Kocaelinde ki Anneler bana Doktor nerir misiniz?

valla canım ben sana demet hanımı öneririm
bende bi hastanede çalışıorum ve asla alikahyayı düşünmüyorum ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı bizde düşük anında oaraya gittik fakat usg cihazları yok normalde usg ile bakıp bebek yerindeyse kanmayı durdurması gerekti dr bana direk müdahalede bulundu anestezi almadan canlı canlı kürtaj oldum
1 saat yatıp çıksın dedi 1 saat içinde kimse gelip benle ilgilenmedi normal şartlarda çıkacak hastanın gelip tansiyon nabız vs. bakılması gerek kanamam varsa beni çıkartmaması gerekti ama o üzüntüyle ve acıyla düşenemiosun Allahım bidaha yaşatmasın onu ne bana ne de kimseye şimdi bi bebeğim daha olcak Allahın izniyle Allahım bunu kucaklamayı nasip etsin (AMıN)
istiyen herkese bebiş, bebiş bekleyen tüm annelere sağlıkla kavuşmayı nasiplesin

evet canım hamileyim 34. haftaya girdim akademi hastanesine gidiyorum ben ilk başlarda figen hanıma gidiyordum ama 12. haftamda nuribe geçiş yaptım kendisinden çok memnunum

brcsrkn canım alikahyada hangi doktordu seninle ilgilenen merak ettim
birde artık usg cihazları var yaklaşık 2 aydır filan belkide daha fazla

canım alikahyada sadece ameliyathanede var usg cihazları her zaman kullanmıorlar

brcsrkn çok üzücü bir olay yaşamışsın. Kolay değil tabii ki ama umarım kısa sürede atlatmışsındır.

Sezencim senin adına çok sevindim. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Bu arada ben ; Yuvam Akarca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin web sitesinin olmamasına çok kızgınım. Bu zamanda koca bir hastanenin web sitesi yok!!! İlgililere buradan sesleniyorum. Lütfen artık bir web sitesi hazırlansın da biz de merak ettiklerimize ulaşalım. Karşılaştırmalar yapalım. Bu kadar zor mu?

Herkese mutlu bir gün diliyorum...

canım ben ayşegül gürlere gttim alikahya dogum hastanesnin doktoru hep muaynanesine gttiğim için çok ilgileniyordu ama o çok ilgiside fos çıktı beni çok geç doguma aldı ve dogumdan sonra hiç ama hiç ilgilenmedi ama alikahya hastanesinden çok memnun kaldım bi ara özel hastanede dogum yapmayı düşündüm ama dogum hastaneside özel hastaneden farksızdı odalar 2 kişilik tv buzdolabı yemekler dışarıdan yemek şirketinden geliyor 24 saat uzman çocuk drsi ve kadın dogum uzmanı var odalar sabah ve akşam temizleniyor tuvalet ve duş odanın içinde orası günde 2 kez temizleniyor
aklını karıştırmak istemem doktora güvenebilmek çok önemli ama depremden sonra 99un kasımında benim yengem dogum yptı ozaman funda doğan sigortadaydı çaymı ne içiyormuş şimdi bakamam demiş kadının sancıları gelmiş o çay derdinde sonra yengem kızmış ben doguruyorum siz ne diyosunuz demiş bu sefer yengeme tamam be çık ozaman çatala demiş sonrada bakmış git şimdi sabah gel sen anca dogurursun diye yollamış bi geldi yengem elleri yeşile dönmüş babamla annem hemen gebzede özel br doğum hastanesi vard oraya götrmüşler meger yeğenim içerde doğmuş kakasını yapmış yengemde yegenimde zehirlenmiş kaç dr girdi doguma o kadın yüzünden yengemide yegenimide kaybedebilrdim nefret ediyorum ondan inşallah akıllanmıştır

kızlar ben konak hastahanesi erkan türköze gidiyorum üçüzlerimin takibini o yapıyor bence çokbilgili ve zeki tavsiye ederim

funda doğan hakkında ne yazıkki bu tarz olaylar daha öncedende duymuştummm
ayrıca kimse sorsam paracı diyor onun için

Back