Kocaları Avutmak Kolay Olacak mı?

Alexander mı? O filmde gay seksi vardı da bu konu ciddi ciddi işleniyor muydu ya? Hiç sevmemiştim o filmi, hiç kimse sevmemişti hatta.
O fiziksel temas olayının kültürel olduğunu biliyorum canım, sen dedin ya erkekleri yakınlaşırsa.... falan filan, ona cevaben yazdım yani erkeklerin yakın olmasıyla o iş olsaydı tüm Türkler gay olurdu anlamında. Milletçek fiziksel teması seviyoruz ya hani...

ben anlamayacağına karar verdim ve yazmıyorum.

Evet gay seksi vardı ama tabi sadece başlangıcını gösteriyorlar, öyle yani var dediysek o kadar da degil Millet de o yüzden sevmedi zaten filmi

Mesela Alexander ile Bagoas arasındaki eşcinsel ilişkiydi, öpüşüyorlar falan... Ama Alexander ile Hephaiston (onu da Jared Leto oynuyordu, 30 secnds to Mars'ın solisti) arasındakini de gay ilişki gibi durmasına ragmen öyle degildi çünkü hiç öpüşmüyorlar bile filmde. Hatta filmin başlarında Aristo, Alexander ve arkadaşlarına ders verirken (çocukluklarında) açıklıyor aslında bu ilişki şeklini;

''When men lie together in lust, it is a surrender to the passions, and does nothing for the excellence in us. But when men lie together, and knowledge and virtue are passed between them, that is pure and excellent. When they compete to bring out the good, the best in each other, this is the love between men that can build a civilization.''

Benim de demek istedigim buna benzer bir şey. Yani gaylik artmaz ama, erkekler arası aşırı baglanma olabilir ve bu durumda kadınlar şu anda gördükleri kıymetin binde birini dahi göremez.

Niye ya Brokeback Mountain'i herkes sevdiydi, hatta popularitesini ve gişe hasılatını da büyük oranda buna borçluydu. Hollywood sever eşcinsel temalı filmleri. Demokratlar ya hani, Obama falan...
Yook ya olur mu öyle şey? Kadınlarla erkekler arasındaki cinsel çekim olduğu müddetçe olmaz öyle şey. hem olsaydı Avrupada falan olurdu.
Bence aşırı maskülinite de aşırı feminite de insanları zayıf yapar,biraz törpülemek gerek ya neyse, onu da başka ara tartışırız.

Kısacası kadın kendi ne yaparsa yapsın her halükarda devlet korumasına giriyor.
Özellikle bu mesaja bittim.
Demek kadın ne yaparsa yapsın devlet koruması altına giriyor öyle mi?
Peki sevgili boş beyin, soruyorum sana, madem kadın ne yaparsa yapsın devlet tarafından korunuyor ve korunacak.
O zaman neden 13 yaşındaki kıza 24 erkek tecavüz ederken rızası vardı deniyor?
Ya da neden Özgecan öldürüldüğünde akşam vakti tek başına neden sokaktaydı deniyor?
Ya da tacize ve tecavüze uğrayan bir kadın neden üstünde tahrik edici bir şey var mıydı gibi 'erkek hükümdarlığı soruları' alıyor?
Neden?

bizim erkeklerimiz oturduğu semte yaklaşamazsa, kapısında polis beklerse insan içine çıkmaya utanır.
Bunu da alıntılamadan edemedim.
Polis beklermiş kapıda o zaman da insan içine çıkmaya utanırmış öyle mi?
Gücü kuvveti yetmeyen birine dayak atarken utanmıyor da, tecavüz ederken 'onu istemeyen birine saldırmayı' normal buluyor da bunlardan mı erkeklikleri hasar görüyor?

şahsiyet normları belirlenebilirdi iki cins için bizimkisi gibi bir kültürde,bu yasa ekmeğe poşet yasası, şapka kanunu gibi,baştan herkes uyguladı ceza korkusuna sonra takan olmadı.bir de bu durum üstüne karısına diş geçiremeyen nefret besleyen haklı haksız erkekler faili meçhule sürükleyecekler karılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…