Kocaelinde ki Anneler bana Doktor nerir misiniz?

canım ben 4 ay aönce doğum yaptım tıp fakültesinde drumda aydın beydi işinin ehli tüp bebek vs sorunlu doğumlarda uzman benim şeker problemim vardı szeryan oldumondan önce halil atalay var ona gidiyordum memnun değildim hatta inci hanımı tavisye ettiler oda hiç mantıklı gelmedi bana ünv den ayrılma bir hoca daha var ama çok pahalı muhayenesi 160 ytl alıyor istersen adını öğreneyim ama çok iyi bir dr herkese onu tavsiye ederim ben bir defa gittim dört dörtlük ilgilendi bilmiş ol eğer ücret pahalı dersen aydın beye git unibelde 90 tıp fakültesinde 130 alıyor doğum için ayrı alıyor ama rahat edersin helede problemli hamileliğin varsa kesin git acaip rahat edersin

Biz eşimle beraber 1 seneden beri deniyoruz ama olmuyor.
Funda hanım sadece duphoston tedavisi yaptı o kadar. O da 1 ay sürdü.
Aynı durumda olup hamile kalamayan arkadaşlarımla konuştum hiç rahim röntgeni çektirmemişler.
Direk Rahim filmi istemesi biraz garip geldi.
Konakta Erhan bey var ona iyi diyorlar ona gitmeyi düşünüyorum

canım ben 4 ay aönce doğum yaptım tıp fakültesinde drumda aydın beydi işinin ehli tüp bebek vs sorunlu doğumlarda uzman benim şeker problemim vardı szeryan oldumondan önce halil atalay var ona gidiyordum memnun değildim hatta inci hanımı tavisye ettiler oda hiç mantıklı gelmedi bana ünv den ayrılma bir hoca daha var ama çok pahalı muhayenesi 160 ytl alıyor istersen adını öğreneyim ama çok iyi bir dr herkese onu tavsiye ederim ben bir defa gittim dört dörtlük ilgilendi bilmiş ol eğer ücret pahalı dersen aydın beye git unibelde 90 tıp fakültesinde 130 alıyor doğum için ayrı alıyor ama rahat edersin helede problemli hamileliğin varsa kesin git acaip rahat edersin

semih özereni diyorsun sanırım canım üniversitede muayene ücreti ne kadar doğum ücreti falan
:emir_bebek:

semih özereni diyorsun sanırım canım üniversitede muayene ücreti ne kadar doğum ücreti falan
:emir_bebek:

evet canım semih bey ünv de muayene proflar 13o alıyuolar ünibelde 90 canım doğum için aydın bey ücret alıyor sezeryan olursan anestezi falan 600 civarı oluyor tabi biz ünv personeli olduğumuzdan indirim yaptırdık 1 falan buluyormuş normalde

kızlar ben dün mehmet ali pşa polikliniğine gittim orda dr ergün tufan varçok ilgili ve alakalı bir dr bn artık ona gidicem akademi hastanesi ile anlaşması varmışoranında bakalım

kızlar ben dün mehmet ali pşa polikliniğine gittim orda dr ergün tufan varçok ilgili ve alakalı bir dr bn artık ona gidicem akademi hastanesi ile anlaşması varmışoranında bakalım

slm..akademi herşeyde üniversiteye yolluyor(kesinlikle doğruluk payı yok) buda beni düşündürüyor demiştiniz bir keresinde..şimdi nasıl orda doğum yapmaya karar verdiniz mrk ettim açıkçası..

dr a güvendiğim için olabilirmi die düşündüğümü söledim buarada akademinin ortaklarından falanmısınız bukadar savunma anlayamadım yani kararlarımın sizi bu kadar ilgilendirmesi yada değişmesi sizi neden bukadar ilgilendirdi bende merak ettim

ayrıca dikkatli okursanız orada doğum yapıcam demedim"akademi hastanesi ile anlaşması varmışoranında bakalım " cümlesinden kesin orada doğum yapıcam anlamına gelmio ben dr ergün beyi gerçekten çok alakalı ve kibar bulduğpum için söledim sonunta bu topiğin başlığı DOKTORLARLA ilgili hastane tavsiyesinden çok. dr orada beğenirim doğumu başka hastanede yaparım bu bizim kararımız

hayır bir ortaklık durumum yok maalesef.ben devletin memuruyum.ama ileride neden olmasın???düşüncelerinizin çelişmesi benim dikkatimi çekti hepsi bu.ora hakkkında bir sürü kötü şey yazdıktan sonra orayı düşünebilir olmanız.(düşünmeniz demiyorum düşünebilir olmanız diyorum sizde buna dikkat edin lütfen)bi yerleri kötülemeden önce ora hakkında araştırma yapmak en iyisi sanırım..kulaktan dolma bilgilerle değilde giderek,yaşayarak..sizde gidip yaşayıp göreceksiniz öyle görünüyor:)hayırlı doğumlar..

kulaktan dolma bilgi olup olmadığını size burada uzun uzun anlatmıcam çünkü gerçekten detay isteyen bir konu ayrıca ben bi hastanede çalışıorum ve aynı zamanda denetçiyim hastane denetlerimi hakkında fazlasıylabilgim var birçok yaptığım yorum ve tavsiyeler bunlarla ilgili sonuç olarak zevkler ve renkler tartışılmaz :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sizede Allahım güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin

buarda ayşegül hanım hamile olup olmadığınız bilmediğim için "Allahım güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin " şeklinde genel anlamda bi yazı yazmak istedim sizin hayırlı doğumlar dileğinize
bu konudada yanlış anlaışma olmaması için açıklama yapmak istedim iyi günler

kulaktan dolma bilgi olduğunu siz söylemiştiniz bi arkadaşınız orada küvez olmadığını size söylemiş sizde burada paylaşmıştınız..neyse , dediğim gibi ora hakkında bu kez farklı konuşmanız dikkatimi çekti ve bunu belirttim sadece.amacım polemik yaratmak değil.tabiyki bu bir memnuniyet meselesi ki herkes memnun kaldığı yeri tercih etmeli..ii dilekleriniz için teşekkür ediyorum..33 haftalık hamileyim..sağlıklı günler..

merhaba arkadaşlar,
ben 3 kez düşük yaşadım ve neden kan pıhtılaşması (homozigot mutasyon) riskli gebelikler grubunda, yazılanları okudum, aranızda kan pıhtılaşması sorunu yaşayan varmı? kocaelide riskli gebeliklerde doktor tavsiyesi olan olursa çok sevinirim.Cevaplarınız için tşk. ederim. Selamlar

bende hayat tıp merkezinde funda sa lihoğlu sarıcalı ya gidiyorum doktorumdan memnunum ama konaktaki imkanların daha iyi olduğunu biliyorum o yüzden kararsızım hala

aşım hayat tıp merkezi akademiyle bağlantılı istersen doğumunu akademide yapabiliyorsun bende akademide nuri hüseyinoğluna gidiyorum kendisinden ve hastaneden çok memnunumm birde göhkan bey var akademide onunda çok iyi bir doktor oldugunu buyuyorum hep hastanede 2 arkadaşım çalışıyo ikiside her iki doktoru öneridiklerini söylediler a.s.

evet doktorumda söyledï ama kararsız kaldım akademiyi hic bılmiyorum birde dogumdan sonra doktorum orada olmazki tıp merkezine döner çok kararsızım tıp merkezi yerıne hastahanede dogum yapmak daha cazip geliyor

evet doktorumda söyledï ama kararsız kaldım akademiyi hic bılmiyorum birde dogumdan sonra doktorum orada olmazki tıp merkezine döner çok kararsızım tıp merkezi yerıne hastahanede dogum yapmak daha cazip geliyor

doktorunun seni yalnız bırakacağını sanmıyorum sonuçta hayattada yapsan sürekli senin yanında olmaz kontrol zamanları vardır o zamanlarda gelir heralde yanına

çünkü ablamda ist de özel mua. doktoruna gidiyordu ama doktorun özel bir hastaneyle anlaşması vardı orada sadece doğum yaptırıyordu sezeryan oldu 2 gün yattı hastanede her gün mutlaka yanına geldi durumunu kontrol etti o yüzden bunları düşünme hangisi içine siniyorsa onu tercih et doktora yakın olmayı değil en iyi hizmetiten yararlanmaya bakmalısın

zaten hayatta küvez yokmuş ama olası bir durumda yine bebeği akademiyemine gönderiyorlarmış yalan olmasın öyle birşy hatırlıyorum doktoruna sorarsın yani tıpmerkezi olabilir ama hastaneykle bağlantılı a.s.

evet doktorumda küvez olayını söylemişti hayatta yok akademide varmış daha önce sorduğumda erken doğumları hemen akademide alıyorum demişti.ama şimdi normal doğum bile olsa akademi istersen orada yaptırırım diyor.

derınce tahsın özbek hastanesındekı dr. hakkında bılgısı olan var mı? hıc duydunuz mu nasıl? evıme yakın o nedenle ıyıyse oraya gıdeyım dıyorum

derınce tahsın özbek hastanesındekı dr. hakkında bılgısı olan var mı? hıc duydunuz mu nasıl? evıme yakın o nedenle ıyıyse oraya gıdeyım dıyorum

derince tahsin özbek hastanesine hiç gitmedim ama methini bir çok kişiden duydun tam teşekkürlü bir hastaneymiş

yalnız gültekin diye bir doktorvar izmitteki tahsin özbektede görem yapıyor doğumları derincede yaptırıyor ablam ona gitmişti hiç memnun kalmadı ama

derincede birde sanırım özel marmara var orada leyla hanım varmış iki arkadaşım ona gidiyorlar çok memnunlar knedisinden tavsiye edebilirm canım kaç haftalık hamilesin

Back