koymuştur.
Forex kaldıraçlı bir piyasadır, nedir kaldıraç? Örneğin 1000 lira koyup 1 milyon liralık oynayabilirsiniz, oynadığınız para sizin değil kasanındır, eşiniz gibi bu piyasayı bilmeden kaldıraçlı piyasaya bodoslama girenler böyle batar, sonrada kendisine ait olmayan parayı ana babası ödesin diye ağlar.

Allah bilir bir de Forex’i SPK izni olmayan illegal bir yerden oynamıştır.
1000 lira yatırıp 1 mılyonluk oynamak mı 😳 çok riskli olduğu burdan bariz belli . Bende borsa gibi yatırım zannettim

1000 lira yatırıp 1 mılyonluk oynamak mı 😳 çok riskli olduğu burdan bariz belli . Bende borsa gibi yatırım zannettim
Borsa değil, borsanın kanunları yönetmelikleri var ama forex yurtdışı piyasa enstrümanı ve spk izni almayan kurumlar müşterilerine forex oynatamaz illegal sayılıyor izinsiz olursa.
Borsada da kredili işlemler var, kredili oynayan hele de sıfır bilgiyle kredili işlem yapan batar ama forex daha beterdir, kaldıraçlı oynayıp öyle büyük batarsın ki batarken de anlamazsın, spk izni olmayan bir kurum vs yerden işlem yapıyorsan spk kurumu bir kapatır paran da gider.

Borsa değil, borsanın kanunları yönetmelikleri var ama forex yurtdışı piyasa enstrümanı ve spk izni almayan kurumlar müşterilerine forex oynatamaz illegal sayılıyor izinsiz olursa.
Borsada da kredili işlemler var, kredili oynayan hele de sıfır bilgiyle kredili işlem yapan batar ama forex daha beterdir, kaldıraçlı oynayıp öyle büyük batarsın ki batarken de anlamazsın, spk izni olmayan bir kurum vs yerden işlem yapıyorsan spk kurumu bir kapatır paran da gider.
bazen bilmemek daha iyi galiba bu tür şeyleri 🙈

Bir kere yapmış yine yapacak,son olmayacak. Alismaya başla canım. Şimdi babası ödeyecek ya sonra. Bunun arkası kesilmeyecek haberin olsun 🥴

hem seviyorum hem de akillanmayacak gibi geliyor güvenim yok ne yapmalıyım boşalmalı mıyım
Sorunuza gelince boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama borçlarını babası kapattıkça bilmediği mecrada borç yapmaya devam edecektir, para yönetimini beceremeyen bir adamla işiniz zor maalesef.

bazen bilmemek daha iyi galiba bu tür şeyleri 🙈
Evet ama sağdan soldan eş dost arkadaştan bu piyasaları duyup bende zengin olacağım hırsıyla bilmeden dalınca da böyle oluyor, internette falanca yerde yaşayan 19 yaşındaki E. A forexten şöyle zengin oldu, bilmem neredeki 30 yaşındaki B.U bitcoinden böyle zengin oldu gibi fake haberlere inanıyor bu insanlar, onlara nasıl inanıyorlar o da ayrı bir mevzu🤷‍♀️

Evet ama sağdan soldan eş dost arkadaştan bu piyasaları duyup bende zengin olacağım hırsıyla bilmeden dalınca da böyle oluyor, internette falanca yerde yaşayan 19 yaşındaki E. A forexten şöyle zengin oldu, bilmem neredeki 30 yaşındaki B.U bitcoinden böyle zengin oldu gibi fake haberlere inanıyor bu insanlar, onlara nasıl inanıyorlar o da ayrı bir mevzu🤷‍♀️
Kolay yoldan zengin olma isteği

1 milyon kredi çekmek için gelirinin de iyi olması lazım, ya da parça parça mı çekti? Konuda hiç detay yok ama borsa işi değil bi, kumar oynamış basbayağı. Planınız nedir peki?
Borsa gibi değilmiş bende öyle sandım ama Yukarda açıklandı . 1000 tl yatırıp 1 mılyon oynanan bi yatırım şekliymiş

Kolay yoldan zengin olma isteği
Bir gecede zengin olmak ancak masallarda olur:))) masal yaşını da geçtiler bu insanlar.
Bu piyasaları bilen biri olarak yazıyorum, forexten zengin olamaz büyük batar, borsada 1 gecede zengin olamaz, hele en ufak fikri olmadığı halde kredili işlem yaparsa vay haline.

Parayla para kazanmak belli bir bilgi birikimi ve disiplin ister.

Bir gecede zengin olmak ancak masallarda olur:))) masal yaşını da geçtiler bu insanlar.
Bu piyasaları bilen biri olarak yazıyorum, forexten zengin olamaz büyük batar, borsada 1 gecede zengin olamaz, hele en ufak fikri olmadığı halde kredili işlem yaparsa vay haline.

Parayla para kazanmak belli bir bilgi birikimi ve disiplin ister.
Keşke paraları olsa da oynasalar oda yok . Olan ailelere oluyor . Allah akıl fikir versin .

Back
X