canım ben 4 ay aönce doğum yaptım tıp fakültesinde drumda aydın beydi işinin ehli tüp bebek vs sorunlu doğumlarda uzman benim şeker problemim vardı szeryan oldumondan önce halil atalay var ona gidiyordum memnun değildim hatta inci hanımı tavisye ettiler oda hiç mantıklı gelmedi bana ünv den ayrılma bir hoca daha var ama çok pahalı muhayenesi 160 ytl alıyor istersen adını öğreneyim ama çok iyi bir dr herkese onu tavsiye ederim ben bir defa gittim dört dörtlük ilgilendi bilmiş ol eğer ücret pahalı dersen aydın beye git unibelde 90 tıp fakültesinde 130 alıyor doğum için ayrı alıyor ama rahat edersin helede problemli hamileliğin varsa kesin git acaip rahat edersin
semih özereni diyorsun sanırım canım üniversitede muayene ücreti ne kadar doğum ücreti falan
kızlar ben dün mehmet ali pşa polikliniğine gittim orda dr ergün tufan varçok ilgili ve alakalı bir dr bn artık ona gidicem akademi hastanesi ile anlaşması varmışoranında bakalım
bende hayat tıp merkezinde funda sa lihoğlu sarıcalı ya gidiyorum doktorumdan memnunum ama konaktaki imkanların daha iyi olduğunu biliyorum o yüzden kararsızım hala
evet doktorumda söyledï ama kararsız kaldım akademiyi hic bılmiyorum birde dogumdan sonra doktorum orada olmazki tıp merkezine döner çok kararsızım tıp merkezi yerıne hastahanede dogum yapmak daha cazip geliyor
derınce tahsın özbek hastanesındekı dr. hakkında bılgısı olan var mı? hıc duydunuz mu nasıl? evıme yakın o nedenle ıyıyse oraya gıdeyım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?