Kocaelinde ki Anneler bana Doktor nerir misiniz?

derınce tahsın özbek hastanesındekı dr. hakkında bılgısı olan var mı? hıc duydunuz mu nasıl? evıme yakın o nedenle ıyıyse oraya gıdeyım dıyorum

canım ben ilk hamileliğimde oraya gittim kesinlikle orayı düşünme derim bi kere adamın ağzından kerpetenle lafalıosun
ben oraya o hastane eşimin müşterisi die gittim gitmez olsaydık bebek küçük geç gelişim göstermiş alaım alaım biz bu bebeği die tuturdu vajinadan usg yaptı normal şartlarda düşük tehlikesi olan hastalara bakılmaması gerekirmiş vajinadan o oşekilde baktı kramplarım oluo ağrım çok dedim oralı bile olmadı ve 2 gün sonra bebeğim düştü

gültekin bey artık o hastanede değil başka bir dr var eşim orada daha önceden danışmanlık hizmetinde bulunmuştu eskiden bence çok iyi bir hastaneydi ama şimdi bence eski özlelliğini kaybetti.
derincedeki arkadaşlara doğum için derince devlet hastanesini öneririm demet hanım yada ümit bey

selam ben kocaelıden ıstanbula gelın geldım su an 14 haftayı bıtırıyoruz
hala kontrollere ızmıte gıdıyorum burada da avcılar hospıtal a gıdıyorum
ama ızmıtte tek gececegım bı dr warsa o da ahmet dogruözdür
hem guler yuzlu hem uzman
hemde adam gıbı bırı
ben yıllardır onun hastasıyım
gece yarısı bıle acar ofısını
sopalı dewkettede gorew yapıyor ıyı aksamlar

canım bende daha öncede yazmıştım bende akademi hastanesinde gökhan gümüştaşa gidiyorum erken dogum yaptım hastaneden doktorumdan hemşirelerden çok memnun kaldım tavsiye ederim
nüri beyede gitmiştim ama gökhan bey daha iyi geldi bana...

aynı problemleri bende yaşadım ve bu konuda kocaeli acıbadem hastanesi MEHMET MÜEZZıNOĞLU nu tavsiye ederim çok süperrr bir dr.

sevgili yaren76 cevabınız için teşekkür ederim. aynı problemi bende yaşadım demişsiniz, aynı problem mi vardı sizde de, hamilemisiniz, yada sağlıklı bir hamilelik geçirdinizmi? ne tür ilaçlar kullandınız. cevaplarsanız sevinirim, selamlar

kan pıhtılaşması sebebiyle karnımda bebek ölümü. şimdi 6 aylık bir kızım var gebelik boyunca pıhtılaşma önleyici iğne oldum.
kadınlar kulübü KAN PIHTILAŞMASI SEBEBİYLE DÜŞÜK YAPANLAR diye forum var orayı takip et.

Son düzenleme:
ben gölcüğe gidiyorum orda özel tıp var dr funda ulay, eşi numan ulay süper dr lar benim kızıomın doğumunu funda hanım yaptırmıştı şimdiki de ona tedavi oluyom ,öneririm

ben gölcüğe gidiyorum orda özel tıp var dr funda ulay, eşi numan ulay süper dr lar benim kızıomın doğumunu funda hanım yaptırmıştı şimdiki de ona tedavi oluyom ,öneririm

canım teşekkür ederim ama gölck bana çok ters kalıyor bugün dr demet boyacıdan randevu aldım akşam 6 da ona gidicem bakalım

ben hem mehmet atammana hem de semih beye gidiyorum..ancak mehmet ataman daha konuşup açıklama yaptığı için kafanda soru işareti kalmıyor.merak edebileceğin herşeyi söylüyor.
semih bey az konuşsada onun uzman olduğunu bilmek beni rhatalatıyor.
sonuç olarak 160 verip semih beye gidemem derseniz mehmet atamanı kesinlikle tavsiye ediyorum

arkadaşlar dün demet boyacıda karar kılddım gerçekten çok tatlı ve çok ilgili bir kadın çok memnun kaldım keşke en baştan ona gitseymişim neyse artık ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum :)
sizlere tavsiye ederim

canım bi polikiniğe gidiyordun ordandamı vazgeçtin

demet hanımın özelinemi gidiyosun alikahya ile anlaşması varsanırım onun dimi

canım polklinikteki dr son zamanlarda değişik gelmeye başlamıştı zaten ilaç bile yazmıodu magnezyumu zorla yazdırmıştım :)
demet hanımın özeline gidiyorum derince devlet hast. dr u kendisi onu seçmemdeki sebepte o biraz doğumu o hastanede yapmak istiyorum çünkü hem bana yakın hem tanıdıklerımda var demet hanımda çok ilgili ve alakadar bi insan ve bilgilide ayrıca kimsenin dediği gibi sezeryanada zorlamıo
bana öle demişlerdi normal yapmıo sezeyana zorluo die duymuştum ama duyumlara çok aldırış etmemek gerekiyormuş.:)))

canım 120 tl muayene ücreti 4 boyutlu usg cihazı
baya bi bakıo bebeğede banada hem fotograf çıktıları hemde cd de bebek görüntülerini verio ben çok memnun kaldım en azından doğum yapacağım hastane devlet hastanesi eğitim ve araştırma oldu derince devlet hem bana yakın hem tanıdıklarda var dr umada güvendim sanırım artık korkmuyorum doğumdan :)

Merhabalar;
Ben 1 yıl önce Konak'ta Erkan Bey'e gitmiştim ve pek memnun kaldığımı söyleyemem. Çok laubali geldi bana. Neyse şimdi genel bir muayene için Cengiz Çoral'a gitmeyi düşünüyorum. Eşimin kuzenlerinin eşleri tavsiye ettiler. Hatta bir tanesi İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaptı doğumunu. Cengiz Bey orada da bulunuyormuş. Doğumda biz de gittik ve ben hastaneyi çok beğendim. Ben de (hamile kalırsam) doğumumu orada yapmak istiyorum. Sorum şu ki; aranızda Cengiz Bey' e giden veya Doğumunu Alikahya'da yaptıran var mı? Biraz daha bilgi alıp ona göre hareket etmek istiyorum. Bir de artık gideceğim doktorun doğuma kadar doktorum olarak kalmasını istiyorum. Değiştirmek istemiyorum bir daha... Şimdiden teşekkür ederim.

canım bi arkadaşım hayattıp merkezinde funda hanıma gidiyo doktoru izindeyken arkadaşımın sancısı olmuş funda hanımı aramış oda arkadaşımı cengiz beye yönlendirmiş

kedisi funda hanımın arkadaşıymış
nitekim arkadaşım böbreklerinde taş yüüznde alikahyada yatmış ve cengizbeydende çok memnun kaldıgını söylemişti

hergün 2-3 kere yanıma geldi dedi çok ilgilendi dedi 10 gün yattım hastanede dedi

ama eğer cengiz beyin özel mua. varsa ve bütçeniz yetiyosa özelie gidin derim a.s.

valla kime giderseniz gidin acıbadem yıldız hanımdan uzak durun bu kadar ilgisiz bir doktor olamaz randevu alıp gidersin 1 saat beklersin salllana salllana gelir hastaları aksatır başın sıkışsa ulaşamazsın telefonuna cevap vermez verdiği zamanda iyi nappayım ben gibi konuşur anlıycanız beş para etmeyen bi dr

"canım bi arkadaşım hayattıp merkezinde funda hanıma gidiyo doktoru izindeyken arkadaşımın sancısı olmuş funda hanımı aramış oda arkadaşımı cengiz beye yönlendirmiş

kedisi funda hanımın arkadaşıymış
nitekim arkadaşım böbreklerinde taş yüüznde alikahyada yatmış ve cengizbeydende çok memnun kaldıgını söylemişti

hergün 2-3 kere yanıma geldi dedi çok ilgilendi dedi 10 gün yattım hastanede dedi

ama eğer cengiz beyin özel mua. varsa ve bütçeniz yetiyosa özelie gidin derim"

Sezencim teşekkür ederim. Eşimin kuzenleri ve eşleri de çok memnun Cengiz Bey'den. Bir de sizlerden duymak istedim. :) Ben de muayenehanesine gitmek istiyorum ama bakalım; bu aralar biraz sıkışığız. Ama ayarlayıp gideceğim en kısa zamanda. Sen hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…