ben 3 ay önce konak hastanesinde doğum yaptım. gülçün ugurel aydar dı benim doktorum. iyi bir doktordur. bildiğim kadarı ile ssk anlaşması da var hastanenin. 50 tl ücreti.. ama bayan doktor şartın yoksa orda kazım beyin methini çok duydum. normal doğum mu düşünüyorsn sezeryan mı? normal doğum düşünüyorsan bu hastanenin tüm doktorlarına karşı biraz caba vermen gerekecek cünkü..
canım bende anne adayıyım kocaeli akademi hastanesi gökhan gümüştaşa gidiyorum memnunum
selam canım kocaelinde yasıyorum akademi hastanesi gökhan gümüstas cok memnunum
bende ayşegül arkadaşım tavsiyesiyle nuri beye aşılama için gidiyorum.aşılamam oldu.hastaneden ve nuribey ve hemşiresinden şu an çok memnunum.umarım hamile kalırda yine ona gebelik için giderim.bu aşılama tutmasa ona gitcem.iki aşılamam konakda diğeri kocaeli üniversitsinde oldu.akademiyi bende tavsiye ediyorom.nuri bey 1973 doğumlu bence drun yaşına çok takılmayerimseniben
ayy cnm,hayırlısı olsun senin için.umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın..memnun kalmana inan çok sevindim..nuri bey ve emine hanım gerçekten çok ilgililer..hayırlı haberlerini bekliyorum..:Saruboceq::Saruboceq:
karşılaşmışızdır allah bilirben dün ordaydım cnm.yarın veya perşembede birkaç test yaptrdım onları almaya gidicem cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?