• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocali kadinin evine kocasinin gelicegi saatte gitmesi normalmi?

eşinizin gelme saatini ayarlıyo gibi. Bir daha aradığında akşamları müsait olamıyoruz dersin canım sen varken gelsin. Artık evlisin eşin var. Yanlış yapıyor.

peki eşinizin bekar erkek arkadaşları gelseydi, yinemi rahatsız olmazdınız

Evde bir erkek olmasiyla bir bayanin olmasi her zaman ayni sey degil..arada bir olmasi durumunda bazen insanlar kalabilir..ilerleyen yorumlara baktim bu arkadas biraz fazla abartmis galiba...ben her zaman dengeden yanayim..

benim hic böyle yapiskan arkadaslarim olmadi...o yüzdende hic bir zaman rahatsiz olmadim...dedigim gibi insanlar kendilerini ve sinirlarini bilioyrsa ne ala..bilmiyorsa uygun bir dille söylenebilir...herkesin anlayabilecegi bir dil mutlaka vardir...

baslıga cok guldum kocalı kadının evı:1:herhalde yoresel bır tabır oldu bu.konunuza gelırsek esınız gelmeden arkadasınızın kalkması daha uygun olurdu tabı.her defasında boyleyse kıbarca uyarabılırsınız rahatsız oluyorsanız

Ben de ister komşum olsun isterse arkadaşım, eşi eve gelmeden önce kalkarım.
Adam işten yorgun geliyordur, evinde rahat etmek ister. misafir varken tabii ki rahat olamaz. Kadın derseniz o saatte misafirle mi sohbet edecek, yemek mi hazırlayacak.
Arkadaşınıza bir şekilde söylemeniz lazım. Belli ki kendisi bunu düşünemiyor.

samimi olmadığın birinin bu kadar araması garip bence arkadaşın yanlız biri ve arkdaş edinmeye çalışıyor seni sevmiş belli ki bir bağ kurmaya çalışıyor bir de vakit ve adab kavramından haberi olsa iyiydi

arkadaşınız düşüncesiz biraz olabilir bu, siz müsait değilim deyin,misafiri var veya misafirliğe gideceğiz deyin,hamileyim halsizim uyuyorum her akşam bu aralar diyin samimi olsanız neyse derim ama tesadüfen tanıştık diyorsun orası garibime gitti..neyse kötü niyetli olduguna inanmıyorum kızın pek arkadaşı yok galiba vakit geçsin istiyor,en güzeli arada sırada kabul edin kalbini d ekırmadan.

bencede kocalı kadının evıne gıdılmez aksam aksam:9::9::9:
valla suc sızde benıde arkadaslar arıyor gelmek ıcın esım ısten gelıcek olmaz yarın musayıtım yarın gel dıyorum

Evde bir erkek olmasiyla bir bayanin olmasi her zaman ayni sey degil..arada bir olmasi durumunda bazen insanlar kalabilir..ilerleyen yorumlara baktim bu arkadas biraz fazla abartmis galiba...ben her zaman dengeden yanayim..

benim hic böyle yapiskan arkadaslarim olmadi...o yüzdende hic bir zaman rahatsiz olmadim...dedigim gibi insanlar kendilerini ve sinirlarini bilioyrsa ne ala..bilmiyorsa uygun bir dille söylenebilir...herkesin anlayabilecegi bir dil mutlaka vardir...

eşinin yerine koyarsan kendini bence pek fark yok, ikiside aynı.. neticede ha kadın ha erkek bekarsa o zaman ya uygun saatlerde evde ya da dışarıda görüşecekler böylesi daha uygun olur

Aslında burdaki önemli nokta sana gelerek kocan varken ya da yokkan size-sana engel olması. Yani sen yemek yapacaksın kız sana geliyo yada seni çağrıyo yapamıyorsun,iş yapacaksın yapamıyosun,kocan geldi başbaşa kalacaksınız kalamıyorsunuz,dinlenecek dinlenemiyo ne bilim belki donla oturmak isteyecek oturamıyo

yani normalde evde kocan varken kız hiçmi gelmeyecek elbette gelecek görüşeceksiniz,evde yada dışarda ama bunun ne kadar sıklıkta olduğu önemli
belli ki kıza çoktA hayır diyemiosunn

ama sen artık yavaştan tavını koymaya başla. en son ne yaptın ettin bilmem konularıda çok okuyamadım ama aradığında ne derse desin gelemem eşim gelecek yemek yapmam lazım de. eğer o sana gelmek isterse gel ama senle ilgilenemem şunu şunu yapcam de ona rağmen gelirse sen ona aldırış etmeden ne yapman gerekiyosa yap ilgilenme,arada telefonunu açma falan ve en mantıklısı adam gibi rahatsız oluyorsanız eğer, kızla konuş...daha çok eşini öne sürererek rahat edemiyo,başbaşa kalmak istiyo o yüzden sen gel ama eşim geldikten kısa süre sonra git de bunda bişey yok..alınırsada kendi bileceği

bence eşinizin rahatsız oldugunu söyleyin ve bi zahmet çekinsin bundan. yok bundan çekinmiyorsa açık açık belirtin. belki bilmiyordur böyle şeyleri. en azından öğrensin.

günaydın
ee juelide ne yaptın halledebildin mi bu sorunu?
inşallah kurtulmuşundur..

kocalı kadın??

hayatımda ilk kez duydum bu tabiri
mümkünse de bir daha duymayayım

konuya gelirsek,
istemiyosanız kabul etmeyin bence

Arkadaslar,
bir sorunum var. Bir Arkadasim var, pek yakinda degiliz hani. Ama bu arkadas beni hep arar görüsmek ister, kendisi bekar. Ben de artik evli oldugum icin, görüsemiyorum, vaktim az, hem ondan önce aile, iyi arkadaslar gibiler dururken tabiiki vakit ayiramiyorum istedigim gibi.
Neyse bu arkadas hepaksam kocamin eve gelme saatine 2-3 saat önce arar ve gelmek ister. Benim ise o saate yemek yapmam lazim veya baska islerim de olyuor. Gelince de gitmiyor tabii, esim geliyor hemen aksam yemegine oturuyoruz birsey de yemiyor arkadasim öyle
laklak yapyior. Esim buna biraz sinirleniyor gibi.Kocali kadinin evine öyle gidilirmi? Yoksa biz biraz geri kafali mi davraniyoruz? Kimseyi kirmak da istemiyorum! Böyle bir durumla karsi karsiya kalan varmi?

"Kocalı Kadın" nedir Allah aşkına yaa? Aitlik eki gibi bir şey mi :)

Anlatim yanlis olmus biraz:))
Benimde yan komsum bosanmis bi kadindi 25 yaslarinda. Cocugu ile benim oglum cok iyi anlasiyo diye yemege falan davet ederdim oturmaya gelirdi..
Bir gun diger arkadasim alma evine genc dul kadin kocani ayartir dedi:))
Bende ilk once cok guldum komik gelmisti esimede anlattim...
Hic ihtimal vermedim ama icimede kurt dusmustu tabi acabaaa olabilirmi diye:))
Davetleri kesmedim ama komsum tasindi bu arada.. Hem davet et hem suphe duy cok utandim kendimden ama iyikide tasindi cunku artik olur olmaz saatte evde bi sorun icin esimi cagirirdi. Esim ordayken bornozla gezerdi evde...

Bence durumu arkadaşına güzel bir dille anlatabilirsin.
Eğer gelmek istersen eşim eve gelmeden önce gelirsen daha rahat oturup konuşuruz diyebilirsin.
Ben de evli arkadaşıma gitsem eşinin gelme saatine yakın evime giderim çünkü adam işten yorgun gelecek rahatsız olurum açıkcası rahatsız ederim diye.

Son düzenleme:
Back