yaratıcı ol, romantik ol demekle olacak şey değil ki bu.
sev beni demez insan. seviyorum seni der.
ilgi, alaka, sevgi, soyut duygular kendiliğinden gelişir, dürterek gelişmez.
varsa vardır, gelir.
12 sene oldu evleneli. bir gün demedim romantik olsan biraz.
değil çünkü.
içten gelir bir his bu.
arzuladığım gibi davranırım. sakınmam. onda da olmayanı istememeliyim. yapmacık davransın istemem.
aksine yaratıcı ol deyince insan tıkanır. söyleyeceği varsa da duraksar.
birbirini kabullenmek ile alakalı durumlar.
açıkcası benı okadar cok konuda degıstırmeye calısıyo degıstıremeyınce kısıtlıyokı artık gına geldı
oyuzden bende aynısını yapmaya calısıyorum canım romantızmmı ıstıyo romantık ol,biyeremı gtmek ıstıyo gel benı suraya götür daha bi çok örnek
insan ektıgını biçer o bana bu sekılde davrana davrana bunu aşıladı dogal olarak onu oldugu gibi kabulleneyım ayy canım oda ınsan yalnız kalmaya kafayı dınlemeye hakkı var
güleryuzlu tatlı dıllı olayım erkek bunu ıster falan..yokyaaaaaa
o benım ıhtıyaclarımı ısteklerımı nekadar düşünyo acaba????????
10 yıllık kız arkadaslarımla görüşemıyorum onlar kötü onlar şöyle böyle ben varım sadece ben benn
ee sen varsında huzur yaşattıgın bi anmı var kardeşımmm
benım psıkolojımı düşün birazda rahat bırak benı yaaaa diye baslıyorum bendee
onunla bişey yamaktan keyıf almıyorum cogunlukla cünkü hep jkavga çıkıyo
uyumlu olmak surat asmamak neşeli olmak falan filan
bunları herşeyi yutmak anlamına gelmiyorki..
konuşarak söyelemek lazım sıkıntını...
kocan hadi anneme gidiyoruz dediğinde oturup saatlerce bunun kavgasını yapmaya gerek yok mesela..güler yüzle GİTMİYORUM. DE BİTTİ...
KAVGA EDECEKSE ETSİN..BAĞIRACAKSA BAĞIRSIN..NE DİYECEKSE ETSİN..DUVARLA ORDA BENİM YERİME DİNLER ONU..SABAHA KADAR KUDURCAK DEĞİL YA..ELBET SAKİNLEŞİP GELİP ÖZÜR DİLECEK..ÇÜNKÜ BEN SADECE GİTMİYORUM DEDİM OKADAR..LAFLARI SIRALAYIP BAĞIRIP ÇAĞIRAN OYDU..HALİYLE VİCDANI SIZLAYACAK OLANDA O..BEN HANIMLIĞIMI BOZMADIM SAYGISIZLIKTA YAMADIM...ONA UYMADIM AMA O KENDİNİ REZİL ETTİ...
İSTEKLERİMİ ESKİSİ GİBİ YİNE SÖYLİCEM..AMA KISA VE ÖZ BİTTİ.KARDEŞİM..
LAK LAK LAK YAPMAYA GEREK YOK..BU ÖYLESİNE BİR ÖRNEK TABİ..HERKES KOCASININ HUYUNU SUYUNU BİLİYOR ONA GÖRE TAKTİK GELİŞTİREBİLİR..
BENİ ARKADAŞLARIMLA DIŞARIYA GÖNDERMİYOR DİYELİM..CANIM BENİMDE ONLARLA BİRLİKTE OLUP KAFA DAĞITMAYA İHTİYACIM VAR..ONLAR DİLEDİKLERİ GİBİ GEZİYORLAR EŞLERİ İZİN VERİYOR..SEN VERMİYORSUN BELKİ KENDİNE GÖRE HAKLI SEBEPLERİN VARDIR..SENİ ÇİĞNEMEK İSTEMEM..AMA SENDE BENİ ANLA BENİMDE İHTİYACIM VAR AŞKIM..
DEDİĞİN ZAMAN BUNA HANGİ ERKEK HAYIR DER YADA HANGİ ERKEK BUNUN İÇİN KAVGA EDER..HATİCEYE BAKMA NETİCEYE BAK..DEDİĞİNİ YAPTIRYORMUSUN EVET..EEEEE DAHA NE
canımmm yazdıkaşrın cok güzel ama işte bunları uygulayacagın kocanın kıvamıda önemlı
diyorum askım benım senın yerın ayrı sen benım en özelımsın kımse senın yerını alamaz ancak bı bayan bazen hemcınslerıne ıhtıyac duyar konusmak ıster dewrtlesmek ıster,bu eşini ikinci plana attıgı anlamına gelmez.
sadece bayansı bı duygudur,dısarda görüşmek yada evde bulusmak tercıh meselesıdır
ben evımde arkadaslarımı agırlamak ısterımmm keyıflı saatler geçırmek ısterım.benım mutlu olmam eşimide mutlu eder degılmı sevgılım.sen ne düşünüyosun??
ve kocamın cevabı:
ben evımde kımseyı ıstemıyommmm bız yeterız bırbırımıze madem benle zaman gecırmek ıstemıyosun ne halt etmeye evlendın
senın o arkadasların 5 para etmezz,sen benımle mutlu ol,olamıyosanda ne halın varsa gör ama bu konu bıdaha acılmıycak ıstemıyom kız mız.bıdı bıdı,gerisi kavga zaten..