Kocaelinde ki Anneler bana Doktor nerir misiniz?

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
Merhaba arkadaşlar ben kocaelinde cankat tıp merkezine gidiyorum funda doğan doktorum tanıyan varsa hatta funda hanıma gidenler varsa bana cvp verebilrlermi? nasıl sizce funda hanım.
Yada başka doktor tavsiye edecek anneler ve anne adayları varmı:CüvCüv::nazar:

ben 3 ay önce konak hastanesinde doğum yaptım. gülçün ugurel aydar dı benim doktorum. iyi bir doktordur. bildiğim kadarı ile ssk anlaşması da var hastanenin. 50 tl ücreti.. ama bayan doktor şartın yoksa orda kazım beyin methini çok duydum. normal doğum mu düşünüyorsn sezeryan mı? normal doğum düşünüyorsan bu hastanenin tüm doktorlarına karşı biraz caba vermen gerekecek cünkü..

Son düzenleme:
ben 3 ay önce konak hastanesinde doğum yaptım. gülçün ugurel aydar dı benim doktorum. iyi bir doktordur. bildiğim kadarı ile ssk anlaşması da var hastanenin. 50 tl ücreti.. ama bayan doktor şartın yoksa orda kazım beyin methini çok duydum. normal doğum mu düşünüyorsn sezeryan mı? normal doğum düşünüyorsan bu hastanenin tüm doktorlarına karşı biraz caba vermen gerekecek cünkü..

canım normal düşünüyorum ama kısmet tabiki kazım bey gerçekten çok ii bi dr du ama bir hastalıktan sonra biraz unutkanlık başlamış diorlar o yüzden korkup gidemedim ona şuan kafam okadar karışıkki gülçin hanım sezeryan mı yaptı seni ben belden uyuşturmayı yapamam gibi gelio şimdiden korkmaya başladım doğumdan senağlama

canım bende anne adayıyım kocaeli akademi hastanesi gökhan gümüştaşa gidiyorum memnunum

akadami hastanesinden nuri beyide önerdiler fakat ben akadamei hakkında olumsuz bikaç bişey duydum oyüzden akademiyi düşünmüyorum birde ben ilk hamileliğimde düşük yaparken o hastaneden dr seçmediim die beni kabul edip müdehale bile etmediler

bende hayat tıp merkezinde funda salihoğlu sarıcalı ya gidiyorum doktorumdan memnunum ama konaktaki imkanların daha iyi olduğunu biliyorum o yüzden kararsızım hala

slm ben de çok kararsızım, üniversiteden aydın beyi çok met ettiler ama büyük ihtimal akademi Gökhan beye gidicem. Ona muayene oluyorum memnunum ama doğum söz konusu olunca bilmiyorumkafamçokkarıştı bi de ücretler nasıl acaba?

doğum söz konusu olunca benimde kafam çok karışıyor funda hanım bilgili iyi güler yüzlü ama cankatta doğum yapmak çokta istemiyorum açıkcası ne bilim kafam çok karışık

selam canım kocaelinde yasıyorum akademi hastanesi gökhan gümüstas cok memnunum

gökhan beyle ilgili de bişey duydum çok pipiriklendim arkadaşım ya 1 düşüğüm var daha önceden bu bebeği kucağıma almayı çok istiyorum. sözde anestezi yüzünden bir bayan baya bi yoğun bakımda kalmış. birde arkadaşlar nuri bey ve gökahan beyin yaşlarını öğrenebilirmiyim
çok pipiriğim kusura bakmayın gerçekten ama kötü bi ilk hamileliğiniz olunca ve ben düşüğümde canlı canlı kürtaj oldum o beni çok korkutuyo senağlama

bide kızlar akıntıyla ilgili bir konu açtım onada rica etsem bakabilirmisiniz :Saruboceq:

ben de konak hast.erkan türköz e gitiim hep.ama dogumumu denizlide yaptım.erkan beyden cok memnundum.çok pozitif.enerjisi iyi geliyo

bende ayşegül arkadaşım tavsiyesiyle nuri beye aşılama için gidiyorum.aşılamam oldu.hastaneden ve nuribey ve hemşiresinden şu an çok memnunum.umarım hamile kalırda yine ona gebelik için giderim.bu aşılama tutmasa ona gitcem.iki aşılamam konakda diğeri kocaeli üniversitsinde oldu.akademiyi bende tavsiye ediyorom.nuri bey 1973 doğumlu bence drun yaşına çok takılmayerimseniben

bende ayşegül arkadaşım tavsiyesiyle nuri beye aşılama için gidiyorum.aşılamam oldu.hastaneden ve nuribey ve hemşiresinden şu an çok memnunum.umarım hamile kalırda yine ona gebelik için giderim.bu aşılama tutmasa ona gitcem.iki aşılamam konakda diğeri kocaeli üniversitsinde oldu.akademiyi bende tavsiye ediyorom.nuri bey 1973 doğumlu bence drun yaşına çok takılmayerimseniben

ayy cnm,hayırlısı olsun senin için.umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın..memnun kalmana inan çok sevindim..nuri bey ve emine hanım gerçekten çok ilgililer..hayırlı haberlerini bekliyorum..:Saruboceq::Saruboceq:

ayy cnm,hayırlısı olsun senin için.umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın..memnun kalmana inan çok sevindim..nuri bey ve emine hanım gerçekten çok ilgililer..hayırlı haberlerini bekliyorum..:Saruboceq::Saruboceq:

ayşegülcüm çok sağol gerçekten içim rahat rahat aşılama oldum.konak da üniversitede görmediğim ilgi ve alakayı gördüm.a.s.

karşılaşmışızdır allah bilir:D ben dün ordaydım cnm.yarın veya perşembede birkaç test yaptrdım onları almaya gidicem cnm..

Back