Kocali kadinin evine kocasinin gelicegi saatte gitmesi normalmi?

kocalı kadın ne ayol
evli desene şuna
bizde bekarlar olarak kocasız kadınız o zaman
şekerim mesafeni koyarsan kimse gelmez merak etme

Son düzenleme:

Ben de diyorum gözleri iyice bozduk ne biçim okumuşum diye demk ki gözler de sorun yokmuş sevindim.

Canim benin sen artik arkadaşlarınla ayda yilda bir görüşmen gerekir.
Sirt birt ariyorlarsa, bahane uydur.
Artik senin evine bekar arkadaşlarin degi, evli ciftlerin gelmesi daha uygun.
Ne eşin bekar bir arkadaşini getirsin, nede sen. Ailen seni yada sizi bu konuda hic uyarmadilarmi?

Bekarlarla ayda yilda bir dışarda buluş yeter. Olmuyorsa cok erken gelsinler bir zahmet. Ve acikca eşin yemek saatinde rahatsiz ola bilecegini yada yorgun ola bilecegini söyle.

Valla benim ekar arkadaslarim geliyordu..esimde hepsine karsi son derece iyiydi..Valla ben bu durumdan hic bir zaman rahatsiz olmadim..ama ben gitmem.o ayri mesele..neyse simdi arkadaslarimda evliler ve görüsemiyorum artik..bence cok takma kafana...

Ben ewime kabul etmem şahsen. We esmde rahatsz olyosa hc etmem. Ackca söylerdim

bekar deilim evliyim ama milletin kocasi evdeyse gitmem gunduz olsun ak$am olsun
ben boyle gordum boyle biliyorum canim
ya kotu niyetli yada çok du$uncesiz bi arkda$in var
kotu niyetli olma ihtimali du$uk buyuk ihtimalle du$uncesiz ve akli bi kari$ havada olmali :)
gelse bile e$iyin anahtar sesini duyunca toparlanip evine gitmeli mantiklis budur

arayinca musait deilim faalan de ..

Son düzenleme:
aynen böyle düşünüyorum, eger aramızda akrabalık bağı yoksa ve sadece komşumsa kocası evdeyken gitmem, kocam evdeykende mümkünse gelmesin yani ...

kocalı kadın! :) başlığa takıldım ben yahu ...
arkadaşınız biraz düşüncesizmiş kocasız olunca rahat tabi :)
şaka bir yana bazı şeyler bekar gibi olmuyor evin düzeni için kadın da erkek de buna uymalı tek kadın için,
geçerli değil bu...ev,arkadaş,iş,aile dengesi baştan kurulmalı yoksa toparlamak zor oluyor.

aradıgı zaman mutlaka bahanelerle atlatın daha olmadı ızah edın esınızın rahatsız oldugunu kı adam haklı ısten gelmıs tam rahatlayacak keyıf yapacak evde baskası olunca olmaz sız tavrınızı belırleyın ayrıca cok da samımı degılmıssınız anladıgım kadarıyla yanı oncelıgınız degıl o yuzden tatlı dılle uygunca ızah edın sonucta haklı olan sızsınız veya ortak bır tanıdıgınızdan yardım ısteyın o konussun ıkaz etsın yoksa basınız agrıyacak gıbı gorunuyor allah yardımcınız olsun

kocalı kadın nedir yahu evli deyiverin ya kolaydan..
aradığında kabul etmeyin sizde

Kocalı kadının açıklaması şudur: Başta dullar olmak üzere bekar olup evdeki kocanın üstüne atlamak için halihazırda bekleyen kişi ve kişilerin haricinde kalan ve KOCA ile kocalı kadın olarak kalmak üzere kendinden önce ölmeyeceği veye boşanmayacağı; zira KOCASIZ kadın pozisyonuna düşürülmeyeceği üzerine senet imzalanması durumudur. Babamı depremde kaybettik.annem bu tip kadınlar yüzünden (kendisi 55 yaşında) kendisini çevresinden soyutladı. Kadıncağız güne giderken yakası kürklü deri ceket giymiş.Bu senetli kadınlarımızdan biri aaaa ne bu ceketin biz KOCALI kadınlar bile giymiyoruz demiş.Hayat, sen kime ne getireceğini bilirsin...

aklıma bir fikir geldi
güvenebileceğin bir ortak arkadaşınız yok mu?
bigün 2sini birden çağırsan diğer arkadaşla anlaş.. arkadaş olması da şart değil senin kuzenin falan da olabilir.. eşin eve gelir gelmez kalksın.. "ben kalkıyorum adamcağız da dinlensin" gibi laflar etsin.. diğeri hiç oralı olmazsa "hadi sen kalkmıyo musun?" o pişkinliğe vurup yoo falan derse o kişi de suratına şaşkınca baksın
ben her zaman örneklemeden ve taşlamadan yanayım böyle şeylerde :)

arkadaşım bahaneye hiç gerek yok ki.. neden '' eşim gelir birazdan, bu gün görüşmeyelim, eşim yorgun oluyor, dinlenmek istiyor, biz başka zaman görüşelim '' yada eşiniz geldiğinde hala gitmiyorsa '' kusura bakma bu gün bir planımız var, çıkacağız birazdan '' demiyorsunuz anlamadım, ha bunu dersem kırılır diyorsanızda merak etmeyin, bunda kırılacak bi şey yokki, sizin bunu demeniz değil asıl onun yaptığı ayıp, hiç araya başkalarını sokmayın, bu geçici çözüm olur, en iyisi direk yüzüne söylemek

sinir oluyorum böyle anlayışsız, bencil insanlara, ne işi var canım akşam saatinde sende, birde yemek falan yemişsiniz, ben hiç dayanamam söylerdim mutlaka

ben kocası evde olan bir bayanın evine asla gitmem bana da gelinsin istemem zaten kendini bilen bir kadın da gelmez canım
arkadaşın aradığında kabul etme müsait değilim de yada gün içinde bir saat söyle gelsin eşin gelmeden de gitsin.

peki eşinizin bekar erkek arkadaşları gelseydi, yinemi rahatsız olmazdınız

Nezakette bir yere kadar.
Evdende arasa, ceptende arasa o saatlerde kabul etmeyin.
Programımız var, misafirimiz var, hafta sonu yalınız kalmak istiyor eşim gibi mazeretlerle kırmadan
Geri çevirin.
Gündüzleri daha müsait oluyorum, akşamları gelmek yerine gündüzleri görüşelim deyin anlar artık herhalde.
Bazen açık konuşmak daha iyi sonuç veriyor.

yani bence eşin rahatsız olmakta haklı sonucta adam evinegeliyor bi uzanmak ister bi rahat giyinmek ister kaldı ki sende yemek yapman gerekir kocan gelmeden hazırlık yapman gerekir bunları ona kırmadan söyle bence yada kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yapıcaksın.

hiç hayırlı bir durum değil..
niyeti bozuk da olabilir..
herşeyi düşünmeniz lazım...
ararsa müsait değilim eşim gelice yorgun oluyor diyebilirsin..
ama kadın uyanık bikaç saat önceden arıyor...
sende öyle bile olsa bişeyler uydur
fazla samimi olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…