Ya zaten biri bunu yazınca patlatıyorum kahkahayı. Çevresi tarafından çok begeniliyor hepsi de nedense.
Sonradan gay olmak zaten yok, ben de palavra diyorum onun için. Onların kafasındaki palavra da o işte, propaganda.
Yanak yanaga öpüşmeler falan kültürle, alışkanlıkla alakalı. Mesels ABD'de koltuk altını alan erkeklere gay diyorlarmış
O yüzden daha çok kısaltma işlemi falan kullanıyorlarmış. Burada ona ''ıyy igrenç'' derler.
Ama suistimal çok rahat yapılabilen bir şey. Bugünkü boşanmalarda bile gayet rahat oluyor... ki kültür henüz degişmedi ülkede çok fazla. Yani mesela kadına kanunen hak veriliyor ve ondan sonra ooo sonuna kadar kullanıyor. Kanun eliyle ex kocasını sömürüyoor. Tabi haklı oldugu halde haksız duruma düşenler de var bir sürü.
Ama mesela karı-koca tartışma yaşasa, medyadan sürekli propaganda yiyen, ''şikayet edin ya, yapın ya, polise gidin ya, arkanızdayız ya'' falan diye... kadın bir anda polisi arasa normal bi tartışma yüzünden, bu kanun sebebiyle artık kadın şikayetinden pişman olsa bile ffark etmeyecek, adam hapse girecek ya da 6 ay uzaklaştırma...
Filmin adı ''Alexander''. Collin Farrell, Angelina Jolie, Anthony Hopkins falan var filmde.