• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalarnza, sevgilinize nasl hitap ediyosunuz?

aşkom pitanem,pebişim canom dadlum sevgülüm balım şirinim miniğim şişkom dombikim
derim. bazen ulennnn derim genelde böle derim aslında..
o da bana aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım der, bı kere soyler tabı ama bunu der
eskıden mınosum derdı köpek cagarır gıbı kaydirigubbakcemile3 şimdi sade aşkım der ya da adımı söler veya hıc bır sey demez

Ben ona; aşkım, bitanem, hayatım, koca bebeğim, erkekim, paşam, herşeyim, mükemmel sevgilim, karizmatik aşkım, aşkitom, kaymağım, balım :asigim:daha da hatırlmadım şimdi canım yaa
Hiç ismiyle hitap etmedim :delphin:

Ben Aşkım,sevgilim,hayatım,kocacım derim O ise bebişim,yavrum,karıcım der.Ben hiç ism
yle hitap etmedim,O ise çok nadir ismimle hitap eder.Onu seviyorumŞeniz :asigim:

biz de hiç ismimizle hitap etmeyiz,hatta ismimizle hitap etmişsek laf arasında,anlarızki ismi kullanan bişeye çok fena bozulmuş kaydirigubbakcemile3
askerde olduğu için eğer mektupta yazıyosam herşeyim diyorum,yanımdaysa konuşurken genelde hayatım diyorum.çokkkk özledim yine yaaaa :çok üzgünüm::asigim:

Kızınca eşşek, normalde sıpa derim..
Allah'ım ne güzel ilişkimiz var kaydirigubbakcemile3

aşkım yada sevgilim derim..o da bana bitanem der genelde..ismiyle hitap ettiğimde "Bişey mi oldu?" diye soruokaydirigubbakcemile3

Herkes gibi birtanem , aşıkm , sevgilim , hayatımın anlamı , herşeyim , canımın içi , bebğim deriz :)
Ama farklı olaraaak ;
Aşkulatam , portakallı tarçınlı kurabiyem , fromboazlı pastam , krokanım , karamelim de deriz birbirimize :icecream:
Ne aç aşıkalrız :dance:
Ama o nasıl beceriyorda bu kadar zayıf anlamıyorum her dakika yiyor ama zayıf ve kaslı :D ee futbolcunun hali başka :D

aynen bizdede kim kime ismiyle hitap ediyorsa belliki bişeye bozulmuştur Çok üzgünüm çoook birbirimize genelde ömrüm,nefesim,aşkım,hayatım,bitanem gibi klasik ifadeler kullanırız. benim arkadaşlarımdan bir çift vardı birbirlrine kalbim diye hitap ediyorlardı çok hoştu.

genelde öyle sanırım ............
bizde birmirimizde bozludugumzda isim ile hitap ederiz ve anlarız ki yanlış birşey var diye,genelde ben kızdıgımda ismini uzatırım böyle cannnnnnnnnnnn gibisinden kaydirigubbakcemile3 oda zaten anlar ....
yoksa genelde o bana canım,aşkım,kalbimın sahibi,bitanem herşeyim,hayatımın anlamı,dünyam,karıcım,kadınım,delim benim hastayım sana,gıcıgım,sevgilim,yerim seni canımın ici, vs vs vs der
bende fazla alışkın degilim henüz sevdigim halde hemde cok sevdigim halde söyleyemiyorum icimde kalıyor düğümleniyor söylemek istiyorum ama :utangac:
şuanda zaten ayrıyız düğüne kadar....genelde mesajda yazarım aklıma ne gelirse bende sizin gibi alışsam ne mutlu bana olur,bana telde seni cok seviyorum özledim deyince sorar yasen ben hmm derimdelikafadulden ve biliyorum ki hemen ne hmm söyle lütfen der yada bende derim o zamanda derki bende nekaydirigubbakcemile3 der............genelde gıcıgım benim delimsin sen benim derim öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte

valla ben sürekli aşk böcegim derim oda bal petegim der geçinip gidiyoz işte kocişkomla..

o benim,

CANIM
....
boncuk gözlüm
sevdiceğim
aşkım
uyuzum

kızgın olduğum zamanlarda da ismini soylerim :D

Back