derınce tahsın özbek hastanesındekı dr. hakkında bılgısı olan var mı? hıc duydunuz mu nasıl? evıme yakın o nedenle ıyıyse oraya gıdeyım dıyorum
aynı problemleri bende yaşadım ve bu konuda kocaeli acıbadem hastanesi MEHMET MÜEZZıNOĞLU nu tavsiye ederim çok süperrr bir dr.merhaba arkadaşlar,
ben 3 kez düşük yaşadım ve neden kan pıhtılaşması (homozigot mutasyon) riskli gebelikler grubunda, yazılanları okudum, aranızda kan pıhtılaşması sorunu yaşayan varmı? kocaelide riskli gebeliklerde doktor tavsiyesi olan olursa çok sevinirim.Cevaplarınız için tşk. ederim. Selamlar
ben gölcüğe gidiyorum orda özel tıp var dr funda ulay, eşi numan ulay süper dr lar benim kızıomın doğumunu funda hanım yaptırmıştı şimdiki de ona tedavi oluyom ,öneririm
Merhabalar;
Ben 1 yıl önce Konak'ta Erkan Bey'e gitmiştim ve pek memnun kaldığımı söyleyemem. Çok laubali geldi bana. Neyse şimdi genel bir muayene için Cengiz Çoral'a gitmeyi düşünüyorum. Eşimin kuzenlerinin eşleri tavsiye ettiler. Hatta bir tanesi İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaptı doğumunu. Cengiz Bey orada da bulunuyormuş. Doğumda biz de gittik ve ben hastaneyi çok beğendim. Ben de (hamile kalırsam) doğumumu orada yapmak istiyorum. Sorum şu ki; aranızda Cengiz Bey' e giden veya Doğumunu Alikahya'da yaptıran var mı? Biraz daha bilgi alıp ona göre hareket etmek istiyorum. Bir de artık gideceğim doktorun doğuma kadar doktorum olarak kalmasını istiyorum. Değiştirmek istemiyorum bir daha... Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?