Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşey dicem ama kızma ......
ben yazdığından bişi anlamadım şuan da kafamda başka şeyler var ondan olabilir ama vall anlamadım kızma ne olur
sindim resmen sindirdi çünkü yorulduğumu hissediyorum hep mi ben uğraşacam dediğim çok oldu
ben gerçekçi akılcı
o eğlenceli haytı tiye alan işine gelmezse beyaz yalanları söyleyen bi adam oldu başıma
umursamazın teki bide hep ben eyleme geçecem
ben kocaya bugün mesaj filan çekeyim diyordum ama vazgeçtim..sizi bilmem ama ben yavaş yavaş ilerlicem...önce ses tonumu yumuşatıcam..yani şöyle hemen herşeye zınarmıcam..cazgırlık yapmıcam ve kolay kolay suratımı düşürmücem..ayrıca kibar olcam kızlar..odunluğu bırakcAM..İLK HEDEFLERİM BUNLAR..
sanırım iki yada üç haftada buna alıştırırım herifimi..uysal bir kedi gibi görünce beni sanıyorum bağrına basacaktır hahahahahahahaha
bu zaman zarfında kendim atlamıcam üstüne kocamın canı istediğinde yatacam ama benimde havam yerindeyse tabi..değilse eğer göstercem ama elletmicem
bazı zamanlarda masaj yapıcam kocacıma..bazı zamanlarda bana masaj yapmasını isticem..malum ikiz bebişllerim var bazen belim ağrıyor ..yapması lazım hehehe
ama neşemi hiç kaybetmicem..sadece onun için değil kendim için .çocuklarım için neşe kaynağı olucam..şöyle fıkır fıkır fettan bi hatun..
bir ay sonra filanda bilemedin iki ay sonra kocamın ruhuna sahip olmuş olcam tamamen...işlem tamam
ama sırada seks oyunları var..işte ozaman da bedenine yavaş yavaş sahip olucam..sevgili elossa cım çikolata sosun aklımda 2 ay sonra kocaya denerim belki..
ama şimdi nakış gibi işleme yolundayım
Benimki de öyle. Bensiz gitmez bir yere öyle rahat edemem falan diyor tatilde şuanda annesinin yanına bile gitmedi. Duramıyormuş orda
Önceleri yeniyiz diye böyle yapıyo sanıyordum.. Sonra baktım yok valla markete bile gidilecek olsa ( küçük birşey alıp dönülecek sadece ) hadi hazırlan markete gidelim diyo.. Kalkmasam ısrar ediyo , tek mi gideyim yaa diye İyi bi yön aslında..
bana akil verebilecek yokmu?
bknz: bi önceki sayfalar....
o nasıl bir dans ya tırsar benim herif
kesinlikle!
öyle bişi yok bizde,teklifi bile olamaz
çünkü daha biz çıkarken aynı evi paylaşıyorduk ünide..ilk zamanlar bi gece erkek erkeğe bi mekana gidiceklermiş,çağırdılar yanımdayken o da gitti kıramadı onları diye
bende hiç sesimi çıkarmadım öptüm gönderdim
arkasından hemen kız arkadaşlarımı toparladım bende çektim kapıyı çıktım telide kapattım
sabah kadar eğlendik dans ettik arkadaşlarımla
eve geldim oturuyordu salonda beni beklemiş uyumamış ama delirmiş meraktan
kızlarında bikaçını aramıştı ama ben tellerini açtırmadım
o gün bu gündür bensiz hiç bir yere asla gidemez,çünkü bilir arkasından bende basar çıkarım:)
canım öncelikle çok teşekkür ederim aminnn inşallah
biz hiç sıkılmıyoruz zaten günün sabahtan akşama kadar olan kısmını işte geçiriyor,haftasonları 2 gün evde eşim
ve gerçekten evde inanılmaz eğleniyoruz,bazende afedersin malak gibi yatıyoruz yataktan çıkmıyoruz
haaa bu cinselliği çağrıştımasın sadece o değil...
yataktan çıkmadan film izlediğimizi bilirim ben saatlerce elime yapışır saçımla oynar hiç bırakmaz,kahvaltıyı unuturuz öğlen olur aklımıza gelir o derece yani:)
bazende sabahın köründe uyandırır hava daha aydınlanmadan hopppp koşa koşa kokoreççiye götürür eşofmanla alalade,sonrada gün ışır elimize bir simit alıp ikiye böler gülüşe gülüşe geliriz,bundan bile zevk alıyor benim kocam...bende bayılıyorummm
eşimin oynadığı bir online oyun var,onu oynarken bazen 3-4 saat nefesiz oynar ama ben hiç kızmam sıkmam,çünkü dibindeyimdir zaten
o ne zaman oyuna geçer ben hemen mutfağa giderim atıştırmalık bişiler hazırlarım içeceklerimizi hazırlarım nevaleyle dibinde biterim...o anda beni bir öpüşü varr dünyaya bedel!!
neden? çünkü onu dünyanın en huzurlu erkeği moduna sokan benim!
hemde o kadar işim olsa bile her işimi gücümü bırakırım bazen..sonra kalkar birlikte hallederiz yardımlaşarak..
sanıyorum karakterlede alakalı bir durum bu
yani her kadın bu ani hareketleri kaldıramaz,her erkekte yapamaz gibi
herkes geri sarıyo şimdi sayfalar o kadar çabuk ilerliyo ki bulamadım:26:
her çiftin ilişki dinamiği farklı lal,cim. kıyaslama sakın. kendini mutsuz etmekten öteye gitmez.aynen dedigin gibi esimin böyle davranmasi hayal sanirim...Allah iliskinizi nazarlardan korusun insallah
sipidi gel gel bende burdayım:)))
ya bizim mesajlaşma yine sarpa sarıyo:26::26:
Sizce bu doğru mu?
İnsan kız arkadaşlarıyla buluşup iki dedikodu yapıp kız kıza eğlenmez mi?
Tamam sevgilimiz, nişanlımız, eşimiz arkadaşımız olmalı herşeyi paylaşabilmeliyiz ama bazı şeylerde arkadaşlarla güzel.
Bence insanların kendilerine ayırdıkları zamanlar olmalı.
İlla gece gezmeleri demiyorum ama bi gün çıkar arkadaşlarla kafa dagıtılır.
Eğlenceli bi mekanda dans etmek vs değil bahsettiğim. Manzaraya karşı bi çay içip keyifli bi sohbet olabilir.
Eskiden gittiğiniz mekanlara tekrar arkadaşlarla ugramak gibi.
Bence güzel durumlar ve her insanın buna ihtiyacı var.
Henüz evli değilim ama evlendiğimde eşim isterse arkadaşlarıyla görüşebilir. Her akşam değil belki ama o isteyince ''hayır, gidemezsin! demem.'' Daha sonra duyarım çünkü..
Onunda bana böyle davranacağını düşünürsek.
Hissetmek istediğimizi hissettirmeliyiz sevdiğimiz adamlara.
aynen dedigin gibi esimin böyle davranmasi hayal sanirim...Allah iliskinizi nazarlardan korusun insallah
pazara çıkacak mısın yazmış sevgilin
-senin aklın pazarda tabi şimdi- anlamıyorum demekte haklısın:)
meyve sebze pazarını kenara koy.
cumartesiden sonraki pazar gününden söz ediyorum ben.
pazar gününe çıkartmayacak mısın beni diyeceksin. pazara çıkartmayacak n'apıcaksın bana sevgilim anlamında.
hani derler ya beklemekten ağaç oldum burada.
erkekte der kıza, gel bakalım da meyvelerini görelim.
bu anlamda da meyve pazarı dedim :)
canım öyle düşünme silkelenmelisin ama:S
canım kesinlikle denemeli denetmelisin çikolata sosunu:))))
pazara çıkacak mısın yazmış sevgilin
-senin aklın pazarda tabi şimdi- anlamıyorum demekte haklısın:)
meyve sebze pazarını kenara koy.
cumartesiden sonraki pazar gününden söz ediyorum ben.
pazar gününe çıkartmayacak mısın beni diyeceksin. pazara çıkartmayacak n'apıcaksın bana sevgilim anlamında.
hani derler ya beklemekten ağaç oldum burada.
erkekte der kıza, gel bakalım da meyvelerini görelim.
bu anlamda da meyve pazarı dedim :)