Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konunun içeriğinden çok başlık çok ilgi çekiyor ,ne yalan söyleyeyim ben de yukarıda ki arkadaş gibi ilk başta "Kocaelili kadın" olarak okudumneyse konu içeriğine dönecek olursak ; siz zaten bu arkadaşınızdan çok da hoşnut olmadığınızı cümlelerinizle belirtmişssiniz .Hoşlanmadığınız bir insan için dertlenmeye bence gerek yok ,görüşmek istemiyorum müsait değilim deyin olsun bitsin .
![]()
kocalı kadın ne ayol
evli desene şuna
bizde bekarlar olarak kocasız kadınız o zaman
şekerim mesafeni koyarsan kimse gelmez merak etme
Arkadaslar,
bir sorunum var. Bir Arkadasim var, pek yakinda degiliz hani. Ama bu arkadas beni hep arar görüsmek ister, kendisi bekar. Ben de artik evli oldugum icin, görüsemiyorum, vaktim az, hem ondan önce aile, iyi arkadaslar gibiler dururken tabiiki vakit ayiramiyorum istedigim gibi.
Neyse bu arkadas hepaksam kocamin eve gelme saatine 2-3 saat önce arar ve gelmek ister. Benim ise o saate yemek yapmam lazim veya baska islerim de olyuor. Gelince de gitmiyor tabii, esim geliyor hemen aksam yemegine oturuyoruz birsey de yemiyor arkadasim öyle
laklak yapyior. Esim buna biraz sinirleniyor gibi.Kocali kadinin evine öyle gidilirmi? Yoksa biz biraz geri kafali mi davraniyoruz? Kimseyi kirmak da istemiyorum! Böyle bir durumla karsi karsiya kalan varmi?
kocalı kadın nedir yahu evli deyiverin ya kolaydan..
aradığında kabul etmeyin sizde
aklıma bir fikir geldi
güvenebileceğin bir ortak arkadaşınız yok mu?
bigün 2sini birden çağırsan diğer arkadaşla anlaş.. arkadaş olması da şart değil senin kuzenin falan da olabilir.. eşin eve gelir gelmez kalksın.. "ben kalkıyorum adamcağız da dinlensin" gibi laflar etsin.. diğeri hiç oralı olmazsa "hadi sen kalkmıyo musun?" o pişkinliğe vurup yoo falan derse o kişi de suratına şaşkınca baksın
ben her zaman örneklemeden ve taşlamadan yanayım böyle şeylerde :)[/QUOTE
Harika bir fikir, cok tesekkür ederim ;-)
Evet evlilik hayati bekarlik gibi rahat olmuyor..Birde insanin sevdigi yakin arkadasi olursa daha farkli tabii, seve seve görüsmek istersiniz..Ama böyle pek sevmediginiz, pek tanimadiginiz ve aslinda pek sohbetiniz olmadigindan hic görüsmek istemediginiz biri olupta, karsi taraf israrla en yakin arkadasimm diyorsa is zor tabii..Asosyal insanlar degiliz bizde, misafirperveriz, severiz insan agirlamayi..Ama düsüncesiz insan, arka arka 3-4 defa evi eve cikmassam 5-6 kere de cebi ariyor, ona da cikmassam mesaj atiyor..Dün yine öyle bir gün gecirdim arkadaslar onun icin inanin sinir krizi gecirdim ve buraya yazmaya karar verdimAllah kimseye böyle yapiskan bir insan musallat etmesin, gercekten esimle kötü oluyorum bu insan yüzünden!
Valla benim ekar arkadaslarim geliyordu..esimde hepsine karsi son derece iyiydi..Valla ben bu durumdan hic bir zaman rahatsiz olmadim..ama ben gitmem.o ayri mesele..neyse simdi arkadaslarimda evliler ve görüsemiyorum artik..bence cok takma kafana...