Kocaelinde ki Anneler bana Doktor nerir misiniz?

ayşegül sabah orda bir çift ve sanırım bir ablaları vardı yoksa o senmiydin:uhm:

heyecanlı bekleyiş başladı o zaman değilmi?.tam olarak gerçi aşılamanın ne olduğunu da bilmiyorum ama dualarım seninle hayırlısı olsun canım..

heyecanlı bekleyiş başladı o zaman değilmi?.tam olarak gerçi aşılamanın ne olduğunu da bilmiyorum ama dualarım seninle hayırlısı olsun canım..

ewet canım başladı sanırım 13/ 14 nisanda belli olur.aşılama spermlerin yolunu 1 saat kısaltıyor.birde eşimde harket sorunu var.yıkam yöntemiyle hareketlei artırılıyor sanırım.

2 hafta şimdi sana geçmek bilmez deme cnm..valla ben bile heyecanlandım şimdiden..dualarım seninle.hamilelerin duası kabul olur derler umarım kabul olur..

2 hafta şimdi sana geçmek bilmez deme cnm..valla ben bile heyecanlandım şimdiden..dualarım seninle.hamilelerin duası kabul olur derler umarım kabul olur..

canım benim ewet şimdi dualara ihtiyacım var benim için bol bol et.allah razı olsun.
ewet canım hamililerin duası kabul olur.:1hug:

canım artalama 40 yasınd afelandır hatta akademı hastane doktorlarında cvlerı vardır mutlaka ama benım gökhan bey esımın arkadasımın sınıf arkadası tavsıye eden odur bırde esının dogumunu felan kendısı yapmıs burada ben kıme soylesem cok ıyı hekım oldugundan bahsedıyorlar

ya kusura bakma canım mesajını görmemişim. ben kazım bey ile ilgili dediğini duymamıştım, bir arkadaşım ona gidiyordu valla son haftalarda bebek iri deyip sezeryanla almıştı. ama iyi bir doktor oldugunu söylemişti.
gülçin hanım beni sezeryana almak istedi. hiç sancım yoktu ve 1 cm açıklıgım vardı. ama ben sunii sancı alıp şansımı denemek istedim. biraz gerginlik dolu dakikalar yaşadık. o sunii sancı vermek istemedi filan. ama normal doğurdum ve çok kolay bir doğum oldu. öncesinde beni gerdi ama doğum anında çok yardımcı oldu gülçin hanım. güzel motive etti.
doğumdan da korkma sakın. pozitif düşünürsen gerçekten pozitif bir doğum gercekleştiriyorsun. başka sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum..

canım çok sağol bende suni sancı almak istemem kendiliğinden oluyosa olsun yoksa mecvur sezeryan olurum tabiki ptesi bebeğin kalp atışlarını duyacakmışım duyduktansonra gülçin hanımdan randevu alıp ona başlıcam konaktaki doğumlara çocuk dr larıda giriyormuş doğar doğmaz bebeği muayene ediyorlarmış die duydum doğru senin doğumunda da varmıydı.

doğuma girmiyorlar canım. ama doğumdan sonra muayene ediyorlar.tabii saat kacta doğum yaptıgın da çok önemli. mesela ben 07:46 da doğum yaptım. mesai saatinde muayene ettiler bebeğimi. boyunu kilosunu başının ölcüsünü filan oradaki hemşireler ölctüler. benim bu gibi sebeplerden dolayı konak pek isteklerime karşılık veremedi. açıkçası ikinci bir bebek olursa başka alternatifler aramak istiyorum..

slm bence funda doğandan vazgeç... cankatta mehmet ataman var o çok çok iyi ama eğer kadın doktor istersen hayat tıpta funda salihoğlunu tavsiye ederim... çok tatlı çok ilgili bi doktor... ben şuan ona gidiyorum... funda doğan hakkında şimdiye kadar hiç iyi bişi duymadım. ayrica bende gitmiştim hiç memnun kalmadım...

ewet canım başladı sanırım 13/ 14 nisanda belli olur.aşılama spermlerin yolunu 1 saat kısaltıyor.birde eşimde harket sorunu var.yıkam yöntemiyle hareketlei artırılıyor sanırım.

canım seni mrk ediyorum..yarın ayın 13 ü..umarım hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:

canım seni mrk ediyorum..yarın ayın 13 ü..umarım hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:

canım malesef ayın 9unda daet oldum.hemde 4 gün önce
dra gitmedim. çünkü çok üzüntülüyüm.eğer maddi durumuzu toparlarsak tüp bebek denemeyi düşünüyorum.maddi manevi yıkıldım.senağlama

Cankatta bi süre asistanlık yaptım.. funda doğan ve mehmet atamanın katındaydım..
ençok mehmet ataman tercih ediliyordu... başkada yorum yok..:)

teşekkürler kızlar funda hanımdan vazgeçme sebebim zaten cankatta doğum yapmak istememem çünkü tıp merkezi sonuçta o sebepten istemedim derince devlet hastanesinin düşünüyorum çünkü hastanede doğum oranı yüksek drları iyi özellikle herkez ahmet doğruözden çok memnun hem banada yakın sanırım bu cuma oraya gidicem

Merhaba,
Ben Funda Doğanın hastasıyım. Yeni başladık tedaviyle. Kan testleri yapmadan, herhangi aşılama yöntemine gitmeden direk bana rahim röntgeni yapmamız gerektiğini söyledi. Bende korkuyorum. Başka bir doktora gitmelimiyim acaba. Bu konuda tecrübeleri olanlar bilgilerin paylaşırsa sevinirim

vallah bu konuda birşey dieyemicem canım ama funda hanım genelde ilgili bir dr rahim röntgenini uzun süre deneme sonunda olmazsa yapıcaz demişti banda benim bir düşüğüm vardı düşük sonrası gittiğimde bana öle demişti. rahim ters yada yamuk ise ona göre bi tedavi yapıcaz demişti.

Biz hiç deneme yapmadık. Hatta ilk muayenede herşey güzel demişti. Duphoston diye bir ilaç verdi. Bunu bir deneyelim dedi. Sonraki ay ben gitmedim. Daha sonraki ay kan testi falan sonuçlarını alıp bakmadan böyle bir şey dedi. Hem korkuyorum. Hem parasal açıdan da biraz maliyetli.

canım ozaman bi dr a daha görün istersen için rahat etsin hiç deneme yapmadık derken ne kadardır bebek istiyosunuz ve nekadarlık evlisin die sormak istemiştim yalnış bişeyde yazıp seni kırmak yada üzmek istemiyorum çünkü bu tarz konular hem ince hemde detay gerektiren konular seni kırmak ve üzmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…